21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
verir anam verir gülüm çok güzel verir pardon alır anam alır günüm çok güzel alır

ha ha fake demi kızlar:))
okutmayın beni boş yere tee 25 sayfa

ben mi çok safım, sen mi bütün bu süreci yanlış anlayıp sonunda böyle bi dumur oldun... Senin anlattıklarını okurken duygusallıkla devam edecek bişey okuduğumu sanıyordum. Adam resmen sevişmekle sınır koymuş olaya. Senin kalbinin atışını anlamadım.. Sen cinsel olarak mı arzuluyosun bu adamı şimdi yoksa daha farklı bir beklentiyle mi çekmiştin o mesajı?? Yok yaaa ben çok safım.. Vay anasını yaa sevişecek misin gerçekten???

İstediği ne sizin vereceğiniz ne ? :) Bir alışveriş mevzusu var anladım dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın. Adamın meşrebini boşverdim senin meşrep baya bir geniş nasıl yaşıyorsunuz bu genişlikle yazık. Çocuğun olmasa 48 yaşında göbekli ensesi kalın adamı tanıdığım birine benzetecektim :)

Son düzenleme:
Patron adam kesin evli.. düzenini bozmak istemediğinden niyetini de bodoslama söylüyor duygusal bişey hissetme,bağlanma diye..
ee sende boşanmışsın ya sende yangın var sanıyor hazır sen elinin altındayken bir faydası dokunur diye düşünmüş yaşlı adam..çok düşünceli dimi !
Emin ol seni mutlu edebilmek için bütün performansını sergileyecek.. çılgınlar gibi sevişecektir seninle .. iş bitiminde saol abim dersin mutlu olur:)

ooo ağzından öpmeli konu. daha önce hiç böyle bir konuya yazmamıştım. o yüzden ne demem gerek bilemedim. bu yüzden dayımlara selam söyleyim bari. dayıcım çok öpüyorum seni, yengemi, özlettiniz keratalar.

Tövbe tövbe bence hanfendi bizden daha iyi biliyor ne istedigini bizle maytap geciyor

Ali Ağaoğlu alınca kimse bişey demiyor, sende keyfine bak bence...

"Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum."

Ben şok olmadım senin neden şok olduğuna ben şok oldum adam aklından çıkmıyormuş sende istiyormuşsun sinyaller vermiş.Hadi ama böyle adamları hepimiz biliriz. Sende onu denedim diyosun ama bence gerçekten isteyerek msj attın .Adam uçkur düşkünü.Sende öyleyse mutluluklar bize ne??? Sen gayet neyin ne olduğunu biliyorsun bence.Seks yapıp yapmamanızı biz neden tartışıyoruz? (Ki işin sonu zevk-ü sefaya dönecek aman sabahlar olmasın durumu gayet bariz)
Size mutlu eğlenceler. Ha birde gerçekten çıkmazda olup derdin olduğunda yazarsan bizde biraz zevkten nasiplenerek mantıklı zevkli cevaplar veririz.!!

tövbe tövbe baban yaşında adam
bence adamın evli olduğunu söylemeyi unuttun

Romantik bi aşk dedim arasak tek sorun yas dedim ama degıl sanırım ... yapmayın Allah aşkına hata mata iki gün sonra sizi tanımazsa üzülmeyecekseniz tabi .. konuşmalar çok cırkın geldi adamın

ikinizde anı yaşamaya hazirsiniz, bu neyin sorgusu?

Biz bilmek zorundamiyiz sizin cinsel hayatinizi yada cinsel kararlarinizi, 27 yasindayim diyorsun pek tabii kararini kendin verebilecek yastasin...

Ayrica Evlilik istese adam seninle yaş farkını düşün haklisin ama tek gecelik iliski icin yas farki ne alaka?

Fake mi bu ya bu ne kadar saçma sapan bir konu böyle

adam belli ki beraber olacak birini arıyor..
Ne kadar pislik bir insan.. Boşandığını duyunca gerçek yüzünü ortaya çıkarmış demek
Hiç bulaşma derim..
Sen duygusal bişeyler hissetmiş olabilirsin ama onun öyle bir tarafı yok bence..

Ay kart zampara ona mu sınır olayın konu fake buna m
Valla eğer konu fake ise sıktınız artık kafanızdaki fantezilerinizi burada anlatmanızdan
Konuyu açıp çekip uzaktan bakmalarınız falan

Cok ergence konuşma olmuş istediğini verecegim mekan vs siz cinsellikten mi bahsetiniz kacirdim mi bilmiyorum bu adam bekar mi?

bencede zampara. evlimiymis buarada? evliysen tabikii boyle birsey isteyecek duzenini degistirecek degil ya?
ne olursa olsun duygusal olarak gene sen yipranacaksin demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…