21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Kızlar benim bugün asıl olmam gereken regl günüm ve test günüm 2 gün sonra. Ama aynı regl olacakmışım gibi ağrılar çekiyorum. Bir önceki hamileliğim de tüp bebekti ve hiç ağrım olmamıştı regl zamanında. Her hamilelik birbirinden farklı olabilir mi acaba? Hiç benim gibi bir durum yaşayan oldu mu? Regl belirtisi görüp de hamilelik haberi alan var mı?
Canım hiç korkma normal inan bana ben hala lekelenme bile yaşıyorum...

Biraz önce camdan paspas silkeliyordum kasığımın az üstünde sol tarafta sancı girdi. Neden olmuş sizce? Acaba bebişle mi ilgili 😳 Bugün transferin 7. Günü..

Arkadaslar meraba. Ben yeni üye oldum. 19 eylülde iki embriyo transver oldu. İlk denemem. Dokuzuncu gün betaya baktrdm 33 cıktı. İki gün sonra 44 ve iki gün sonra( yani bugün) 63 cıktı😔 böyle biseyi daha önce duyan başına gelen oldu mu

Arkadaslar meraba. Ben yeni üye oldum. 19 eylülde iki embriyo transver oldu. İlk denemem. Dokuzuncu gün betaya baktrdm 33 cıktı. İki gün sonra 44 ve iki gün sonra( yani bugün) 63 cıktı😔 böyle biseyi daha önce duyan başına gelen oldu mu
Düzenli artmamis gibi. Doktorunuz ne diyor bununla ilgili

Ben değerleri bilmiyorum.33 mü yoksa 3.3. Mü arkadaşlar? Yani mesela 5 olunca hamilesin diyolar..ama sonra 50 beklerdik diyolar..bu ne demek..biri bana açıklayabilir mi bilgim yok

Back
X