21 martta bahara uyanalım, yaza çiçek açalım mı!

Günaydın ya ben bi türlü nefsimi terbiye edemiyorum birşeyler eksildi hırs belki belki irade off niye böyle oldu ki:(

Hümeyracim burada günlük diye birşey kalmadı malesef ama yok arada böyle umutsuzluga da düşsem yoluma yalnız da devam etsem durmak yok

Lahana diyetini yaptım çok da memnun kaldım ayrıca tadını da beğenerek yedim sadece 5günden sonra sıktı artık

Günaydın ya ben bi türlü nefsimi terbiye edemiyorum birşeyler eksildi hırs belki belki irade off niye böyle oldu ki:(

Hümeyracim burada günlük diye birşey kalmadı malesef ama yok arada böyle umutsuzluga da düşsem yoluma yalnız da devam etsem durmak yok

Lahana diyetini yaptım çok da memnun kaldım ayrıca tadını da beğenerek yedim sadece 5günden sonra sıktı artık

bende de oyle ya.niye paylasim yapmiyorum ki saniyorsun.toplayamiyorum kendimiiii:14::14::14::14:offffffffffffffadet de oldumm

kızlar bu ne yaaaa
vallahi hiç yakışmıyor size biraz gayret edin toparlanın ama
dağılmayalım yeniden yaaa

:9:
kızlar bu ne yaaaa
vallahi hiç yakışmıyor size biraz gayret edin toparlanın ama
dağılmayalım yeniden yaaa

hayırdır kuzum neden kafan rahat değil
hiç konuşamıyoruz seninle de:(

Canım özel bi sebebi yok.daginik ve asabiyim bira.bazen kendimden bıkıyorum.ne istediğimi kendim bile bilmiyorum.defalarca diyet için azmettim ama hiç kilo veremiyorum.onumuzdeki ay İstanbuldayim İNSAALLAH.bi güzel muayine olucam.sorun ne acaba.arada bobreklerim ağrıyor,yumurtaliklarim,ayaklarim.biraz çökmüş durumdayım.özlem bana kırılmıyorsun değilmi.yemin ederim senin hatrına burdayım.ve istanbula kadar diyet yapmasam da sana destek olucam İNŞAALLAH

Merhabalar ben de iyice dağıldım bu hafta amaçsızlaştim özel hayatım diyet hayatımı etkiledi baktım böyle olmuyor 1haftalık tatil çok bile dedim geri döndüm

Genel olarak diyeti çok delmedim ekmek yemedim abur cubur yemedim ama perşembe günü 68i tekrar görünce bi moralim bozuldu bi boşverdim

60li kiloları görene kadar buradayım, bazen eser giderim ama kürkçü dükkanına böyle de geri dönerim

Back
X