21 Mayıs transfer olan var mı

Valla bende bir değişiklik yok gibi. Birde bu ikinci transferim ilkte çok kafaya taktım. Bunda biraz rahatım:)sizde var mı değişiklik
Bende de yok benim de ilk transferim evde uzanıyorum bazen oturuyorum ama sıkıcı da bir an önce işe dönmek istiyorum günler geçmiyor gibi

Bende de yok benim de ilk transferim evde uzanıyorum bazen oturuyorum ama sıkıcı da bir an önce işe dönmek istiyorum günler geçmiyor gibi
Valla ben sürekli uzanamadım maalesef: ( bilmiyorum ne kadar etkili ama genel itibariyle yemeğimi yapıp veya başka işlerimi de yapıyorum. Geçen transferin kimyasal gebelik oldu ve 5 . gün test yapmaya başlamıştım bu sefer öyle yapmamayı düşünüyorum. Çok ağır bir iş yapmıyorsanız işinize dönün bence:)

Ben öğretmenim ağır iş değil
Ama hep ayakta oluyorum oturmaya gayret edeceğim artık benim ilk olunca ne yapacağımı da
Bilemedim sanki 10 gün full uzanıp hiçbir şey yapmamam gerekiyor gibi geldi bir arkadaşım transfer oldu başka şehirde olmuştu orda 10 gün kaldı

Anladım mesai saatleri sabahtan öğlene kadarsa gidin evde insan kafayı yiyor malesefakşama kadarsa bilmiyorum bir şey diyemeyeceğim. Başka şehirden belki mesafe olduğu için gelememiş olabilir. Doktorum normal hayatına devam edebilirsin ağır bir şey yapmamak şartıyla dedi bana sizi bilgilendrdi mi

Bana da ilk üç gün istirahat et dedi sonrasında çok ayakta durmayacaksan okula gidebilirsin dedi

Merhaba bir hafta okula gitmeseydin iyi olurdu ben de öğretmenim gitmemiştim ilk transferimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…