Ayyy senden bir gün sonra da biz olmuşuz nasıl gidiyor peki :)20 Mayıs:))
Valla bende bir değişiklik yok gibi. Birde bu ikinci transferim ilkte çok kafaya taktım. Bunda biraz rahatım:)sizde var mı değişiklikAyyy senden bir gün sonra da biz olmuşuz nasıl gidiyor peki :)
Bende de yok benim de ilk transferim evde uzanıyorum bazen oturuyorum ama sıkıcı daValla bende bir değişiklik yok gibi. Birde bu ikinci transferim ilkte çok kafaya taktım. Bunda biraz rahatım:)sizde var mı değişiklik
Valla ben sürekli uzanamadım maalesef: ( bilmiyorum ne kadar etkili ama genel itibariyle yemeğimi yapıp veya başka işlerimi de yapıyorum. Geçen transferin kimyasal gebelik oldu ve 5 . gün test yapmaya başlamıştım bu sefer öyle yapmamayı düşünüyorum. Çok ağır bir iş yapmıyorsanız işinize dönün bence:)Bende de yok benim de ilk transferim evde uzanıyorum bazen oturuyorum ama sıkıcı dabir an önce işe dönmek istiyorum günler geçmiyor gibi
Valla ben sürekli uzanamadım maalesef: ( bilmiyorum ne kadar etkili ama genel itibariyle yemeğimi yapıp veya başka işlerimi de yapıyorum. Geçen transferin kimyasal gebelik oldu ve 5 . gün test yapmaya başlamıştım bu sefer öyle yapmamayı düşünüyorum. Çok ağır bir iş yapmıyorsanız işinize dönün bence
Ben öğretmenim ağır iş değilValla ben sürekli uzanamadım maalesef: ( bilmiyorum ne kadar etkili ama genel itibariyle yemeğimi yapıp veya başka işlerimi de yapıyorum. Geçen transferin kimyasal gebelik oldu ve 5 . gün test yapmaya başlamıştım bu sefer öyle yapmamayı düşünüyorum. Çok ağır bir iş yapmıyorsanız işinize dönün bence:)
Anladım mesai saatleri sabahtan öğlene kadarsa gidin evde insan kafayı yiyor malesefBen öğretmenim ağır iş değil
Ama hep ayakta oluyorum oturmaya gayret edeceğim artık benim ilk olunca ne yapacağımı da
Bilemedim sanki 10 gün full uzanıp hiçbir şey yapmamam gerekiyor gibi geldi bir arkadaşım transfer oldu başka şehirde olmuştu orda 10 gün kaldı
Bana da ilk üç gün istirahat et dedi sonrasında çok ayakta durmayacaksan okula gidebilirsin dediAnladım mesai saatleri sabahtan öğlene kadarsa gidin evde insan kafayı yiyor malesefakşama kadarsa bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim. Başka şehirden belki mesafe olduğu için gelememiş olabilir. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin ağır bir şey yapmamak şartıyla dedi bana sizi bilgilendrdi mi
Anladım 3. Gün mü bugünBana da ilk üç gün istirahat et dedi sonrasında çok ayakta durmayacaksan okula gidebilirsin dedi
EvetAnladım 3. Gün mü bugün
Merhaba bir hafta okula gitmeseydin iyi olurdu ben de öğretmenim gitmemiştim ilk transferimdeBen öğretmenim ağır iş değil
Ama hep ayakta oluyorum oturmaya gayret edeceğim artık benim ilk olunca ne yapacağımı da
Bilemedim sanki 10 gün full uzanıp hiçbir şey yapmamam gerekiyor gibi geldi bir arkadaşım transfer oldu başka şehirde olmuştu orda 10 gün kaldı
Merhaba bir hafta okula gitmeseydin iyi olurdu ben de öğretmenim gitmemiştim ilk transferimde
Günler o kadar yavaş ki. Rüyamda test falan yapıyorum tam kafayı takmalık zamana geldikHanımlar günaydın ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor bekleme süreci
Bana da günler geçmek bilmiyor gibi geldi bugün 7. Gün evde testte vardı test yaptım ama Ovitrelle vurulduğum için tam anlayamadımGünler o kadar yavaş ki. Rüyamda test falan yapıyorum tam kafayı takmalık zamana geldik
Ben evde test yapmıcam 3 yılım yapıp üzülmekle geçti. Direk gününde kan vermeyi düşünüyorum garanti olsunBana da günler geçmek bilmiyor gibi geldi bugün 7. Gün evde testte vardı test yaptım ama Ovitrelle vurulduğum için tam anlayamadım
Senin de 7. Günün değil mi ne güzel ya test yapmamakBen evde test yapmıcam 3 yılım yapıp üzülmekle geçti. Direk gününde kan vermeyi düşünüyorum garanti olsun
Benim transfer + 6. Gün 22sinde olmuştu.Senin de 7. Günün değil mi ne güzel ya test yapmamak
Benim de 2 Haziran var mı peki bir belirtiBenim transfer + 6. Gün 22sinde olmuştu.
3 Haziran test günüm çok var daha
Çok iyi yapmışsın maalesef bizim meslek devamlı oturulmuyor bir de merdivenden çık sürekli sınıflara gir devamlı hareket varÇok kararsız kaldım ama gitmedim evdeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?