Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor yapmadığım için psikolojım yıne allak bullak.spor bir mucize benimçin.antidepresan,herşey.yarım saatlik spor beni hayata baglıyor resmen.yoksa bitiyorum.bugun baslıycaktum ama terslik bu ya ayagım sisti.senebini bilmiyorum.pençe kısmı.yere basamıyorum
bildirim zamanı
başlangıç 73.6
geçen hafta 68.9
bu hafta 67.9
toplam giden 5.7
farkediliyo canım ama yine de fazlaliklar göze batıyor 10 kilo daha var
canım ben begendim menünü gayet başarılı ben biraz ucunu kaçırdım aksamla telafi etmeye çalışıcam
sabah
1 bardak süt
öğlen
yarım kase çorba
yarım porsiyon et döner(sadece et)
2 dilim ekmek
ara
1 cornet dondurma
ara
1 tane kruvasan
aksama sadece çorba ya da salata düşünüyorum arkasından spor da yapıcam inşallah aslında akşam bile yemesem müstehak bana![]()
özlem ,4hafta böyle devam et veya 3hafta,baktın ki olmadı yaparsınarkadaşla iddianın bitimine tam 5 hafta var ve vermem gereken tam 5 kilo haftada bi kilo veriyorum güzel de ya duraklama olsa benim biraz bu süreci hizlandirmam lazım acaba lahana çorbası mi yesem bilemedim ki lahana çorbasıyla bi haftada 3-4 kilo verdim annem de öyle o hala verdiğini almadi ama ben bi miktarini almıştım çünkü deli gibi yemek yemiştim aklıma geliyor yine yapmak
ozlem turkan nasilsiniz kizlar
ya ne olacak bizim halimiz al ver al ver
bi diyete baslayayim diyorum yok arkadas yapamiyorum buradaki kadar iradesiz ve basarisiz hic olmamistim hayatimda..veremiyorum.
artik bende oldugum gibi kalmayi kabullendim ez azindan eylule kadar..neden eylul derseniz.tr donmemiz ev tut yerles,duzen tuttur derken eylulu bulacak.biktim valla iradesizligimden..hic bi sey yapamiyorum