21 yaşinda evlenmek çok mı kötü

Madem nişanlın çok iyi neden üniversite okumanı beklemedi? En azından 2 senelikte olsa bi şey oku bi mesleğin olsun nişanlı kal bu sürede. Ben 23 yaşında nişanlıydım ama senden farklı olarak memurdum işim düzenim oturmuştu.
Ayrıca çalışmaya hayatınada gir mutlaka daha 21 yaşında gezmeden yemeden evlenip eve tıkılacaksın. Yaşıtların üniversitede sorumluluktan uzak gezip sinemaya tiyatroya giderken sen kayınvalide,elti vs ne varsa onlarla oturacaksın. Her şey içinde kalır, dışarda akıp giden bi hayat bi gençlik var

Emin misin? İlk milk adam bildiğin seni elde etmek için bütün kozlarını paylaşıyor, çok toysun daha.
karsidaki kucuk bence.yasi buyuk olsa elde etmek derimde.seviyorlar gencler gayet birbilerini bence

21 yaşındayken kendimi çok büyük görürdüm, evlen deseler evlenirdim Ama şimdi bakıyorum da çocukmuşum daha.
Ünivetsite oku, gez, çalış, kendi paranı harca. Evlilik sonraki iş.
Benim gezmek arkadaş edinmek çalışmak gibi bir imkanım olmadı maalesef üni okumak istediğim de ailem çok masraf yapacağımı söyledi ve o sebepten çalışmayı bırakmıştım ve ev temizliği yemek vs 13 yaşından beri bana ait malesef hayat herkese aynı değil

22 yaşında severek evlendim ve eşi kısıtlayan biri değil evlilik yüküm yok sorumluluğum yok öyle ve yine de pişmanım sen daha üniversiteyi bile görmedin
Neden bunlara rağmen pişmansınız ki eşinizi sevmiyormusunuz

26 yaşında birinin ilk ilişkisi olduğu pek inandırıcı gelmedi bana.
benim esim 30 yasinda benimle evlendi ve ilk iliskisiydi dindar biriydi boyle seylerle isi olmazdi .ilk beni gordu adam tutuldu.boyle adamlar var azda olsa

26 yaşında birinin ilk ilişkisi olduğu pek inandırıcı gelmedi bana.
Biliyorum bende inanmamıştım sevdiği vs olmuş ama sevgili yapmamış bira a sosyal biriymiş eskiden sonrada olduğu şehirdeki kültürden kimseyle evlenmek istemediği için hayatına kimseyi almamış

Anladım canım. Evleneceğin kişinin mesleği ne, nasıl biri?

Dışardaki hayatı yaşama şansım yoktu eşimde benim gibi fazla yaşamamış ve çocuk istemiyoruz sadece gezmek ders çalişmak beraber aktiveler yapmak

Sizin iliskiniz baslangicta nasil gelistiyse o sekilde gelisir. Cünkü iliskileri taa en basindan belli olur? Nisan döneminiz nasil gecti? Nisanlin sana nasil davraniyor ?
Bu evlilik kumar isidir maalesef iyice tartmaniz gerekir. Seni üniversite okutmana izin verecek mi normal üniversite yani. Seninle ilgilenebilecek mi sana saygi duyacak mi hem maddi hemde manevi olarak yardimci olacak mi hic oturup konustunuz mu?

Bu koşullarda gençliğinin tadını çıkarman lazım evlilikte insanın üstüne daha fazla sorumluluklar yükleniyor ve köprüyü geçene kadar böyle davranıyor olabilir. Evlenince sorumlulukları size yıkan toksik biri haline gelirse çok kötü olur

Neden bunlara rağmen pişmansınız ki eşinizi sevmiyormusunuz
Yo seviyorum ama erkenmiş içimde kalan şeyler var 1 sene erasmus 4 ay wat yapmama rağmen yüksek lisans için yurtdışı denememek mesela. Erasmus stajı kazandım ama yeni evliydim gitmedim. 6 sene çocuk yapmadım buna rağmen evlilik çok farklı bazen insan bekarlığı özlüyor. Mesela çalışıp tek yaşamış olsaydım en azından. Ben evlendim pandemi oldu bunun da etkisi var herhalde

Dışardaki hayatı yaşama şansım yoktu eşimde benim gibi fazla yaşamamış ve çocuk istemiyoruz sadece gezmek ders çalişmak beraber aktiveler yapmak
26 yaşına kadar sevgilisi olmamış asosyal birinden gezgin bi koca bekleme bence. İnşallah gönlüne göre olur, nerede oturcaksınız ne iş yapıyor nişanlın

Anladım canım. Evleneceğin kişinin mesleği ne, nasıl biri?
Kendisi üni mezunı ama şuan kendi hattı var şöfrlük yapıyo. Çok ilgi delisi bebek gibi seviyo beni ve kendide öyle sevilmek istiyo ev iş dışında bi hayatı yok 8 aydır bir tane yalan yakalamadım ki çok şüpheci biri olmama rağmen ztn uzak mesafeyiz ama sürekli benie vaktini harcıyo ailemi kendi ailesi gibi benimsedi. Ve bana asla cinsel yönden bir yaklaşımda bulunmadı beraber olduğumuz zamanlarda bile hiç bir hareket yapmadı bir konuşma da yapmadı benim yakam açılsa düzelt der başını kapat der özel ailesiyle ilgili olan tartışma vs bana anlatmaz benim ailemde olsada anlat demez aramızdaki şeyleride anlatmaz ve anlatılmasına karşı çok keskin bir çizgisi var bilmiyorum abla şuan çok iyi çok seviyo ama ileride sevmezse diye korkuyorum

Ben atanamazsam iş bulamazsam diye sordum oda herşeye rağmen olu Bab'ın da dedi. Evet biraz zor durumlar biliyorum farkındayım ama hayat beni çok iyi yerlere sürüklemedi malesef sizin gibi meslek sahibi olma çalışma şansımda olmadı sadece ev işi yemek vb hayatım oldu arkadaşım bile olmadı doğrı düzgün aslinda evli olmadan evli gibiydim

Evet çok erken hayatının baharı ve o günler geri gelmiyor.Evlilik hayatı ister istemez insana sorumluluk yüklüyor baba evinden çıkınca herşey bambaşka oluyor. İkinizde yaş olarak çok küçüksünüz en azından belli bir olgunluğa gelene kadar çevrenin gazına gelip çocuk yapmayın. iyi kötü demeden açıktan bile olsa bı okul bitirmeye çalış o zaman en azından telafi etmiş olursun bazı şeyleri

Neden sadece bunların bekarken yapılacağını düşünüyorsunuz ki benim arkadaşim evlendikten sonra 2 üniversite bitirdi çalışıyo ve gayet de mutlular bence öğrenmenin kendini geliştirmenin evlilikle alakası yok bu denli yok en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…