- Konu Sahibi zumramirza
Amin canımBenimde dün oldu Rabbim sağlıkla kucagımıza herkesin almayı da nasip etsin dualarda buluşalım![]()
Benimde dün oldu Rabbim sağlıkla kucagımıza herkesin almayı da nasip etsin dualarda buluşalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımBenimde dün oldu Rabbim sağlıkla kucagımıza herkesin almayı da nasip etsin dualarda buluşalım![]()
Benimde dün oldu Rabbim sağlıkla kucagımıza herkesin almayı da nasip etsin dualarda buluşalım![]()
Çok çok iyiSelam herkese 21 Eylül'de transfer olmuştum 3. Gün embryosu 2 adet transfer edildi. 11.gün beta hcg 349 çıktı sizce nasıl arkadaşlar?
Hayırlı olsun, çok güzel. Belirtileriniz var mıydı kasık ağrısı vb.Selam herkese 21 Eylül'de transfer olmuştum 3. Gün embryosu 2 adet transfer edildi. 11.gün beta hcg 349 çıktı sizce nasıl arkadaşlar?
İnşallah öyledir. Yaşadıklarımız ne zor. Herşey geçiyor da bu test sonucu gününe kadar zaman geçmiyor..3 gündür regl ağrısı çekiyorum geldi gelecek diyordum bugün kan testiyle pozitifi gördüm inşallah sizinde öyledir![]()
Valla hayırlı uğurlu olsun denir ne denir ki bunaSelam herkese 21 Eylül'de transfer olmuştum 3. Gün embryosu 2 adet transfer edildi. 11.gün beta hcg 349 çıktı sizce nasıl arkadaşlar?
Yaptırdın mı bugün testini cnmİlk testi akşam yaptırmıştım ben bugünde akşamı bekliyorum. Bugün çok kimyasal haberi var modum düştü benimde inan umudum kırıldı![]()
Evet Doktorum daha dönüş yapmadı bekliyorum moralim çok bozuk sen yaptırdın mı 2. Testi
Evet yaa naptı acaba inşallah pozitiftirCanım aklım sende ya ..naaptın![]()
3.gün embriyosu 11.gün yaptım yarın kan testi günümKaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün yaptın canım![]()
Evet yaa naptı acaba inşallah pozitiftir♥Merak ettim
Daha gitmedin mi canıminşallah ya
dYaptırdın mı bugün testini cnm
Mutsuzum pazar günü tekrarla testi dedi doktor ama ümidim yok düşmesi iyi bişey değil dediCanım aklım sende ya ..naaptın![]()