Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10. Gün ama test günüm Salı o yüzden daha vermedim ama modum düştü bi kalktım sabah çamaşırımda kahverengi bi leke vardı gün içinde çok az ara ara geliyor strese girdim yaKan testi veren oldu mu kızlar
KahverengiyseBenim 10. Gün ama test günüm Salı o yüzden daha vermedim ama modum düştü bi kalktım sabah çamaşırımda kahverengi bi leke vardı gün içinde çok az ara ara geliyor strese girdim ya
Evet öyle yazıyor ama bilmiyorum yaKahverengiyse
Korktma yerleşme kanaması vs diyorlar ya
Bende stresimi yönetmeye çalışıyorum yarın kan günüm ama gerçekten çok zor beklemek lekelenme vs olmadıEvet öyle yazıyor ama bilmiyorum yasen de durumlar ne
Çok az kalmış senin hadi bakalım güzel haberini yazarsın inşallah bizeBende stresimi yönetmeye çalışıyorum yarın kan günüm ama gerçekten çok zor beklemek lekelenme vs olmadı
Ara ara adet olacakmış gibi sızı giriyor ama çok arada kaldım ya bugün mü yapsam yarın mı yapsam testi diyeÇok az kalmış senin hadi bakalım güzel haberini yazarsın inşallah bizeAğrı sızı belirti bişeler yok mu
Yarın test gününse elinde test varsa yap istersenAra ara adet olacakmış gibi sızı giriyor ama çok arada kaldım ya bugün mü yapsam yarın mı yapsam testi diye
Elimde test yok maalesef ya kan vereceğim ya da yarın sabahYarın test gününse elinde test varsa yap istersen
Benim sonuç negatif yine rabbim bu yoldaki herkesin sınavını kolaylaştırsın
Benimde günüm Salı. Normalde yarın verecektim ama salıyı bekleme kararı aldık. Hiç belirti yok modum düşmeye başlıyor. çok stresliyimKan testi veren oldu mu kızlar
Ben cuma günü verdim yani 9. Gün de şükür ki 93 geldiKan testi veren oldu mu kızlar
O zaman yarın direkt kan verin bence ama sabredemiyorsanız bugün verinElimde test yok maalesef ya kan vereceğim ya da yarın sabah
Maşallah canım hayırlı olsun böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız varBen cuma günü verdim yani 9. Gün de şükür ki 93 geldiyarın tekrar vermemi istedi doktorum. İnşallah güzel haberler gelir
![]()
YaaaaaaBen cuma günü verdim yani 9. Gün de şükür ki 93 geldiyarın tekrar vermemi istedi doktorum. İnşallah güzel haberler gelir
![]()
Ayy canım benim inşallah yarın senin de güzel haberlerini alacağız. İnsan bu süreçte ne yazık ki tam anlamıyla sevinemiyor bile. Rabbim kimseyi bu şekilde imtihan eylemesinMaşallah canım hayırlı olsun böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var
Amiin inşallah canımYaaaaaaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize olsun
![]()
Amin amin canımAyy canım benim inşallah yarın senin de güzel haberlerini alacağız. İnsan bu süreçte ne yazık ki tam anlamıyla sevinemiyor bile. Rabbim kimseyi bu şekilde imtihan eylemesin![]()