Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ben onunda durumunu toplamasını bekleyebilirim bir kaç yıl. Geç kalmadık dimi demek istedim
Ben senin yaşlarda, eşim de erkek arkadaşının yaşlarında. Miscik gibi anlaşıyoruz vallahi. Aksine benim en saygılı en sabırlı erkek arkadaşım oydu ve evlendik işte. Ben erken evlendim delilik yaptık. Ama sen istediğin kadar bekle, yaşı dert etme. Uyum varsa, sevgi saygı varsa gerisi boş. Rakamların bi önemi yok :)21 yaşındayım. Erkek arkadasim ise 31. Ama şuan işi vs yok maddi olarak parlak sayılmaz. 1 senedir birlikteyiz. Maddi anlamın dışında(işi yok şuan) mükemmel bir erkek. Onu bekleyebilirim yıllarca Herşeyin düzelmesi için. Çünkü onun bana yaptığını manevi anlamda kimse yapmadi. Ve seviyor, seviliyorum Çokça. Maşallah diyim :) çevrem de birkaç kişi seninde yaşın geçiyor beklenmez ayrıl dedi (dediğim gibi 21 yasindayim) ben bu düşünceyi Saçma buldum insanlar 35-36 Yaşında evleniyor. Siz neler düşünüyorsunuz?
31 yaşına gelip birşey olmamış erkek bu zamandan sonra hiç bişey olmaz bence bu kişiyle hayatını zehir etme ömür boyu üzülürsün.Yani ben onunda durumunu toplamasını bekleyebilirim bir kaç yıl. Geç kalmadık dimi demek istedim