21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Okuyalım inşallah canım. Benim işim tamamen Allah’a kaldı zaten şu an tutması için bi mucize lazım:KK43:
Yeter ki işin Allah'a kalsin , sen dua et umit et Allah'a ismarla yavrunu/ yavrularini , hadi ben hem kendim hem senin icin okuyorum şimdi , kalbini ferah tut lütfen ve dua et bizim ve bebişlerimiz için 🤗

Beyza sence anne rahminde gelişen,ilerleyen,embiryo ile laboratuvar da ileryen embryo gelişimi aynımıdır?
Bence aynı çünkü normaldede eğer rahmindeki embriyo gelişmiyorsa hamile kalmıyorsun yada tutunmuyorsa bence aynı mantık sadece bizimkiler ilaç desteğiyle büyüyor ama ondada gelişimine devam etmeyen etmiyo

Aslında kafama takılan şu;labaratuvarda 2.3.gün olan embriyolar 5.güne ilerlemiyorsa anne rahminde ilerleme ya da ilerlememe durumu olur mu?cnku labaratuvar anne rahmini aratmadan işlem yapmaya çalışıyorlar ki rahim tam yeri olmasına rağmen yine ilerlememe olur mu?birazcık karışık oldu ama😂😂😂

Aslında kafama takılan şu;labaratuvarda 2.3.gün olan embriyolar 5.güne ilerlemiyorsa anne rahminde ilerleme ya da ilerlememe durumu olur mu?cnku labaratuvar anne rahmini aratmadan işlem yapmaya çalışıyorlar ki rahim tam yeri olmasına rağmen yine ilerlememe olur mu?birazcık karışık oldu ama😂😂😂
Valla o kadarını da tahmin edemicem artık onu internetten araştır bence yada doktora sor 🤣🤣

Back
X