- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
- Konu Sahibi zumramirza
Merhaba hoşgeldin Aynı sayılır heyecan dorukta beklemedesin sende dimiMerhaba benimde 22 Eylül de transferim oldu hepimiz için hayırlısı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldin Aynı sayılır heyecan dorukta beklemedesin sende dimiMerhaba benimde 22 Eylül de transferim oldu hepimiz için hayırlısı olsun![]()
Evet iki kimyasal iki aşılamada olmayınca tüp bebege geçtik 5.gun embriyosu transfer edildi beklemedeyimMerhaba hoşgeldin Aynı sayılır heyecan dorukta beklemedesin sende dimiSenin ilk mi
Hadi hayırlısı benimde 5. Gün embriyosu iki taneEvet iki kimyasal iki aşılamada olmayınca tüp bebege geçtik 5.gun embriyosu transfer edildi beklemedeyim![]()
1 ekim de test günüm nasipse bugün de 7.gün deyimTransferin ne zaman oldu
Kaçınci günün?kaçıncı embriyo braz bahsedermisinNe durumda olayım yatıyorum zaman geçsin diye bekliyorumkızlar bu arada ben Meryem suresini okuyorum hergün çok vesile olanı duydum inşallah bizede olur linkini atayım size de isteyen okusun Meryem sûresinin Türkçe okunuşu
2 gün ileridesin bizden önce öğreneceksin desene1 ekim de test günüm nasipse bugün de 7.gün deyim![]()
İlk günü saymazsak 5. Günüm bugün 2 tane 5. Gün embriyosu ikiside 1. Kalite transfer edildi 2 tane daha vardı onları da dondurdum canımKaçınci günün?kaçıncı embriyo braz bahsedermisin![]()
Sımsıkı tutunup bırakmasınlar inş cnmİlk günü saymazsak 5. Günüm bugün 2 tane 5. Gün embriyosu ikiside 1. Kalite transfer edildi 2 tane daha vardı onları da dondurdum canım
Ayyy inş inş olur güzel haberler verip moraliniz tavan olur inş.2 gün ileridesin bizden önce öğreneceksin desenehadi hayırlısı inş pozitif olur bizede moral olur
![]()
İnşallahhh hepimizin öyle olur inşallahAyyy inş inş olur güzel haberler verip moraliniz tavan olur inş.![]()
Ben de şu dualari okuyorum , Turkcelerine de baktiginizda kesinlikle siz de okuyacaginiza eminim.Kızlar bu arada Meryem suresiyle birlikte Hz.Zekeriya’nın duasını da okuyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz o yüzden paylaşmak istedim sizinle
Okuyalım inşallah canım. Benim işim tamamen Allah’a kaldı zaten şu an tutması için bi mucize lazımBen de şu dualari okuyorum , Turkcelerine de baktiginizda kesinlikle siz de okuyacaginiza eminim.
Meryem Suresi
Enbiya Suresi 88-89-90 ve 91.ayetler
Ali İmran Suresi 38.Ayet
Şura Suresi 22.Ayet
İnşirah Suresi
Duha Suresi
Sizler de okuyun mutlaka , insan dilinin altında gizlidir ... Dileyenler ile birbirimize de okuyabiliriz♥
Evet canım ilk denemem. Umarım ikinciye de gerek kalmaz güzel haberleri alırız bir hafta sonraSelam cnm şeninde ilk denemen mi bende daha hiç lekelenme olmadı
Konuyu buldum geldim :) benim tek derdim zaman gecmiyorrrrTest günümüz 3 Ekimi heyecanla bekleyenler ☺ bu sürece gelene kadar neler yaşadık hangi ilaçları kullandık kaç yıllık evliyiz kaçıncı denememiz kaç embriyo transferi oldu birbirimizle paylaşalım dertleşelim zamanı birlikte bitirmeye çalışalım![]()
Benim de 21 Eylül 2 ekimde gel dedi test icinBenim normalde 4 ekimde kan vermem gerekiyor ama pazara geliyor o gün. 2 Ekim cuma günü kan versem doğru sonuç alabilir miyim acaba?
Ya da 4 ekimde evde test yapıp ertesi gün mü kan versem? Kararsız kaldım
İnşallah canım inşallah hepimiz mutlu oluruzEvet canım ilk denemem. Umarım ikinciye de gerek kalmaz güzel haberleri alırız bir hafta sonra![]()
Haha hoşgeldin cnm benimde derdim o vallaKonuyu buldum geldim :) benim tek derdim zaman gecmiyorrrr
Hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz1 ekim de test günüm nasipse bugün de 7.gün deyim![]()