- 30 Mart 2015
- 14
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi tanimadinmiben
-
Demek istediğim bu degilgi. Ne yapmamgöz altı için c vitaminli krem kullan uykundan feragat etmen gerek rahatlıkla güzellik aynı paralelde olmuyor çünkü
boyadan nefret ediyorum zatenSactan pek fazla anlamam ama makyaj kiyafeten anlarim :) Benim saclarimi hep katli kestiririm suan omuzlarimda en cok bu boyu seviyorum hergünde masa yapiyorum :/ Ama sen yapma :)
Ince düzce yüz tipinde yuvarlak falan degilse kisa yakisabilir hatta arkasi hafif kisa öne dogru daha uzun bir model. Ama boyatma bence sakin
EvetÖgrencimisin? Zira ögrenciysen zaten butce kisitli olur
Demek istediğim bu degilgi. Ne yapmam
maşayla saçlarına şekil verebilirsin bence makysjı sevmeyi dene çok fark yaratıyo çünkü yaşın küçük hafif doğal yapabilşrsin ama
boyadan nefret ediyorum zaten
ay bende de var kıl hiç aldırmadım daha önce yüzümü ve kolumu ama dalga konusu oluyorum sakalların var falan diye halbuki sakallarımı aldırıyorumCanim duzenli al yuzunu sir agdayla. Kuafore git istersen. Bi kuafor duzenin olsun. 10 gunde bir falan. Zaten killari aldin mi gayet temiz olur yuzun. Kollarini falan da al. Yani kil olmasin hicbir tarafinda..
Sarartici güzel mantik aslında. Ama çok fazla belli olmaz değil miYüzüne bence bir kapatici, allik ve rimmel yeter. Ben kalem sevmiyorum. Kimisi alta ve üste sürüyor kara kara zaten gözleri kücültür hic hos durmuyor :). Yüzündeki tüyleri sarartabilirsin üst dudak haric onuda madem iple al :)
Butcen kisitlimi bilmiyorum ama 21 yas kendine ait bir tarz yaratman icin iyi bir yas. Yavas yavas kendine yakisan tarzi bul ve gücün yettikce alirsin.
eyeliner rimel ruj bb krem makyaj yapasım geldi benimde şimdi
Geliyor okuyorum benmesajım geliyomu
tüylerin inceyse ve beyaz tenliysen belli olmazSarartici güzel mantik aslında. Ama çok fazla belli olmaz değil mi
Sarartici güzel mantik aslında. Ama çok fazla belli olmaz değil mi
boyadan nefret ediyorum zaten
hmm nette sorun varda ondan sordumGeliyor okuyorum ben
ama ben yıllardır saratırırım hiç çoğalmadıboyadan nefret ediyorum derken makyajdan mı? gözaltı morlukların için nivea visage aqua sensetion göz kremi al bi nebze azaltıyor. ve de bir kapatıcı al. makyajdan nefret de etme bence. inanılmaz bi fark olur eğer gözaltın aşırı morsa çok değişirsin. yüzündeki tüylere sarartıcı sürme çoğalır, almaktan başka çaren yok maalesef. mezun olup iş bulunca lazere gidersin.
ay bende de var kıl hiç aldırmadım daha önce yüzümü ve kolumu ama dalga konusu oluyorum sakalların var falan diye halbuki sakallarımı aldırıyorumlazere gitsem yüz için olur mu
konuyu da işgal ettim kusura bakmayın.
ama ben yıllardır saratırırım hiç çoğalmadı
ama ben yıllardır saratırırım hiç çoğalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?