21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Yoo yanlış anlamam kuzum haklısın aynen çünkü hepsini denedim kaygiyla bekledim ağladım nefessiz kaldim hic bir sey degismedi her sey olacagina vardı.Simdi aklima gelmiyor mu nefesim daralmiyor mu tabiki oluyor sadece artik bunun süresini kısa tutabiliyorum ve kafami baska seylerle yoneltmeyi daha iyi basarabiliyorum.Hani derler ya delilige vuruyorum tam da öyle oluyor💕🥰 pozitif dusunmekten inatla da vazgecmiyorum bu arada🤲
Aslında yazdıkların çok iyi geldi birazda rahatlamış hissediyorum kendimi güçlü bi insansın belli trbrik ediyorum👏🏻 pozitif düşünelim testlerimizde pozitif olsun🙏🏻

Ben hala kararsızım 3. Gün embriyosu diye korkuyorum. O kan tahlilini verince nasıl bekleyeceğim onu dahi bilmiyorum 🙈

Bende yapmayacağım gibi duruyor testi en iyisi kan testini beklemek zaten çalışıyorum buradayken zaman biraz daha hızlı geçiyor :KK48:

Aslında yazdıkların çok iyi geldi birazda rahatlamış hissediyorum kendimi güçlü bi insansın belli trbrik ediyorum👏🏻 pozitif düşünelim testlerimizde pozitif olsun🙏🏻
Canım yaaaa az da olsa faydam olabildiyse ne mutlu bana 🤗 Şükür ve sabır bizde oldukça bilincaltimizi hep olumluya alıştıralım aksinin bize faydası yok🥰

Back
X