• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yaş üniversite için çok mu geç?

Canım 20 yaşındasın bekarsın ve okuma çağındasın. En uygun yaşını yaşıyorsun. Ben kendimden örnek vereyim. 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve okumaya karar verdim. Sınava girdim kazanamadım ama Ek kontenjanı bekliyorum. Yani umudum hala var. Eh bide aile planlaması var tabii. O kadar karışık bi süreçteyim ki. Bir sürü engelim var önümde ama ben okumak istiyorum. Diyeceğim şu ki senin işin çoook daha kolay. Hayallerinin peşinden git daima..
teşekkür ederim, siz de kazanırsınız umarım ek kontenjanda, hakkımızda hayırlı olsun :)
ben de 3.yılımda pdryi kazandım üni bitti meslekte 4.seneme giriyorum 26 yaşımdayım. o zamanlar çok geç kaldım gibi geliyordu ama şimdi bakıyordum da sevdiğim işi yapıyorum.
ne güzel ben de sizin gibi ilerde sevdiğim mesleği yapabilmek için bekliyorum :)
hiç kendini sıkma böyle... hiç öenmli değil yaş yeter ki azmin olsun.. burda bir abla vardı hatırlamıyorum nickini.. 2 çocukla sene kaybetmeden tıp bitirmişti evlendikten sonra...
gerçekten azimliymiş o bayan, azimliyim aslında ben de ama sadece arada kararımı sorguluyorum, teşekkür ederim :)
valla ben öleyim o zaman 24de girdim ünv. :KK53: sıkıntıı yapma lütfen yaş sorun degil senin kararlıgın ve duruşun önemli:KK14:
evet yaşın önemli olmadğını anladım artık, teşekkürler :)
Hic gec degil canim cok var okulumda 28lik 40 lik hatta :)
evet ben de hep öyle duydum burda, çok geç kalmamışım demekki, teşekkürler :)

Şu an 20 yasindayim ve bu universite sinavina 3.girisim olacak, tip istedigim icin tekrar hazirlanmaya karar verdim ama cevremdekiler bu kararimi yanlis buluyolar, kendi annem bile surekli laf sokup durup hata yaptigimi soyluyor.Ben de artik kendimi sorgulamaya basladim gercekten hata mi yapiyorum diye, sizce de oyle mi cok mu gec kaliyorum universite icin?
ben 24 yaşındayım hala bitmedi üniversite

Canim sacmalama 21 yas ne gec kalmasi:-) ben makina muhendisiyim o donemler okulda 40 hatta 50 yasinda bile kisiler vardi. Ikinci üniversite olarak hukuk okudum sinif arkadasimlarimdan biri 64 yasinda emekli, torun sahibi amcamizdi ve herkes saygiyla takdirle yaklasiyordu.... Sorun gec yas vs degil de ucuncu kez giriyorsun ve tip ciddi bir puan ister bence once kazanmayi basar. Basarilar simdiden

Hiçte geç değil yengem 44 yaşında geçen sene açık liseyi bitirdi.
Bu senede kızıyla beraber üniversite sınavına girip özel bir üniversitenin çocuk gelişimi bölümüne %100 burslu olarak yerleşti.
Hatta kuzenimden daha fazla puan yaparak.

Şu an 20 yasindayim ve bu universite sinavina 3.girisim olacak, tip istedigim icin tekrar hazirlanmaya karar verdim ama cevremdekiler bu kararimi yanlis buluyolar, kendi annem bile surekli laf sokup durup hata yaptigimi soyluyor.Ben de artik kendimi sorgulamaya basladim gercekten hata mi yapiyorum diye, sizce de oyle mi cok mu gec kaliyorum universite icin?
Asla geç kalmıyorsun. Geç gir ama istediğin sevdiğin bir bölüme gir. Ben üniversitede okurken kırklı yaşlarda sınıf arkadaşlarım vardı. Hatta bir tanesi babamın sınıf arkadaşıydı, afla dönüp gelmişti (babamla aynı okuldan mezunuz) Ama istemeden benim bölümüme girmiş ve üçüncü sınıfa gelince okulu bırakan arkadaşlarım da oldu.

Back
X