- 2 Eylül 2018
- 181
- 87
- 98
- 27
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Bir şekilde.ikna edip ya eğitime devam edeceksiniz ya da kurs vs bir meslek edineceksiniz. Başka yolu yok.
O işkur kursları burda kalktı, sordum yok kalktı dediler.İsmek in kursları var ya da işkur un iş ve meslek edinmende bu kurumların faydası olur önce meslek edin iş bul sonrada annenle yeni bir hayat kur
Şehir neresi mutlaka vardır belediyeye ait meslek edindirme kursu halk eğitim gibiO işkur kursları burda kalktı, sordum yok kalktı dediler.
Tavsiye vermesi cok kolay karsidan anliyorum cok zor sartlara sahipsiniz ama ne yapin ne edin nolur burs vs egitim alin.2 yillikla bile baslayabilirsiniz.Acikogretim vs.Cunku bagimli kalmaniz hayat boyu daha zorlayacak sizi.Allah yardimciniz olsun21 yaşındayım ama inanın öyle çöktüm ki, sanki herşeyin sonuna gelmiş gibi hissediyorum, karşılıklı ilişkilerimde yaşadığım büyük zedelenmeler, aşağalayıcı reddedilmeler, ailem gerçekten bazen bana büyük ayak bağı olcak gibi, babam yok 2 abimle yaşıyorum, annem hasta, abimlerin hiçbi zaman fikrime saygı duyduğunu görmedim, sürekli bi azarlama, yapamazsın edemezsinle büyüdüm, eleştiriyle büyüdüğüm için eğitim hayatım liseden sonra bitti, temelim de yok, iş baksam bulamıyorum, çok çıkmazdayım, açıktan okusam eğitim paramı vermezler okucan da senden nolur ki diye, ruhsal açıdan sürekli düşünür haldeyim, evde durduğum için sürekli evi otel gibi kullanıyorsun tarzında başıma kalkmalar mevcut, hiçbişeyi umursamadığımı düşünüyorlar ama ben çok düşünüyorum
Belediyelerin meslek edindirme kursları da oluyor.O işkur kursları burda kalktı, sordum yok kalktı dediler.
Canım sen yine iyisin ben 25 yaşımdayım ölmüş gibi hissediyorum
Biz aslında yokuz.O da bir sey mi? 36 yasindayim, olmusum ben.
Hata bir yapamazsın dediklerini gerçeğe dönüştürüp okulu bırakmak. Hata 2 insanların seni manipule etmesine izin vermek.21 yaşındayım ama inanın öyle çöktüm ki, sanki herşeyin sonuna gelmiş gibi hissediyorum, karşılıklı ilişkilerimde yaşadığım büyük zedelenmeler, aşağalayıcı reddedilmeler, ailem gerçekten bazen bana büyük ayak bağı olcak gibi, babam yok 2 abimle yaşıyorum, annem hasta, abimlerin hiçbi zaman fikrime saygı duyduğunu görmedim, sürekli bi azarlama, yapamazsın edemezsinle büyüdüm, eleştiriyle büyüdüğüm için eğitim hayatım liseden sonra bitti, temelim de yok, iş baksam bulamıyorum, çok çıkmazdayım, açıktan okusam eğitim paramı vermezler okucan da senden nolur ki diye, ruhsal açıdan sürekli düşünür haldeyim, evde durduğum için sürekli evi otel gibi kullanıyorsun tarzında başıma kalkmalar mevcut, hiçbişeyi umursamadığımı düşünüyorlar ama ben çok düşünüyorum
Biz aslında yokuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?