21 yaşında kendinden nefret etmek?

göz altı için c vitaminli krem kullan uykundan feragat etmen gerek rahatlıkla güzellik aynı paralelde olmuyor çünkü
Demek istediğim bu degilgi. Ne yapmam
boyadan nefret ediyorum zaten

Yüzüne bence bir kapatici, allik ve rimmel yeter. Ben kalem sevmiyorum. Kimisi alta ve üste sürüyor kara kara zaten gözleri kücültür hic hos durmuyor :). Yüzündeki tüyleri sarartabilirsin üst dudak haric onuda madem iple al :)

Butcen kisitlimi bilmiyorum ama 21 yas kendine ait bir tarz yaratman icin iyi bir yas. Yavas yavas kendine yakisan tarzi bul ve gücün yettikce alirsin.

Canim duzenli al yuzunu sir agdayla. Kuafore git istersen. Bi kuafor duzenin olsun. 10 gunde bir falan. Zaten killari aldin mi gayet temiz olur yuzun. Kollarini falan da al. Yani kil olmasin hicbir tarafinda..
ay bende de var kıl hiç aldırmadım daha önce yüzümü ve kolumu ama dalga konusu oluyorum sakalların var falan diye halbuki sakallarımı aldırıyorum lazere gitsem yüz için olur mu
konuyu da işgal ettim kusura bakmayın.

Sarartici güzel mantik aslında. Ama çok fazla belli olmaz değil mi

Sarartici güzel mantik aslında. Ama çok fazla belli olmaz değil mi

biyikta olmaz cok kötü duruyor. Ama yanakta falan okadarda kötü durmuyor zaten yüzdeki ayva tüyleri cokta kalin degilki. Bak kaslari unutmusum. Kaslar yüz ifadesini acayip etkiliyor. Aliyormusun bilmiyorum ama.

boyadan nefret ediyorum derken makyajdan mı? gözaltı morlukların için nivea visage aqua sensetion göz kremi al bi nebze azaltıyor. ve de bir kapatıcı al. makyajdan nefret de etme bence. inanılmaz bi fark olur eğer gözaltın aşırı morsa çok değişirsin. yüzündeki tüylere sarartıcı sürme çoğalır, almaktan başka çaren yok maalesef. mezun olup iş bulunca lazere gidersin.

ama ben yıllardır saratırırım hiç çoğalmadı

Hihi ben gidiyorum cookkk memnunum. Ilk jilet vurmak komik olsada. Benimde kollarimda tüyler fazlacana uzundu ve bir bayan kolu icin coktu. Biz güneyli kadinlar avrupa kadinlara göre fazlacana tüylüyüz. Simdi kollarim icinde lazere gidiyorum felaket rahatim. Hadi günlük neysede yazda, yada abiye kiyafetle kötü oluyor malesef. Birde beyaz tenliyim tüyler koyu renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…