21 yaşında kendinden nefret etmek?

İnan hiç zor değil Kaşlarını mutlaka Alman lazım Canım arkadaşların da dediği gibi bir saç makyaj bitti

Yuzune makyaj yapma sakin. Cok gencsin. Cildini icten besle. Gunes kremi de muhakkak kullan..

Saçlarını fon yada dalgalı kullan

Bb krem bol rimel eyeliner güzel bi ruj biraz allık giyiminde biraz değişiklik yap ve aynada yüz ifadenle ilgili bol bol çalış mutlu ol en önemlisi insanı en çok güzelleştiren şey mutluluk

Konu sahibi ben nedense seni sevdim ya bence kendine haksizlik ediyosun.Kendinden nefret etme.

ne dedim ben bu mesajı attın garip dedim sadece

Önce kaşlarınızla ilgilenmeye başlamalısınız. Yüz ifadesini en çok etkileyen kaş yapısıdır. Sorup soruşturun, bulunduğunuz yerdeki en başarılı kuaföre ulaşın. Yüz şeklinize en uygun biçimde aldırın.

Göz altı kapatıcısı evet geçici çözüm sağlar. K vitamini içeren yağlar ise göz altı morluklarının çözümüdür.

Koyu renk saç yüze sert bir ifade verir. Saçlarınız çok koyu ise biraz açın. Boyayın demiyorum. Papatya suyu gibi doğal yollar ya da renk açıcı spreyler var. Saçlarınızın tamamını ya da perçemlerinizi bir kaç ton açabilirsiniz.

Hareketlerinize biraz dikkat edin. Sözünü esirgemeyen arkadaşlarınıza hangi hal ve davranışlarınızın itici geldiğini sorun. Mümkün olduğunca o davranışlardan sakının

Çok bağırarak konuşmayın. Konuşurken gülümseyin. Sesiniz çok daha hoş gelecektir insanlara.

Abartılı makyaja gerek yok. Aynaya bir bakın. Yüzünüzde en güzel bulduğunuz gözünüzse bir kalem, bir rimelle, dudaklarınızsa parlatıcı ya da yumuşak tonlu bir rujla makyaj yapıp insanların ilk önce onlara odaklanmalarını sağlayın.

Yürüyüşünüze dikkat edin. Büyük adımlardan, çok hızlı yürümekten ( gerekmedikçe tabii) kaçının. Postürünüze dikkat edin ve dik durun, dik oturun.

İlk iş düzenli cilt bakımlı. Haftada 2 kere maske. Kil maskesi. 2 günde 1 peeling.
Sonra makyaj yapacaksın hiç yoksa bir corrector bir kapatici. Devamlı nrmlendireceksin yüzünü asla pul pul olmayacak. Saçlar desen benim en sevdiğim konu maşala saçlarını onu yapamayacak hiçbir şey yok ikiye ayır bağla saçlarını uçları masala en fazla 5 dk. Benim upuzun saclarim bile 5 dk da biter. En fazla 15 ayirirsin hafif makyaja saca.

kızkardeşim dün saçları nı kırmızıya boyattı ve bi yıgın krem aldı şimdide diyete başlamış bazen kırılma noktası olur sende bişeyler yap

Bende 21 yasindayken baya kiloluydum boyum 173 saclarimida tepede toplardim dahada kocaman olurdum herkes bndn korkardi yuzumde killar falan universiteye baslayinca rahatsiz etmeye baslamisti cok kiloda verince kendime bakasim gelmisti epilasyon aleti vardi oda arkadasimin ondan ozenip bende aldim yuzumu biyigimi kolumu bacagimi vs onunla almaya baslamistim kaslarimida kuafore aldirip daha sonra o sekle devam edip ben aldim saclarimi duzlestiriim jole surer kivirtirim aksamdn yikanir orer sabah acar tost yapmsim gibi olurdu yani cok imkan olmasina gerekte yok birseyler yapmak icin makyaj olarakta likit rimel ve rujum var cildime birsey kullanmiyorm sen kapaticida kullanabilirsin goz altlarin icin . Ama baskalari icin degil bunlari kendini iyi hissedeceksen yap cirkin ordek yavrusundan kuguya donustum ben ama icim hala ayni kirilgan utangac goruntum degisti ben degil . Sana resim atabilirim ozelden gaza gelirsin belki gorunce

yuzundeki tuyleri temizlemek icin soyle bisey kullanabilirsin,en azindan biyik bolgesini guzel hallediyor,kokten cekip aliyor ve cok pratik.agda yuzu sarkitiyor diye ben mumkun oldukca agda kullanmiyorum.
ama koluna bacagina filan agdayi rahat rahat kullan,olmadi al bi epilator guzelce temizle butun kil tuy ne varsa.
yuzune mumkun oldugunca fondoten pudra vs. surme onun yerine cildini canlandirici maskeler,temizleyici peelingler yapabilirsin.
bol su ic ki cildin nemlensin ve elastikiyet kazansin.

Eklentiler

• yuz.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 106
''nebilyiim''
evettt nebilyim rekortmenine

Görüntüm aynı kaldığı müddetçe kendimi sevmeyecegim.
Once sagligimiza dikkat ediyoruz efenim. Hemen birkac kan testi, hormonlari oncellikle tiroid'imizi olcturuyoruz. Baygin bakis/ yuvarlak goz az tirioid'den de olabilir, uykusuzluk ve stresten de, bazen, ostrojen azligindan bile olabiliyor.
Gozalti morluklari B12 eksikliginden ya da uykusuzluktan olabiliyor. Yediklerimiziz takviye etmemiz gerekebilir. Organik yememiz gerekebilir. Birseylere alerjimiz olabilir, mesela glutene. Bunlarin hepsini gozden gecirmek lazim.
Bazen bu tur gorunusler iyi bir kardiyolojik egzersizle sifirlanabiliyor. Hic haftada minimum dort saat egzersiz yaptiniz mi? Mumkunse de gunde iki saat? O zaman ne morluk kalir ne baygin bakislar, maksimum enerjili al yanakli bir kadin olursunuz.

Önce saçlarını değiştir sonra giyinim tarzını değiştir makyaj yap parfüm sık o zaman sende konusmanda düzelir aynaya biraz ozguvenli bak

Bakım ve makyaj önerilerini yazmış zaten arkadaşlar
38 yaşındayım, 10 kilo fazlam var, büyükçe de bir burnum =))
Ama her gün yürüyebilen ayaklarıma, kullanabildiğim ellerime, sağlık sorunlarım olsa da aldığım nefese, gören gözlerime, hatta boşaltım yapan uzuvlarıma şükrediyorum. Güzellik kadın için önemli bir şey ama sağlıklı olmak her şeyden önemli, yapabildiğin kadar hareket et, bu güzellik konusunda avantı sağlar sana. Kendini, sahip olduklarını çok sev ve değerini bil, insanların sana bakmamasını dert etme asla, her kadın güzel ve özeldir. 21 yaş ne güzel bir yaştır, dağları devirir insan o gençlikle, hayatın tadını çıkar. Burada yazan diğer arkadaşların önerilerine de ufaktan başla, çok detaya girmesen bile iyi bir saç, güzel alınmış kaşlar ve bakımlı bir cilt görüntüyü tamamen değiştirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…