21 yaş fark yardimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hhmy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 sayfa yorum yazılmış, konu sahibi 2 kere cevap vermiş ikisinde de saçmalamış.

Kuzum adam cinsellik anlaminda istiyormys Seni bence mutlu olunacak bi durum degil sonu pismanlik

Istedigini vericem diyerek seni yataga aticam demek istemis.Sizinle ciddi dusunmuyor.Seytana uymayin bu adama kendinizi kullandirmayin... Gerçi hersey karsilikli kadinlarda kullanmis olur.Adam firsatten istifade bosanmis oldugunuzdan ahlaksizca yaklaşmiş.

Ve bu konu hala acik.
Konu sahiplerinin cevap vermedikleri konularinin kapatilmasindan yanayim. neden enayi yerine konuluyoruz?
Herkes fake fake diye bağırıyor ama konuya pirim vermeye devam ediyor. Üyeler fazla enerjisini boşaltıyor diye bakıyorum artık bu konulara. Geyik, espri vs.

Adama gel yatalim demissin resmen adamda senin icin muhtemelen bir otel odasi ayarlamaya calisiyor. Yatip kalkip birakacak seni baska hayaller kurma bence.

Konu gerçek degil fakat baya yorum yapılmış ve amacına ulaşmıştır sanırım:)

yok sen sakasin tabi cnm pişkinliği bu kadarına pes yani.adam seni resmen şey yerine koymuş tobe tobe Allah akıl fikir versin..

1 evladın var yapacagın şey bana ıgrenc geldi. Peçete gibi kullan at misali' aklını basına topla

adam sızınle sadece cınsellık yasamak ıstıyor sızde okeysenız yasayın ama sonra benım durumumdan faydaandı vs dıye konu acmayın sakın yanı bu adam sızınle ılerde cıddı bır ılıskıye gırmez ben söyleyım..

Konuyla alakası yok ama ekim anneleri konusuna gelsene cnm bekleriz :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ekim-anne-adaylari.986093/page-406

Sen bu isteme olayını yanlış anlamışsın bacım..Adamın senden bir gelecek istediği yok,yani seninle evlilik isteği vs.

Adam bol beleş cinsellik yaşamak istiyor ,sen de tamam demiş oluyorsun.

Bir çoçuğun var adımlarını dikkatli atman gerekirken,dibini görmediğin suya cuppp atlıyorsun..

Bi çek kendini,bir sakin düşün sana da tuhaf gelmiyor mu bu yatak muhabbeti??

Bende seni istiyorum.Daha bunun ustüne ne denilebilirki? Dedim.Ardindan gonderdigi cevap "Istedigini verecegim.En kisa surede zaman mekan bulunca" diye tabii ben sok oldum.
Durum boyle arada 21 yaş fark var.

Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim diye bir soru olamaz fantazi çamışırlarını hazır et ,

O yüzden bizi kandırdığını düşünüyorum, fake konu gibi

Başlığı okuyunca 21 yaş farkı diye, evlilik konusu herhalde dedim. Oysa cinsel birliktelik konusu. Bunda yaş farkının bir önemi yok ki. Adam bir gecelik bir şey yaşayıp gidecek o kadar. Arada canı istediğinde de arayıp beraber olup her seferinde gidecek.
Bu olaydan evlilik çıkar mı dersen çıkmaz. Evlilik düşünen adam böyle davranmaz çünkü. Zaman mekan ayarlayım demez.
Ben sizin adınıza üzüldüm, eğer duygusal açlık yaşıyorsanız aradığınız sevgiyi bu adam vermeyecektir. Sonraları sever belki umudunu taşıyorsanız da yanılırsınız. Çünkü o gözle hiç bakmıyor size, bakmayacaktır da. Bu adamdan da koca olmaz zaten. Evliyse eşine yazık, çocuklarına yazık.

konu 24 sayfa oldu konu sahibinin konudaki mesajı '3'
kendi kendimize konuştuk resmen, büyük saygısızlık.

Gülesim geldi konu sahibi kusuruma bakma.Sizli bizli muhabbetten anında cinselliğe geçiş yapmışsınız yahu.Bence bu ahlak yoksunu adamdan uzaklaş ,gencecik kadınsın değer mi..Adam, adam değil ki bildiğin zampara.

Yaş farkının ne önemi var adamın istediği şey belli.
Size de uyuyorsa amenna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…