21 yaşında kendinden nefret etmek?

2 saat önce kalkmana gerek yok.
Şahsen onu ben hayatta yapamam

Ama bilmiyorum makyaj malzemeleri ile hiç aran yok mu?
Bir kaç tane iyi markanın kalemini al(Yeşil, mürdüm, siyah, gece mavisi) olmazsa olmaz renkler bence.
Şeftali, nude rujlardan edin.
Göz altı için kapatıcı.

Kalem ve ruj seni toparlar.

Saçların için pratik bir kaç stil bulman mümkün.
Bakınız saçınıkendinyap :)

Bütün bunlar için yarım saat önce uyanman yeter bence.
Yeter ki kıyafetlerin akşamdan hazır olsun.

Bir de cildin için içtiğin Türk kahvesinin telvesi ile yüzüne bir iki dk masaj yapman haftada bir iki kez
çok iyi gelecektir.

Bunlar benim gibi çok tembel birinin bile yaptığı şeyler gözün korkmasın

kuzenimin çok çoğaltmıştı, garip bir şey olmuştu daha uzun görünüyorlardı. dibi sarı ucu siyah görünüyordu

yüzündekilermi? Hm cok garip. Ben bir kere kollarimda yaptim evet kollarda cogalma yok ama dedigin gibi ucu siyah dibi sari ama yüzde ki biraz sakagimda sarartirim öyle birsey olmadi cogaldiginida fark etmedim.

şeftali nude ruj dedin beni benden aldın bayılıyorum bu renklere

Ben de yuzum İİçin lazere gidiyorum da kollarima kararsız kaldım. Siz tüm kola mi yaptiriyosunuz dirseğe kadar mi.Konuyu meşgul etmiş oldum da görünce bi sorayim dedim

1. Biri Avon önermiş. Sakın kullanma
2. Benim de yüzümde tüyler var ama kaş ve dudak üstünü duzenli aldirinca sorun olmuyor. O tuylerden kurulunca yüzün aydinlanir zaten.

yüzündekilermi? Hm cok garip. Ben bir kere kollarimda yaptim evet kollarda cogalma yok ama dedigin gibi ucu siyah dibi sari ama yüzde ki biraz sakagimda sarartirim öyle birsey olmadi cogaldiginida fark etmedim.

hayır yüzündekiler değil zaten, onun kolları acaip duruyordu. çok daha gür gibiydi. ben yüze de aynı şeyi yapabiliceğini düşünerek çoğaltıyo dedim. dipleri simsiyah gelince belki de gözümüze çok göründü. sizin tecrübeniz varsa, yıllardır yapıyorsanız efsane o zaman :)

can yakıyomu ben en çok ondan korkuyorum ya

eh tabiki can yakiyor

Ben de yuzum İİçin lazere gidiyorum da kollarima kararsız kaldım. Siz tüm kola mi yaptiriyosunuz dirseğe kadar mi.Konuyu meşgul etmiş oldum da görünce bi sorayim dedim

ben tüm kol cünkü beyaz tenliyim ve tüylerim de koyu. Ben cokta memnunum. Önceden ayda bir kere agdaya gidiyordum. Suan ayda bir kere jiletle aliyorum cünkü ayni uzunlukta oluyor ve beyada dokuldu. 4-5 seansta biter insAllah. Önemli olan güvenilir ve rahat hissetigin bir yer bulmak.

Simdi anladim evet kollarda benimde öyle olmustu. Belkide dediginiz gibi bir algi meseleside olabilir mantikli. :)

Arkadaşım yapıyordu bunu ama yüzünde izleri kalıyor agdanin...
bazilarinin cildi hassastir siz iple aldirirsinuz..

Yuze lazeri hic tavsiye etmiyorum cunku bitmiyor ve erkek sakali gibi cikartiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…