- 26 Kasım 2015
- 27
- 29
- 8
- 33
- Konu Sahibi tanimadinmiben
-
saçlarını uzat :) dalgalandir :) ufaktan makyaj yap yasin cok küçük degil :) topuklu ayakkabi etek giy :) ve gülümse kendine guven kendini iyi hisset :))Görüntüm aynı kaldığı müddetçe kendimi sevmeyecegim.
allah allah garripmiş gerçektenkuzenimin çok çoğaltmıştı, garip bir şey olmuştu daha uzun görünüyorlardı. dibi sarı ucu siyah görünüyordu
kuzenimin çok çoğaltmıştı, garip bir şey olmuştu daha uzun görünüyorlardı. dibi sarı ucu siyah görünüyordu
nerden baksan beş yıldır kullanıyorum hala aynıbende cogaldigina inanmiyorum muhtemelen bir sehir efsanesi :)
şeftali nude ruj dedin beni benden aldın bayılıyorum bu renklere2 saat önce kalkmana gerek yok.
Şahsen onu ben hayatta yapamam
Ama bilmiyorum makyaj malzemeleri ile hiç aran yok mu?
Bir kaç tane iyi markanın kalemini al(Yeşil, mürdüm, siyah, gece mavisi) olmazsa olmaz renkler bence.
Şeftali, nude rujlardan edin.
Göz altı için kapatıcı.
Kalem ve ruj seni toparlar.
Saçların için pratik bir kaç stil bulman mümkün.
Bakınız saçınıkendinyap :)
Bütün bunlar için yarım saat önce uyanman yeter bence.
Yeter ki kıyafetlerin akşamdan hazır olsun.
Bir de cildin için içtiğin Türk kahvesinin telvesi ile yüzüne bir iki dk masaj yapman haftada bir iki kez
çok iyi gelecektir.
Bunlar benim gibi çok tembel birinin bile yaptığı şeyler gözün korkmasın
nerden baksan beş yıldır kullanıyorum hala aynı
belkide hormonorel bi durumda ollabilirbendede öyle bir sorun olmadi sükür cogaldiginada pek inanasim gelmiyor tabiki belki cilten cilte degisir.
şeftali nude ruj dedin beni benden aldın bayılıyorum bu renklere
ben bunlara ek bide pembeyide severim ama doğal duranBaşka ton kullanmam
Ben de yuzum İİçin lazere gidiyorum da kollarima kararsız kaldım. Siz tüm kola mi yaptiriyosunuz dirseğe kadar mi.Konuyu meşgul etmiş oldum da görünce bi sorayim dedimHihi ben gidiyorum cookkk memnunum. Ilk jilet vurmak komik olsada. Benimde kollarimda tüyler fazlacana uzundu ve bir bayan kolu icin coktu. Biz güneyli kadinlar avrupa kadinlara göre fazlacana tüylüyüz. Simdi kollarim icinde lazere gidiyorum felaket rahatim. Hadi günlük neysede yazda, yada abiye kiyafetle kötü oluyor malesef. Birde beyaz tenliyim tüyler koyu renk
can yakıyomu ben en çok ondan korkuyorum yaBen de yuzum İİçin lazere gidiyorum da kollarima kararsız kaldım. Siz tüm kola mi yaptiriyosunuz dirseğe kadar mi.Konuyu meşgul etmiş oldum da görünce bi sorayim dedim
yüzündekilermi? Hm cok garip. Ben bir kere kollarimda yaptim evet kollarda cogalma yok ama dedigin gibi ucu siyah dibi sari ama yüzde ki biraz sakagimda sarartirim öyle birsey olmadi cogaldiginida fark etmedim.
Kimi aldir diyor kime tam tersi1. Biri Avon önermiş. Sakın kullanma
2. Benim de yüzümde tüyler var ama kaş ve dudak üstünü duzenli aldirinca sorun olmuyor. O tuylerden kurulunca yüzün aydinlanir zaten.
can yakıyomu ben en çok ondan korkuyorum ya
Ben de yuzum İİçin lazere gidiyorum da kollarima kararsız kaldım. Siz tüm kola mi yaptiriyosunuz dirseğe kadar mi.Konuyu meşgul etmiş oldum da görünce bi sorayim dedim
hayır yüzündekiler değil zaten, onun kolları acaip duruyordu. çok daha gür gibiydi. ben yüze de aynı şeyi yapabiliceğini düşünerek çoğaltıyo dedim. dipleri simsiyah gelince belki de gözümüze çok göründü. sizin tecrübeniz varsa, yıllardır yapıyorsanız efsane o zaman :)
Dudak üstünü ve kaşlarını düzenli aldırmaya başla sen, sonra bakarsın başka durumlaraKimi aldir diyor kime tam tersi
bazilarinin cildi hassastir siz iple aldirirsinuz..Arkadaşım yapıyordu bunu ama yüzünde izleri kalıyor agdanin...
Yuze lazeri hic tavsiye etmiyorum cunku bitmiyor ve erkek sakali gibi cikartiyor..ay bende de var kıl hiç aldırmadım daha önce yüzümü ve kolumu ama dalga konusu oluyorum sakalların var falan diye halbuki sakallarımı aldırıyorumlazere gitsem yüz için olur mu
konuyu da işgal ettim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?