- Konu Sahibi zumramirza
Sonuçta 5 in üzeriyse gebesin canım. Birkaç gün sonra tekrarlayınca belli olacak bence. Hayırlı olsun şimdidenSonucum 9.97 neden bu kadar düşük sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçta 5 in üzeriyse gebesin canım. Birkaç gün sonra tekrarlayınca belli olacak bence. Hayırlı olsun şimdidenSonucum 9.97 neden bu kadar düşük sizce
Kaçıncı gün embriyosu, testi kaçıncı günde yaptın? Bi de önemli olan iki kat artış aslında. Sayı pek bişey ifade etmiyorSonucum 9.97 neden bu kadar düşük sizce
3.gun embriyosuydu 11.gunum bugün doktorun asistanı çok olumlu konuşmadı ama doktorun aramasını bekliyorumKaçıncı gün embriyosu, testi kaçıncı günde yaptın? Bi de önemli olan iki kat artış aslında. Sayı pek bişey ifade etmiyor
Moringen merhaba, ben orta kalite 5. Gün transferi oldum ve şimdi 7. Günümdeyim. Senin de transferden sonra 5.gün yapmışsın negatif çıkmış, 7. Gün mü pozitife döndü? Ben de 5.gün İdrar değil bir de kan testi verdim ve negatif çıktı. Doktorun dediği 9. Gün kan testim yani bu pazar yaptıracağım. İnş. Benim de senin gibi pozitife döner ama hiç umudum yok orta kalite ve dondurulmuş olması sebebiyle. Evde idrar testi yapmaya da korkuyorum. İşin tuhaf kısmı 5. Günün gecesi rüyamda idrar testini pozitif görmüştüm ve bu rüyaya kendimi çok kaptırmıştım oldu kesin deyip kan testi yaptırmıştım şuan çok ümitsizim![]()
İnşallah canım moralim bozuldu çok doktorun asistani 50 ye yakın değer beklerdik dedi bakalım doktorun aramasını bekliyorumSonuçta 5 in üzeriyse gebesin canım. Birkaç gün sonra tekrarlayınca belli olacak bence. Hayırlı olsun şimdiden![]()
Canım hangi sayılar nerelerden dönüyor hiç kafana takma. Sonuç pozitif sonuçta. Buna odaklan moralini bozma. Zaten iki gün sonra tekrarlarsın testi o zaman netleşir. Şimdi yorum yapmak için erken bence3.gun embriyosuydu 11.gunum bugün doktorun asistanı çok olumlu konuşmadı ama doktorun aramasını bekliyorum
Boşver ya asistanın ne dediğini. Sonuçta ne değerlerden nerelere gelenler var. Sen iyi düşünmeye çalış yine deİnşallah canım moralim bozuldu çok doktorun asistani 50 ye yakın değer beklerdik dedi bakalım doktorun aramasını bekliyorum
Evet Doktorum daha dönüş yapmadı bekliyorum moralim çok bozuk sen yaptırdın mı 2. TestiCanım aynı yerde mi verdin kanı ?
İlk testi akşam yaptırmıştım ben bugünde akşamı bekliyorum. Bugün çok kimyasal haberi var modum düştü benimde inan umudum kırıldıEvet Doktorum daha dönüş yapmadı bekliyorum moralim çok bozuk sen yaptırdın mı 2. Testi
İnşallah ama pek ümidim yok ilaçları bırak dedi çünkü sali gününe kadar adet olmazsan görüşelim dedi olmadı gözüyle baktiBoşver ya asistanın ne dediğini. Sonuçta ne değerlerden nerelere gelenler var. Sen iyi düşünmeye çalış yine de
İnşallah sevincimiz yarım kalmaz inş seninki yükselmiştirİlk testi akşam yaptırmıştım ben bugünde akşamı bekliyorum. Bugün çok kimyasal haberi var modum düştü benimde inan umudum kırıldı![]()
Selam canım o kasık ağrıları hala devam bende pazar günü test günüm hakkımızda hayırlısı2 Embriyo transfer edildiDün felaket kasık ağrım vardı hele oturup kalkarken sezaryenli gibiydim bugün biraz daha iyiyim.
Canım sakin ol moralini bozma iyi düşün iyi olsunKızlar benim 40dan 33e düştü kimsayal mı oldu şimdi![]()
Öncelikle bebişlerin hayırlı olsun, umarım ikiside tutunur2 Embriyo transfer edildiDün felaket kasık ağrım vardı hele oturup kalkarken sezaryenli gibiydim bugün biraz daha iyiyim.