21 Eylül 2020 Embriyo Transferi Olanlar Beraber Gün Sayalım. 🥰

Ilk başta 5 ve üzeri hamilelik sayılıyor . Sonra değer arttiyor günler geçtikçe . Bu sefer değere göre kaç haftalık onu söylüyorlar falan filan 😆😆😆

Ama işte 5 olunca mesela doktor bu değer düşük hamile değilsin diyor..onu biz nasıl biliyoruz hangi gün kaç çıkmalı filan.karışık geliyor bana..pöff

Ama işte 5 olunca mesela doktor bu değer düşük hamile değilsin diyor..onu biz nasıl biliyoruz hangi gün kaç çıkmalı filan.karışık geliyor bana..pöff

Mesela bugün 5 çıktı ya 2 gün sonra testi tekrarlayacaksin ya iki katı olması lazım . Öyle öyle artıyor değer düzgün artarsa sağlıklı gebelik demek 😄😄😄

Takibe devam dedi. Düzenli artıs yok. Kanamam yok. İlaçlarada devam. Böyle olup düzelen iyiye giden kimse yok mu😔
Benim beta duzenli artarken kaybettim bebeğimi. O yüzden bilmiyorum canım. Ama inşallah bebegin seninle kalır ❤️

Mesela bugün 5 çıktı ya 2 gün sonra testi tekrarlayacaksin ya iki katı olması lazım . Öyle öyle artıyor değer düzgün artarsa sağlıklı gebelik demek 😄😄😄
[/QUOTE]
Teşekkürler
😀[/QUOTE]

Arkadaşlar benim için de dua edin lütfen yarın kan vereceğim..az önce yine idrar testi yaptım pozitif ama kimyasaldan korkuyorum..hepimizin dilekleri gerçekleşsin😐

Inşallah güzel haberler vereceksin . Bu arada sürekli kimyasal diyip durma nasıl düşünürseniz vücut öyle calisirmis doktora demişti bana sende pozitif düşün

Transverin 13. Günü bugün. normalde en az % 60 artıs olması isteniyor. Ama benmki % 40 falanmıs. Bekleyip görcez dedi doktor. Ama pek umutlu değiller

Senin 2 embriyo mu transfer edildi ? Belki biri tutunmuş ama son anda vazgeçmiştir o yüzden değer böyle olmustur

Senin 2 embriyo mu transfer edildi ? Belki biri tutunmuş ama son anda vazgeçmiştir o yüzden değer böyle olmustur
Evet iki embriyo verilmisti. Dört gün sonra tekrar kan değerime bakılcak. Geçen sene kürtaj oldum. Bu sene mart ayında kimyasal gebelik gecirdm. Sonuc yine kötü olcak gibi görünüyor. O kadar modum düştü ki anlatamam😔

Back
X