benim kızımda ultrasonda hiç durmuyodu ama ben 22 haftaya kadar hiç bişey hissetmedim.22 haftadan sonra cok minik bi seyirme gibi basladı ilk zamanlar günde 1 sefer hissediyodum sonra masallah hiç durmadı. doktor da zaten 21- 22 haftadan itibaren baslarsın dedi böyle seylere bozma moralini
benimde iilk gebeligim herkezin degişiyo bende17- 18 ci haftalarda hafif hisetmeye başladım pıtpıt 24 hafta dayım ama şimdi aynı yere defalarca vuruyo karnımı açıp baktıgımdada görüyorum sende bi kaç haftaya başlarsın hisetmeye bazı bebekler çok hareketli olur bazılarıda fazla hareketli olmazmış bu bebeginlede alakalı olabilir uslu bi bebiş belliki ultrasyonda bebişinin hareketlerini görüyosan endişelenme ama annelik öyle bişeymişki insan hep endişeleniyo sürekli tedirgin oluyo anemi artık çok iyi anlıyorum
bende 21+2 yim hala bebiş hareketlerini hissetmiyorumama moralimi bozmuyorum daha varmış hissetmeme içim rahat biliyorumki minik kızım çok iyi:)
Ne güzel bazı annelerimiz erkenden hissetmeye başlamış.Ben de henüz hissetmiyorum ama arada bir arkadaş da yazmış bağırsak hareketi de olabilir bebişin hareketi de...Pek de ayırt edemiyorum açıkçası.İnş tekmelelediği günleri de görürüz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?