21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Ben 10. Gün yapıcam 9. Gün bile negatif çıkıp sonra pozitif olabiliyormuş boşuna üzülmeyelim erken gebelik testi alıp 10.gün yapalım hepimiz ama kimseye söylemek yok buraya yazarız sonuçlarımızı 🥰 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada 🥰 benimde eğer hamiş kalırsak doğumumuz 5. evlilik yıldönümümüze denk geliyor 🥰
Ayyy nasil guzel bir hediye olur inşallahh , oldu oldu oldu ♥️ tamamdir 10.gün yapiyoruz ozaman

Kızlar bu arada siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben kendi kullandıklarımı yazacağım karşılaştıralım ben hipotroid hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum o yüzden 1. İlacım eurhyrox
2. Corasprin
3.Estrofem (transfer günü başladım)
4.Prolutex İğne(yumurta toplama günü başladım)
5.Progestan 200mg Fitil (yumurta toplama günü başladım) günde 3 kez 1 tane
6.Folikasit Diafol kullanıyorum
7.Gynositol vitamin bunu gebelik tedavimin başından beri kullandırıyor Doktorum çünkü polikistikoverim bu yumurta kalitesini arttırıyor gebeliktede devam edeceğim bir vitamin
- Ayrıca yumurta toplanan günden itibaren 5 gün boyunca Tetradox antibiyotik ve Prednol tablet kullandım onlar bitti tabiiki Birde yumurta toplama gününden 1 gün önce Dostinex tablet kullandım zaten içinde 8 tane vardı bitti oda karnım su toplamasın diyeydi
Şuanda devam ettiğim 7 ilaç var yani kızlar ikisi vitamin
Benim doktorum profesör ve çok bilgili çokta iyi çok memnunum ve ona çok güveniyorum o yüzden belki de sizden daha fazla ilacım olabilir her ayrıntıyı düşünüyor siz neler kullanıyorsunuz ?

Kızlar bu arada siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben kendi kullandıklarımı yazacağım karşılaştıralım ben hipotroid hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum o yüzden 1. İlacım eurhyrox
2. Corasprin
3.Estrofem (transfer günü başladım)
4.Prolutex İğne(yumurta toplama günü başladım)
5.Progestan 200mg Fitil (yumurta toplama günü başladım) günde 3 kez 1 tane
6.Folikasit Diafol kullanıyorum
7.Gynositol vitamin bunu gebelik tedavimin başından beri kullandırıyor Doktorum çünkü polikistikoverim bu yumurta kalitesini arttırıyor gebeliktede devam edeceğim bir vitamin
- Ayrıca yumurta toplanan günden itibaren 5 gün boyunca Tetradox antibiyotik ve Prednol tablet kullandım onlar bitti tabiiki Birde yumurta toplama gününden 1 gün önce Dostinex tablet kullandım zaten içinde 8 tane vardı bitti oda karnım su toplamasın diyeydi
Şuanda devam ettiğim 7 ilaç var yani kızlar ikisi vitamin
Benim doktorum profesör ve çok bilgili çokta iyi çok memnunum ve ona çok güveniyorum o yüzden belki de sizden daha fazla ilacım olabilir her ayrıntıyı düşünüyor siz neler kullanıyorsunuz ?
Benim 2 ay rahim dinlendirmem oldu. Transferden önce adetin 2. Günü gittim ve Estrofem başladım. Transfere 3 gün kala Progestan tablet başladım. Dozajları farklı şekilde ayarladı doktorum. Transferden sonra ise ikisininde dozajını sabah akşam olarak ayarladı. Tabi öncesinde folik asit (Regenesis Max) kullanıyordum. Ona devam edebilirsin dedi.
Midem transfer öncesi biraz kötü oldu ve Gaviscon kullanabileceğimi söyledi. Transferden sonra düzeldiğim için kullanmadım.
Ben hep kabız olurum ondan korktuğum içinde bazen kullandığım bir ilaç vardı olursam eğer (inşallah olmam) haberleşicez doktorumla ve kullan derse onu kullanıcam.
Tabi ilaçlar ve dozajlar herkes için spesifiktir. O yüzden bence kimsenin tedavisinde onu bana neden kullanmamış dememeliyiz diye düşünüyorum canım.

Benim 2 ay rahim dinlendirmem oldu. Transferden önce adetin 2. Günü gittim ve Estrofem başladım. Transfere 3 gün kala Progestan tablet başladım. Dozajları farklı şekilde ayarladı doktorum. Transferden sonra ise ikisininde dozajını sabah akşam olarak ayarladı. Tabi öncesinde folik asit (Regenesis Max) kullanıyordum. Ona devam edebilirsin dedi.
Midem transfer öncesi biraz kötü oldu ve Gaviscon kullanabileceğimi söyledi. Transferden sonra düzeldiğim için kullanmadım.
Ben hep kabız olurum ondan korktuğum içinde bazen kullandığım bir ilaç vardı olursam eğer (inşallah olmam) haberleşicez doktorumla ve kullan derse onu kullanıcam.
Tabi ilaçlar ve dozajlar herkes için spesifiktir. O yüzden bence kimsenin tedavisinde onu bana neden kullanmamış dememeliyiz diye düşünüyorum canım.
Tabiiki öyle dediğim gibi benim farklı hastalıklarımda olduğu için benim ilaçlarım farklı olabilir sadece merak ettim kim ne kullanıyor diye ortalama herkes aynı heralde estrofem progestan vs. Hakkımızda hayırlısı olsun kanaman içinde inş yerleşme kanamasıdır 🤲🏻🤲🏻

Benim tedavi başından beridir kullandığım vitaminler:stromega q10 ve maxijuno toz vitamin..
Transferden sonra sabah akşam ikişer tane estrofem..iki iki alıyorum..sabah öğle akşam progestan vajinal tablet.ve gün aşırı yani birgün arayla progestan iğne..coraspirin var bir de iğne verdi göbekten yapılan sulandırıcıymış..
Yalnız benim bugün biraz migrenim tuttu..normalde regl zamanları tavan yapar..umarım öyle olmaz..yoksa ilaç ya da iğne almak zorunda kalabilirim..bu da en korktuğum şeydi..şimdilik hafif bakalım..

Kızlar ben adet günümdeki gibi sıcak basması, rahimde hareketlenme , fokurdama gibi biseyler , yani adet olmadan onceki belirtilerimi ve hafif sanci , gazlanma gibi durumlar yasamaya basladim . Korku sardi 😰 , bugun zaten normalde de regl gunumdu , off inşallah korktugum gibi degildir 😥😥😥😥

Kızlar ben adet günümdeki gibi sıcak basması, rahimde hareketlenme , fokurdama gibi biseyler , yani adet olmadan onceki belirtilerimi ve hafif sanci , gazlanma gibi durumlar yasamaya basladim . Korku sardi 😰 , bugun zaten normalde de regl gunumdu , off inşallah korktugum gibi degildir 😥😥😥😥

Bunlar normalmiş ben hemşireye sordum.bana da oldu..hala daha bağ ağrısı karın ağrısı regl belirtileri devam ediyor..

Korkma cnm korkarsan korktuğun şey başına gelir derler bence biraz rahat ol kendini dinlemekten vazgeç bu belirtilerin hepsi adet belirtisi olduğu gibi aynı zamanda tutunma belirtileri de olabilir iyi düşün iyi olsun 🤲🏻

Bunlar normalmiş ben hemşireye sordum.bana da oldu..hala daha bağ ağrısı karın ağrısı regl belirtileri devam ediyor..
Bencede normal ben normalde ilaçsız adet olmam ama adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım var hepimizin aynı olduğuna göre inşallah mercimeklerimiz tutunuyordur 🤣🥰👧🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X