- 5 Nisan 2023
- 4.598
- 14.866
- 138
- 28
karsidaki kucuk bence.yasi buyuk olsa elde etmek derimde.seviyorlar gencler gayet birbilerini benceEmin misin? İlk milk adam bildiğin seni elde etmek için bütün kozlarını paylaşıyor, çok toysun daha.
Benim gezmek arkadaş edinmek çalışmak gibi bir imkanım olmadı maalesef üni okumak istediğim de ailem çok masraf yapacağımı söyledi ve o sebepten çalışmayı bırakmıştım ve ev temizliği yemek vs 13 yaşından beri bana ait malesef hayat herkese aynı değil21 yaşındayken kendimi çok büyük görürdüm, evlen deseler evlenirdimAma şimdi bakıyorum da çocukmuşum daha.
Ünivetsite oku, gez, çalış, kendi paranı harca. Evlilik sonraki iş.
26 yaşında birinin ilk ilişkisi olduğu pek inandırıcı gelmedi bana.karsidaki kucuk bence.yasi buyuk olsa elde etmek derimde.seviyorlar gencler gayet birbilerini bence
Neden bunlara rağmen pişmansınız ki eşinizi sevmiyormusunuz22 yaşında severek evlendim ve eşi kısıtlayan biri değil evlilik yüküm yok sorumluluğum yok öyle ve yine de pişmanım sen daha üniversiteyi bile görmedin
benim esim 30 yasinda benimle evlendi ve ilk iliskisiydi26 yaşında birinin ilk ilişkisi olduğu pek inandırıcı gelmedi bana.
Biliyorum bende inanmamıştım sevdiği vs olmuş ama sevgili yapmamış bira a sosyal biriymiş eskiden sonrada olduğu şehirdeki kültürden kimseyle evlenmek istemediği için hayatına kimseyi almamış26 yaşında birinin ilk ilişkisi olduğu pek inandırıcı gelmedi bana.
Anladım canım. Evleneceğin kişinin mesleği ne, nasıl biri?Benim gezmek arkadaş edinmek çalışmak gibi bir imkanım olmadı maalesef üni okumak istediğim de ailem çok masraf yapacağımı söyledi ve o sebepten çalışmayı bırakmıştım ve ev temizliği yemek vs 13 yaşından beri bana ait malesef hayat herkese aynı değil
Dışardaki hayatı yaşama şansım yoktu eşimde benim gibi fazla yaşamamış ve çocuk istemiyoruz sadece gezmek ders çalişmak beraber aktiveler yapmakMadem nişanlın çok iyi neden üniversite okumanı beklemedi? En azından 2 senelikte olsa bi şey oku bi mesleğin olsun nişanlı kal bu sürede. Ben 23 yaşında nişanlıydım ama senden farklı olarak memurdum işim düzenim oturmuştu.
Ayrıca çalışmaya hayatınada gir mutlaka daha 21 yaşında gezmeden yemeden evlenip eve tıkılacaksın. Yaşıtların üniversitede sorumluluktan uzak gezip sinemaya tiyatroya giderken sen kayınvalide,elti vs ne varsa onlarla oturacaksın. Her şey içinde kalır, dışarda akıp giden bi hayat bi gençlik var
Bu koşullarda gençliğinin tadını çıkarman lazım evlilikte insanın üstüne daha fazla sorumluluklar yükleniyor ve köprüyü geçene kadar böyle davranıyor olabilir. Evlenince sorumlulukları size yıkan toksik biri haline gelirse çok kötü olurBenim gezmek arkadaş edinmek çalışmak gibi bir imkanım olmadı maalesef üni okumak istediğim de ailem çok masraf yapacağımı söyledi ve o sebepten çalışmayı bırakmıştım ve ev temizliği yemek vs 13 yaşından beri bana ait malesef hayat herkese aynı değil
Yo seviyorum ama erkenmiş içimde kalan şeyler var 1 sene erasmus 4 ay wat yapmama rağmen yüksek lisans için yurtdışı denememek mesela. Erasmus stajı kazandım ama yeni evliydim gitmedim. 6 sene çocuk yapmadım buna rağmen evlilik çok farklı bazen insan bekarlığı özlüyor. Mesela çalışıp tek yaşamış olsaydım en azından. Ben evlendim pandemi oldu bunun da etkisi var herhaldeNeden bunlara rağmen pişmansınız ki eşinizi sevmiyormusunuz
26 yaşına kadar sevgilisi olmamış asosyal birinden gezgin bi koca bekleme bence. İnşallah gönlüne göre olur, nerede oturcaksınız ne iş yapıyor nişanlınDışardaki hayatı yaşama şansım yoktu eşimde benim gibi fazla yaşamamış ve çocuk istemiyoruz sadece gezmek ders çalişmak beraber aktiveler yapmak
Kendisi üni mezunı ama şuan kendi hattı var şöfrlük yapıyo. Çok ilgi delisi bebek gibi seviyo beni ve kendide öyle sevilmek istiyo ev iş dışında bi hayatı yok 8 aydır bir tane yalan yakalamadım ki çok şüpheci biri olmama rağmen ztn uzak mesafeyiz ama sürekli benie vaktini harcıyo ailemi kendi ailesi gibi benimsedi. Ve bana asla cinsel yönden bir yaklaşımda bulunmadı beraber olduğumuz zamanlarda bile hiç bir hareket yapmadı bir konuşma da yapmadı benim yakam açılsa düzelt der başını kapat der özel ailesiyle ilgili olan tartışma vs bana anlatmaz benim ailemde olsada anlat demez aramızdaki şeyleride anlatmaz ve anlatılmasına karşı çok keskin bir çizgisi var bilmiyorum abla şuan çok iyi çok seviyo ama ileride sevmezse diye korkuyorumAnladım canım. Evleneceğin kişinin mesleği ne, nasıl biri?
Sonunda güzel bir yorumAynı bizim gibi ben de 21 yaşında evlendim eşim de 26 yaşındaydı 4 yıl çocuk düşünmedik gezdik eğlendik hiç pişman değilim
Ben atanamazsam iş bulamazsam diye sordum oda herşeye rağmen olu Bab'ın da dedi. Evet biraz zor durumlar biliyorum farkındayım ama hayat beni çok iyi yerlere sürüklemedi malesef sizin gibi meslek sahibi olma çalışma şansımda olmadı sadece ev işi yemek vb hayatım oldu arkadaşım bile olmadı doğrı düzgün aslinda evli olmadan evli gibiydimDiploman kanepe altında çürüse lafı bana çok tuhaf geldi, diploman neden çürüsün ki? Çürüyecekse neden o kadar emek vereceksin? Ha kendin çalışmak istemezsin o ayrı mesele, ama bana çok samimi gelmedi o cümle. Ben 32 yaşındayım bekarım ama şu halimle bile bana evlilik zor görünüyor, ülke sorunları, geçim dertleri, çoluk çocuk olduğunda onların sorumlulukları, bakımları şuan bile bana daral geldi resmen. Görücü usulüne karşı değilim ben ama erken yaşta görücü usulüne karşıyım, ve yaşın çoook genç. Erken yaşta evlenen arkadaşlarımın yarısından çoğu boşandı, çünkü hayatı toz pembe gördüler evlenelim çözülür dediler hiçbirşey çözülmedi daha da büyüdü…
Neden sadece bunların bekarken yapılacağını düşünüyorsunuz ki benim arkadaşim evlendikten sonra 2 üniversite bitirdi çalışıyo ve gayet de mutlular bence öğrenmenin kendini geliştirmenin evlilikle alakası yok bu denli yok en azındanGörücü usulü baştan falso da zaten....
O kadar pişman olacaksın ki.
Gezmedigin görmediğin her yer için, bilmediğin bütün diller için, ilgilenmediğim bütün spor ve sanat dalları için o kadar pişman olacaksin ki...
10 sene sonra bir bakacaksin ki kendin için hiçbir şey yapmamışsın.
29 yaşında evlendim. Anadolunun hemen her yerini gezdim. Bazen arkadaşlarımla bazen tek başıma.
Siyah kuşak alana kadar karate ile uğraştım. Lisans aldım.
4 yıllık fakülte okudum. Çalıştım harcadım.
Ama bugün bilmediğim her dil için, gezip göremedigim her yer için pişmanım.
Bu arada 21 yaşında evlenmeye kalksam annem beni kızılcık sopasıyla döverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?