- 25 Şubat 2024
- 456
- 1.384
- 33
- 34
Doğru diyorsun. İşte insan tecrübeli olunca yol göstermek istiyor, üzülüyor ama neylersinArkadaşlar, Romalılar! Üniversite hayatına dair bir şeyler anlatmaya çalışmışsınız üyeye ama kız zaten açıköğretim okumak istiyor. 21 yaşında görücü usulü evlilik aşkıyla yanıp tutuşan birinden hukuk okuma potansiyeli beklemiyorsunuz herhalde.
Üyeciğim, açıktan babanın evinde de okurdun. Adam diploma, çürüme falan demiş. Sanki bağ bağışlayacak sana ahsjsj drama queen
Kimin kapasitesiz olduğu imla hatalarından ve nefret dolu üslubundan anlaşılıyor Pembe Ünalevlenincede okunur gezilir herseyde yapilir yapamayanlarin o kendi beceriksizligi herkesi kendileri gibi saniyorlar .ben geziyorymda okuyorumda hala kendimi gelistiriyorym cocukta yaptim yeni onunlada geziyorum hic problem yok yani .yapamayanlarun kendi kapasitesizligi .istiyorlarki sende onlar gibi ol takilma canim
Baya da zahmet olmuş “hala” kendini geliştiriyormuş. Sanırsın 250 yaşında ununu elemiş de eleği duvara asmış,hala geliştiriyor olması zaten zorunluluk,marifet değil. Ne diyelim?bu bir de GELİŞMİŞ hali düşün
Allah mesut etsin. Sizin ‘görücü’ tanımlamanız farklı sanırım. Görüştüğünüz kişiyle evlenmek istemiyor olsaydınız kimse bozulmayacaktı anladığım kadarıyla. Sizleri tanıştırmışlar, sizlerde tanışmaktan mütehassis olmuşsunuz.Ne alakası var bende görücü usulü evlendim üniversiteyi bitirince. Akademik hayatım evlenmekle bitmedi de hâlâ çalışıyorum. İkisi alakasız konular biraz zihniyetle alakalı. Tabiki görücü usulü dediğimiz gelin damat birbirini düğünde görüyor saçmalığı değil
Bende 21 yaşında evlendim şuan 22yim eşim 25 yaşında eşimle mutluyum ama bende çocuk için erken olduğunu düşünüyordum ama oldu senin karakterine göre erken olur olmadığı değişir benceBen 21 yaşındayım ve 8 aydır da nişanlıyım görücü usulü evleniyoruz ağustos da düğünüm var. Nişanlım beni çok seviyo değer veriyo ilgileniyo aileside öyle şuana kadar tek bir olumsuz bişey görmedim. Lise mezunuyum yks girdim ve nişanlım sonuna kadar arkandayım diploman kanepe altında çürüse bile yinede oku ders çalış kendini geliştir bişeyden geri kalma diyo bende inşallah bir üni kazanıp okuyacağım çocukta istemiyoruz fakat sorun şu ki çok erken davrandığımı düşünüyorum çok kötü şeyler olmasından korkuyorum ya değişir beni sevmezse tüm evlilikler aldatmalı ilgisiz gibi bu beni korkutuyo. Ablamlar da evli ve çok mutsuzlar ya bende öyle olursam iyi evlilik var mı ve bana neden bu yaşta evlendin derseniz ben çok sevgili yaptım ve kimse bana değer vermedi sevmedi çok yıprandım ve artık b.ku çıkmıştı bende evlenme kararı aldım nişanlım da 26 yaşında
Evlendikten sonraki konular zaten net bence, okumaya niyeti olmadığı 50 metreden belli sadece kendine hak veren bir numuneye cevap verip bir de okuyanlar mutlu mu sanki diye yazmış. Nasip olmadı hamileyim konusu gelir 1 aya evlendikten sonra. Haftanın 8 günü kayınaile evi, bayram temizliği gezmeye de köye gider artık.Hahahahahshs. Bir de gezmek, ders çalışmak, beraber aktiviteler yapmak istiyorlarmış. Bayram tatili öncesi kaynanada bayram temizliği aktivitesi mesela. O ışığı aldım buradan.
Durduk yere niye küfretsin yav? Lütuf mu bu şimdi? Kriterlerin o kadar düşük ki adam mükemmel kalıyor.Şuan bana bir kere bile küfür etmedi ve ben arada normal ortaya küfür etsem hemen ağzını topla der.
Üniversite okuyup okey batak mı oynasın skdlld çok incindim ya. Ben de oynardım hep.Evlendikten sonraki konular zaten net bence, okumaya niyeti olmadığı 50 metreden belli sadece kendine hak veren bir numuneye cevap verip bir de okuyanlar mutlu mu sanki diye yazmış. Nasip olmadı hamileyim konusu gelir 1 aya evlendikten sonra. Haftanın 8 günü kayınaile evi, bayram temizliği gezmeye de köye gider artık.
Normal olması gerekenleri lütuf gibi gören kızlarımızı gördükçe daha çok yol kat etmek gerektiği için üzülüyorum.Durduk yere niye küfretsin yav? Lütuf mu bu şimdi? Kriterlerin o kadar düşük ki adam mükemmel kalıyor.
Batağı üniversitede öğrendim ben mezun olunca da unuttumÜniversite okuyup okey batak mı oynasın skdlld çok incindim ya. Ben de oynardım hep.
Bir başkasına bunu söyleyip bu konuda evlen demeniz çok dengesizce değil mi?okumadan is sahibi olmadan evlenmeyi dusunme.cunku evlenecegin insan da okumamis olur ve sana deger verecek kapasitesi olmaz deger gormezsin kisaca .once okulunu oku mutlaka.
Ben de. Batak böyle bir şey bence. Batağın kanunu bu.Batağı üniversitede öğrendim ben mezun olunca da unuttum
Evet bana göre görücü usulü demek sizin dışında ikinizi tanıyan birinin sizi birbirinize uygun bulup tanıştırmasidir. Sevgililik döneminden ziyade daha programlı ve saygılı bir çerçevede görüşmelerin olduğu bir süreçAllah mesut etsin. Sizin ‘görücü’ tanımlamanız farklı sanırım. Görüştüğünüz kişiyle evlenmek istemiyor olsaydınız kimse bozulmayacaktı anladığım kadarıyla. Sizleri tanıştırmışlar, sizlerde tanışmaktan mütehassis olmuşsunuz.
29 yaşında evlenen biri olarak söylüyorum çok çok erken. Şimdi böyle söyler, fakat evlenince her şey değişecek. Sevgililerim kıymet vermedi diyorsun görücü usülü tanıştığın birinden nasıl emin olabiliyorsun.Ben 21 yaşındayım ve 8 aydır da nişanlıyım görücü usulü evleniyoruz ağustos da düğünüm var. Nişanlım beni çok seviyo değer veriyo ilgileniyo aileside öyle şuana kadar tek bir olumsuz bişey görmedim. Lise mezunuyum yks girdim ve nişanlım sonuna kadar arkandayım diploman kanepe altında çürüse bile yinede oku ders çalış kendini geliştir bişeyden geri kalma diyo bende inşallah bir üni kazanıp okuyacağım çocukta istemiyoruz fakat sorun şu ki çok erken davrandığımı düşünüyorum çok kötü şeyler olmasından korkuyorum ya değişir beni sevmezse tüm evlilikler aldatmalı ilgisiz gibi bu beni korkutuyo. Ablamlar da evli ve çok mutsuzlar ya bende öyle olursam iyi evlilik var mı ve bana neden bu yaşta evlendin derseniz ben çok sevgili yaptım ve kimse bana değer vermedi sevmedi çok yıprandım ve artık b.ku çıkmıştı bende evlenme kararı aldım nişanlım da 26 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?