- 8 Ekim 2020
- 34
- 21
- 38
- 30
- Konu Sahibi zumramirza
-
Amiin inşAllah Rabbim sonunu da getirirMerhaba canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahdeğerin güzel çıkmış 9. Güne göre iyi çıkmış inşallah 2 gün sonra değerin katlanmış olur
Merhaba hayirli sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Hiç merak etmeyin ben 3 gün çektim ağrı kivraniyordum terler boşalıyordu 10 15 dk sürüyordu. 3 gün sonra bisey kalmadi. Kafanizi ona takmayın .Canım kızlar merhaba3.gün embriyosu 9.günümde kan testi verdim 65.42 çıktı bir daha en başı ümitlenmekte dile getirmek de istemiyorum ama dediğim gibi bunu görmek bile bir mucize benim için çok şiddetli ağrılarım oluyor 5 dk 10 dk sürüyor en fazla geçiyor. Sizce değerim nasıl, bu ağrılar normal mi? Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah
Sen keseyi gördün mü canım ?moringen
Amin inşallah çok teşekkürler cevabınız için.Merhaba canım değerin çok güzel çıkmış artışlar da gayet iyi sıkma canınısağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim ağrım ta başından beri var geceleri en az 2-3 kere şiddetli bir şekilde geliyor başta belki tutunmadır dedim ama hala devam ediyor doktorumla da paylaşmadım, umarım son bulur benim ki deMerhaba hayirli sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Hiç merak etmeyin ben 3 gün çektim ağrı kivraniyordum terler boşalıyordu 10 15 dk sürüyordu. 3 gün sonra bisey kalmadi. Kafanizi ona takmayın .
#1Merhaba canım hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahdeğerin güzel çıkmış 9. Güne göre iyi çıkmış inşallah 2 gün sonra değerin katlanmış olur
Bende sizin gibiyim az artış oldu buakşam tekrar test yapılcak inşallah artarta size de umut olur#1
Kızlar merhaba3.gün 2 adet embriyo transferi oldum, 9.gün kan tahlili verdiğimde 65 çıktı sonucum, bugün transferimin 11.günü tekrardan test verdim ve 100 çıktı. Yaklaşık bi yüzde 53lük artış var. Sizce sonuç nasıl? Başta bu şekilde ilerleyip sonradan artış olabilir mi? Şiddetli ağrılarım oluyor bazı zamanlar özelliklede gece gelip geçiyor ama beni baya yoruyor. Bu sonuca göre dış gebelik vs oluşabilir mi Allah korusun.
İnşAllah artış olur sizinde bende Cuma tekrar vereceğimBende sizin gibiyim az artış oldu buakşam tekrar test yapılcak inşallah artarta size de umut olur
Ağrım olunca öyle düşündümCanım kötü değil değerin artıs olmuş dış gebelik falan düşünme öyle kötü şeyler Allah korusun dış gebelik kan değeriyle anlaşılacak bir şey değil diye biliyorum
Sonuç çıkınca haber verir misinizBende sizin gibiyim az artış oldu buakşam tekrar test yapılcak inşallah artarta size de umut olur
203-255-443 yavaş ilerliyo çok ya normale dönermi acaba düşünmekten yıldım artık hayırlısı neyse o olsun diyorum üzülmekte çözüm olmuyo malesefSonuç çıkınca haber verir misiniz
Doktor ne dedi peki203-255-443 yavaş ilerliyo çok ya normale dönermi acaba düşünmekten yıldım artık hayırlısı neyse o olsun diyorum üzülmekte çözüm olmuyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?