doktorun saçmalamış.asistan falanmıydı acaba daha ?:umursamaz:
kime dediğini anlayamadım ben ??
ne güzel bir duygu değil mi:) çok güzel ifade etmişsin hissettiklerini. evet artık yalnız değiliz. hatta artık öyle anlar geliyor ki sanki daha önce orda bi boşluk yokmuş hep o varmış gibi. sabırsızlıkla özlemle deli gibi bekliyorum canım oğlumuBu benim ilk mesajım ve ben de duygularımı sizinle paylaşmak istiyorum.
İlk hamileliğim ve 19. haftamdayım, çok hareketli bir oğlum var :) Genelde baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyorum.Geçen haftalarda gaz ve bağırsak hareketlerinden ayırdedemiyordum ama şimdi çok rahat anlıyorum :)
Özellikle araba kullanırken ve ben çalan müziğe eşik ederken onun da ritme uyum sağladığını hissediyorum.
Daha bu cuma arabada giderken onun ritmik bir şekilde göbek deliğimin sol altına doğru sırasıyla bir kaç baloncuğu patlatıyormuş gibi kıpırtılarını hissedince yavaşlayıp kenara çektimVe o devam edince kendi kendime gülmeye başladım Keşke yanımda bu neşemi paylaşabileceğim biri daha olsaydı dedim, ama sonradan farkettim ki ben zaten yanlız değilim artık :))
benim kızımda ultrasonda hiç durmuyodu ama ben 22 haftaya kadar hiç bişey hissetmedim.22 haftadan sonra cok minik bi seyirme gibi basladı ilk zamanlar günde 1 sefer hissediyodum sonra masallah hiç durmadı. doktor da zaten 21- 22 haftadan itibaren baslarsın dedi böyle seylere bozma moralini
kıslar bebek çok hareketli oluyor ama kasları yeterince kuvvetleleninceye kadar biz pek hissetmyoruz. 20. haftadan önce sadece göz seyrimesi gibi bişeyler hissedebiliyordum onda da bağırsak hareketimi bebekten mi kaynaklanıyor anlayamıyordum :) ama 20. haftadan sonra maşallah patır patır tekmeliyor annesini hele şimdi karnımın inip kalktığını dışardan eşim bile farkedebiliyor))) sıpa oğlum benim kaydirigubbakcemile3 çok acele etmeyin kızlar 21. hafta gibi çok rahat hissetmeye başlarsınız :) bu günlerde gece uykudan uyandırıyor yada hiç uyutmuyor sanırım gece acıkıyor acıkıncada başlıyor tekmelemeye biraz bekliyorum sakinleşmeyince kalkıp yarım bardak falan süt içiyorum bizimkinin pek hoşuna gidiyor yeniden uykuya dalıyor :))) ama tabi annesinin uykusunu açıyor o arada kaydirigubbakcemile3
ben suan 21 haftalık hamıleyım ben 13 haftamda arkadasın yukarıda söyledığı gıbı kelebek kıpırtıları ıle basladı 16 ve 17 haftamda netlestı suan masallah net olarak hıssedıyorum ama anlamıyorum benım doktorumda baska doktorlarada sordum bunun hıssetmemenın kötu bır nedenı yok yanı hıssetmeyenler nıye bu kadar uzulup bır hastalığa bağlıyo anlamıyorum
25-4 oldum bugün..
hala pıt pıt ve seyirme çok nadir arada bi..
ah ahh bende istiyorum hareketlerini güçlü güçlü hissetmek :)
Çok özür dileyerek soracağım canım ama kilolu musun? Çünkü bu hareketlerin hissedilmesi kilolu ve zayıf bayanlarda değişebiliyor. Hatta bazılarının rahmi içe doğru genişleyebiliyor, bu da hissetmeyi daha çok hızlandırıyormuş. Dilerim kırıcı bir soru değildir.:/
:) Hissediyorsan üzülme canım.
Benimle beraber geçen gün doktoru bekleyen bir bayan vardı. Onun 30. haftasıymış ve o da başkalarına göre daha geç ve az hissettiği bunun nedeninin de iç karının esnekliğinin az olması ve bebeğin konumunu değiştirmeyi çok sevmediğinden olduğunu söylemiş doktor. Amniyon sıvısının yoğunluğu da bebek hareketlerini hissetmede etkiliymiş.
Sorunsuz dertsiz alırsın miniğini kollarına eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?