21 yaşinda evlenmek çok mı kötü

Ben bu aceleci halleri anlamiyorum 31 demiyorsun 21 diyosun tabak haneye .. töbe töbe ya hayatini zehir edeceksin de haberin yok. Kucagina bitane de bebek yapistirirlar bak gör vaktin kaliyomu ders calismaya.

hizli yazdigim icin yanlis yaziyor olabilirm illa duzgunmu yazacagim .yani buraya hizli ve yanlis yazinca kotu imlali birimi olmus oluyoruz.birsey bulamayinca boyle vuruyosunuz ya komik.neyse sizi ve tavsiyelerinizi basbasa birakiyorum beni anlayan mutlaka olacaktir.dahada yorum yapmam ne yapiyosaniz yapin

Evet genç bir yaş evlilik için ama birazda nasip.kardeşim 24 yaşında evlendi(erkek)kız da 21 yaşındaydı.(lise aşkı) 9 yıldır evliler çok seviyorlar birbirlerini,geziyorlar mutlular.Ben 28 yaşımda evlendim.Stres,sorunlar,birçok kez boşanmadan döndük.Yani hiçbirşeyin garantisi yok ama sevdiğinden ve sevildiğinden ,iyi anlaştığınızdan emin olmalısın

Daha aramadan onlarca hatanızı bulmuş arkadaşlar
Bir de arasalar sizden neler çıkar kimbilir.

Ya eğitimsiz okumamış ve okuyana haset dolusunuz ya da diplomalarınız adrese teslim olduğu için bu kadar yazım yanlışınız var. Deşifre olunca da hesabı kapatıp üyelik iptali yapmışsınız. Aynen 22 yaşında okulu bitirdiğiniz gün atamanız yapılmıştır.

Biz de hızlı yazıyoruz

21 yasinda universite 2 ya da 3. Sinifta olmaliydiniz. Hala yks vs. Pek o taraklarda gözünüz oldugunu düşünmüyorum. Evet 21 yas çok erken elinizde bi meslek yok görücü usulu biriyle yola cikmissiniz içim daraldi. Su devirde üniversite okumak bile yetmiyo bi seye yuksek lisans dil vs katmak gerekiyo kendine bunu da 27 den once tamamlamak zor . O yasta da evleniliyo merak etmeyin. Yok nisanlim destekliyo falan birakin bu isleri belli ki nisanliniz kimseyi bulamamış evlenmeye calisan biri köprüyü gecene kadar bunlar ek olarak tum evlilikler aldatmali ilgisiz degil kardesim. Annem babam 55 yasindalar babam hala anneme
18 likler gibi ilgili. Kocam kendi yemek yemeden once bana yedirir icirir asiri ilgili biri var yani merak etme . Mutsuz evlilikler de var ama o da tercih meselesi mutsuz oldugun yerde tekmeyi basarsan mutsuz olmazsin artik

Ne alakası var bende görücü usulü evlendim üniversiteyi bitirince. Akademik hayatım evlenmekle bitmedi de hâlâ çalışıyorum. İkisi alakasız konular biraz zihniyetle alakalı. Tabiki görücü usulü dediğimiz gelin damat birbirini düğünde görüyor saçmalığı değil

Ben üniversite okuyun, evlenmeyin demeyeceğim.
Okumak denince zaten açıköğretimden bahsetmişsiniz.
Sadece evlenince her şey toz pembe olmayacak. Nişanlınızın ailesinin yanına gideceksiniz yaşamak için. Orada aman dokunmayın gençler ders çalışsın, gezsin, tozun mu diyecekler yoksa iki günde bir yanımıza gelin, ziyaret edin, beraber yiyip içelim mi diyecekler?
Biraz gerçeklerin farkına vararak, olacakları hesaba katarak evlenin bari.
Büyük hayal kırıklıkları yaşamazsınız en azından.

Eğitim öğretime karşı ne kadar insan varsa hepsi de aynı argümanı sunuyor. Okey batak yatma kalkma sahneye çıkar gibi giyinme. Baydınız artık cidden. Niyeyse Müge anlıya falan çıkanlarda genelde hiç bahsettiğiniz kurumlardan olmuyor. Köyde tren yapanlar o kurumlarda mı oluyor ya da o kurumlardan mı gelme? Bir insanın içinde ne varsa onu ister onu yaşar. Okumaya giden okur bahsettiğiniz kesim köyde de olsa dediklerinizi yapar evlense de. Üniversitede sadece bu bahsettiklerinin olduğunu iddia eden herkes eminim ki bu işlere odaklandığı için sadece bunları görüyor. Nerden bileceksiniz iş para sahibi olmak için orada tırmalayan genci işinize gelmez ki? Okey batakta oynasın güzelde giyinsin gitsin ayrıca size ne ki bundan? İnsanın en güzel en enerjik çağları tabi yapacaklar. Yatma kalkma olayına tekrardan değinmiyorum bile komşusunda çocuk yapan erkek ve kadınlar gördük yahu bilmem kaç yaşındalardı hem de. Komiksiniz. Hem evlenip kem kendini geliştirecekmiş. Sizin bu dediğinize destek verecek erkek ülkede %5 falandır sizde onları bulamazsınız kendinizi kandırmayın. Ondan sonra kucağınızda çocuk veya çocuklar işim yok param yok ne yapacağım anam babam gelmemi istemiyor diyorsunuz.

ev iş dışında bi hayatı yok

ztn uzak mesafeyiz

Ve bana asla cinsel yönden bir yaklaşımda bulunmadı beraber olduğumuz zamanlarda bile hiç bir hareket yapmadı bir konuşma da yapmadı benim yakam açılsa düzelt der başını kapat der

Uzak mesafeden tanımaya çalıştığın adamı övüp durman, ev ve iş dışında hayatı olmayan bir insanla gezip tozabileceğini sanman, yani ne desem bilemedim.
Yakanı düzelt, başını kapat diye direktif veren bir adam var burada. Bunları iyi şeyler sanıyorsun ama değil.

21 yaşındaki biriyle görücü usulü evlenmeye çalışan bir erkeğin yatacağı hayat bellidir ve adamın yaptığı, söylediği her şey de bunu tekrar tekrar doğrular nitelikte zaten. Aksini düşündürecek, evet çok huzurlu, çok eşitlikçi, çok mutlu bir evliliğin olabilir dedirtecek hiçbir şey yok ortada.
Bütün zamanın evde adamın işten gelmesini beklemekle ve anasının danasının gönlünü eğlemeye çalışmakla geçecek büyük ihtimalle.
Üzgünüm ama görünen bu.

Üniversite okumak istemiyorsan bile en azından meslek öğren. Görücü usulü pişmanlıktır.

hic okumadım yazdıklarınızı başlığa göre cevap yazıyorum evet cok erken hayatının hatasını yaparsın

Tabiki konuştuk. Çok geleceği düşünen irdeleyen biriyim. Şuan bana bir kere bile küfür etmedi ve ben arada normal ortaya küfür etsem hemen ağzını topla der. Benim düşüncelerime fikirlerime hep saygı duydu okul konusunda da benden daha istekli ailevi konularda ise
Gezmeyi sevmiyo demedim ki ben sadece öyle cafe veya kahve hayatı yok tabikide arkadaşları var işi gereği ztn çok sosyal ortamda ve bir sürü insanla muhatap oluyo

Müge'de bir kız vardı, kocasını köyde 454755 kişiyle aldatmış, kayın ailesi kendi ailesinde de herkesin herkesle ilişkisi vardı. Bu ve buna benzer vakalardaki kadınların hepsi yüksek mühendis, doktor, öğretmen falan sanki. Eğitimsiz ve erken evlenmiş kadınlar ya hu hepsi.
Gezmemiş, görmemiş, sevmemiş bile doğru dürüst. Kocasından farklı herhangi bir erkeği görünce çat diye kaçıyorlar işte.

Allah aşkına kedi, seni omuzlarından tutup ne yapıyorsun sen diyesim geldi.
Nişanlılık döneminde tabi ki hayatım balım çiçeğim diyecek. Ne diyecek başka? Küfredecek hali yok. Köprüyü geçene kadar herkes mükemmel. Bu mu kıstasın senin?
Koca forumu tarasak, neredeyse hepsinin kocası nişanlılık döneminde iyidir zaten. Ana avrat düz gideni zaten bulamayız.
Mevzu zaten adam da değil sensin. Kendini koru, güvencen olsun diyor insanlar. Aman neyse sen bilirsin, karar senin.

Gezmeyi sevmiyo demedim ki ben sadece öyle cafe veya kahve hayatı yok tabikide arkadaşları var işi gereği ztn çok sosyal ortamda ve bir sürü insanla muhatap oluyo

Ev ve iş dışında bir hayatı yok demek ne demek tam olarak? Kafeye bile gitmiyorsa arkadaşlarıyla nerede görüşüyor mesela?
Herkes iş ortamında ister istemez birçok insanla muhatap oluyor ya da yemek yerken, kahve içerken iş arkadaşlarıyla sohbet ediyor. Bu sosyallik değil ki.
Gezmeyi seven adam bekarken de gezer.
Ayrıca tek sorun bu değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…