22/09/23 de OVİTRELLE yaptıranlar belirti ve süreçlerimizi buradan birbirimizle paylaşalım

Test yaptınız mı acaba sonuç belli oldu mu
Kızlar ben bu sabah test yaptim çok hayalet bir cizgi çıktı heyecandan napicam bilmiyorum aksam is cikisikan vermeye gidicem dua edin benim için burada çok gördüm 11. Gun ogrenenleri aslinda beklemek istiyodum 14. Gune kadar ama yazıları okudukca biraz daha sabirsizlandim. Sizce 11. Günde hayalet cizgiyle var midir aklima geldikce pozitif olma olasiligi kendi dendime gülümsüyorum:)

Kızlar nasılsınız hala yok mu test yapan bi pozitif görelim artık ☺️ hepimize umut olsun
Bugün benim 11 günüm evde erken gebelik testi vardı yaptım ve Çok silik bir çizgi var burada 11 günde pozitifi görenleri Çok okudum heyecandan duramadım ve yaptım Sabah akşam kan vermeye gideceğim dua edin benim için

Benim ilk iğne tedavim,bi tane yumurtam büyüdü,18 mm de çatlattık.daha fazla olur diye ümit etmiştim ama bi tane oldu ona da şükür.
Benimde ayni sekilde 18 mm tek yumurta catlattik bakalim bugun 11. Gun hayalet cizgiyi gordum aksam kan vericem

Ayy ben de heyecanlandım. kan sonucunu da yazar mısın? ayy inşallah bebeğin tutunmuştur, amin
Amin. 🤲 Ya insallah gerçekten çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip edip bu mutlulugu yaşatsın. 6 da cikiyorum isten direk gidicem hastaneye cikinca sonuc paylasicam sizinlede

Acaba 11. Gün kesin sonuç olur mu ki bende yarın yapayım ovülasyon testim vardı dün koyu çıktı ama gebelik yapamadım 14-15 yaparım diyordum

Acaba 11. Gün kesin sonuç olur mu ki bende yarın yapayım ovülasyon testim vardı dün koyu çıktı ama gebelik yapamadım 14-15 yaparım diyordum
Burada birkaç kişinin konusunda okudum 11 günde pozitifi görenler olmuş ben de o yüzden dayanamadım yaptım Vallahi 6 aydır negatiflere alıştığım için çok sarsılmam diye düşündüm ama hayalet çizgiyi görünce yine aynı heyecana kapıldım inşallah bu sefer yanıltmaz bizi. Akşama kan vereceğim

Kızlar ben bu sabah test yaptim çok hayalet bir cizgi çıktı heyecandan napicam bilmiyorum aksam is cikisikan vermeye gidicem dua edin benim için burada çok gördüm 11. Gun ogrenenleri aslinda beklemek istiyodum 14. Gune kadar ama yazıları okudukca biraz daha sabirsizlandim. Sizce 11. Günde hayalet cizgiyle var midir aklima geldikce pozitif olma olasiligi kendi dendime gülümsüyorum:)
11.gün iğne etkisidir.13.güne kdar iğne etkisi devam eder malesef

Benim 2 yumurta vardı ilki geçen çarşamba çatladı diğeri de cuma.Çok var ve ben adet gelmeden test yapmam önceki aylar hep yaptım aşırı yıpratıcı ateş düştüğü gün adet gelşyor zaten teste gerek kalmıyor

Merhabalar, bende bu ay ilk klomen kullanmaya başladım, bugün üçüncü günüm, daha önce 2 kere dış gebeliğim oldu ve ilaçla sonlandırdı, sonrada kimyasal yaşadım, iki ay önce doktor pco varmış dedi, geçen ay ilk defa 20 gün adetim gecikti ve söktürücü kullandım, inşaAllah ilk denememde tutar, yoksa yeni yılda tüp bebek için başvurmayı düşünüyorum, burada mesajları okuyarak baya bilgiye sahip oluyorum, hepimizin duaları kabul olur inşaAllah

Adet gününün geçmesini bekle canım.benim 13.güne kadar iğne devam etti 16.gün gebeydim beta 28 idi gerçi kimyasal oldu
Progestan bu sabah acayip bas donmem oldu az once nor.alde duphaston iciyordum doktor hu ay progestan verdi ve benim epilepsi gecmisim var yan etkilerine baktim epilepsi nobeti diyo ondan olabilir mi

Back
X