21 haftalik hamileyim sabah uyandigimda ayaklarimi hissetmiyordum

Sessiz_sedasiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
2.042
787
53
Kizlar bu sabah yataktan kalkmak istedim ayağa kalk tim ama yuruyemedim bir adim bile atamadim yere düştüm biraz bekledikten sonra geçti? Sizce bu durumu esime anlatmalimiyim neden boyle olmuştur?

Kizlar bu sabah yataktan kalkmak istedim ayağa kalk tim ama yuruyemedim bir adim bile atamadim yere düştüm biraz bekledikten sonra geçti? Sizce bu durumu esime anlatmalimiyim neden boyle olmuştur?

Hem esine hem doktoruna soylemelisin bence, hicbir fikrim yok neden olduguna dair ama ihmal etme

Çok enteresan. Bence mutlaka doktoruna danışmalısın. Benim de bazen uyandığımda ellerim biraz uyuşuk gibi oluyor ama senin baya ciddi gibi duruyor.

Gecmis olsun. Kalsiyumdan olabilir belki. Bebek kalsiyumunu alıyor ya. Dr.una danis mutlaka

Hem esine hem doktoruna soylemelisin bence, hicbir fikrim yok neden olduguna dair ama ihmal etme
Eşim çok panik bugün şehir disinda oyuzden söylemedim aksam gelecek söyleyip soylememe arasindayim bugün ayagimida kapiya carptim küçük parmagim sisti morardi bugün nedense garip bir gün benim için

Eşim çok panik bugün şehir disinda oyuzden söylemedim aksam gelecek söyleyip soylememe arasindayim bugün ayagimida kapiya carptim küçük parmagim sisti morardi bugün nedense garip bir gün benim için

Cok gecmis olsun, dikkat edin kendinize, doktorunuzla konusun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…