Zaten mesajda bende fiziksel baktığını anlatmaya çalıştımBen konu sahibininde duygusal baktigini dusunmuyorum ne yani mekani ilani ask etmek icin mi ariyo
Tovbe estf evli barkli kadin ben kendimi safin onde gideni bilirdim eger bu kadin safsa ben kendinden korktum yeminle
Insallah kinu fakedir yoktur boyke saflarZaten mesajda bende fiziksel baktığını anlatmaya çalıştımYani adam kendi şeysini çok kıymetli bişey sanıyor, yer mekan ayarlamak diyor ya
Ne diyim konu sahibi bundan duygusallık medet umuyorsa, heleki evli sanırım adam
Fake olmama ihtimali de var..Insallah kinu fakedir yoktur boyke saflar
En cokta bu insan anne olduguvicin uzuluyorum
Kesinliklevkinamiyirum herkes kendi gunahinin sahibidir ama o cocuga uzuldum niyeyse Allsh kimseyi sadirtmasin
Yeni mitsuz bi evlilikten kurtulsam kendime nasil daha iyi bi hayat kurabilirim onun yolunu bulmaya bakardim herhalde
Üzülme arkadaşım,bir varmış bir yokmuş,bir hhmy varmış,ama aslında yokmuş...Yorumsuz geçmeyeyim,işin zor konu sahibi,Allah yardımcın olsunInsallah kinu fakedir yoktur boyke saflar
En cokta bu insan anne olduguvicin uzuluyorum
Kesinliklevkinamiyirum herkes kendi gunahinin sahibidir ama o cocuga uzuldum niyeyse Allsh kimseyi sadirtmasin
Yeni mitsuz bi evlilikten kurtulsam kendime nasil daha iyi bi hayat kurabilirim onun yolunu bulmaya bakardim herhalde
Konu dogruysa sanki ikisindede gram duygu yok gibi tek dertleri cinsellikmis gibi geldi gozumeFake olmama ihtimali de var..
Ben olaya kendisine et parçası gibi bakan adamcık karakteri için kendini pişman olacağı olayın içinde bulmamasını dilerim..
Toplumun boşanmış ya da eşi ölmüş kadına bakış açısı yazık ki bu..
Keşke karşısına kendiyle eşit koşullar da biri çıksaymış.. Keşke acele etmese.. Bu birliktelik için de evlilik için de geçerli.. Dilerim depresif durumunun farkına varır..
Aman ne diyelim..Konu dogruysa sanki ikisindede gram duygu yok gibi tek dertleri cinsellikmis gibi geldi gozume
Zaten bircok yanlis birliktelik mutsuz evlilikler bu yuzden ne yazik ki
Ben konu sahibininde duygusal baktigini dusunmuyorum ne yani mekani ilani ask etmek icin mi ariyo
Tovbe estf evli barkli kadin ben kendimi safin onde gideni bilirdim eger bu kadin safsa ben kendinden korktum yeminle
Yok yok ikiside ddgil bildigin dunyanin civisi cikmisKadın " seni istiyorum daha bunun üstüne ne denilebilir ki " demiş
Adam da " istediğini vereceğim " demiş.
Biri birine seni istiyorum dediginde ;bunun tek bir manaya geldiğini dünya alem bilir.
Ya bize hayatı yanlış ogrettiler ya hayatin kendisi yanlış
Kelepçe de olur bağlasin adami yatağa sonra topukkkKırbaçta ısrar ediyorum.
Baktınız işler kötüye gidiyor, fantezi ayağına bi temiz döversiniz adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?