- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Progestan bu sabah acayip bas donmem oldu az once nor.alde duphaston iciyordum doktor hu ay progestan verdi ve benim epilepsi gecmisim var yan etkilerine baktim epilepsi nobeti diyo ondan olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan bu sabah acayip bas donmem oldu az once nor.alde duphaston iciyordum doktor hu ay progestan verdi ve benim epilepsi gecmisim var yan etkilerine baktim epilepsi nobeti diyo ondan olabilir mi
İmkanınız varsa yaptırın tabi. Ya da idrar testıyle koyulasıp koyulasmadıgını kontrol edinKan testi icin bekliyimmi o zaman sizce
Doktor sabah akşam icmemi soyledi ama sadece akşam da içsem korkum epilepsi nobetlerimin tekrar baslaması. Doktor da bununla ilgili bişey sormadi soylemedi o yüzden aksam acile gidince bunuda sorayım. Bir secenek olarak da vajinadan fitil seklinde kullanabilecegimide soylediProgesteron halsizlik bitkin uyku hali baş dönmesş yapar. O yüzden akşam yada gece içmek daha mantıklı oluyor
Evet imkanım var merak ve heyecanlada zaman gecmiyor. Sanırım akşam gidicem test içinİmkanınız varsa yaptırın tabi. Ya da idrar testıyle koyulasıp koyulasmadıgını kontrol edin
Kan tahlilim negatifDokunsalar ağlayacağım damacanaları açmak için doktordan çıkmayı bekliyorum
![]()
Kaçıncı gününde negatif geç döllenme olunca 16. Günden sonra oluyormuş pozitif diye okudum
Birde o şekilde deniyim o zamanBazıları hap şeklinde alınca rahatsız oluyormuş. Ben fitil şeklinde kullandım. İstersen vajinal fitili dene
Testi ararmısmız bakalım
İğne etkisi malesef.canımEki Görüntüle 3310862
Bakın bu şekilde baya silik bi çizgi
Bu progestan hiç kullanmadım canım bilgim yokProgestan bu sabah acayip bas donmem oldu az once nor.alde duphaston iciyordum doktor hu ay progestan verdi ve benim epilepsi gecmisim var yan etkilerine baktim epilepsi nobeti diyo ondan olabilir mi
Kaçıncı gün başladı ağrılarınız bende 2 gün önce vurdurdum ama herhangi bi ağrı yokBugün iğne dahil 7. Günüm benim iğneden iki gün önce başladı kasik ağrım üç gün geçti sonra tekrar şimdi avcayip bir bel ağrım var bacaklarıma vuruyor o derece bende bugün test yaptım silik çıktı çizgi iğne etkisi çünkü cumartesi kesin belli olur bakalım
Ben bir kac gun daha bekliyim o zaman insallah koyulasir daİğne etkisi malesef.canım
Ben vurulmasan iki gün önce başlamıştı hatta doktorum dedi catlayadanilir kendiliğinden ama ben garantiya aldım vuruldum vuruldugum gün dahil üç gün daha sürdü ağrım üç gün kesildi bugun acayip bir bel ağrım. Var bacaklarıma vuruyor çok umudum yok ama bakalım cumartesi 11. Gün bugün test yaptım hala iğne etkisi devam ediyorKaçıncı gün başladı ağrılarınız bende 2 gün önce vurdurdum ama herhangi bi ağrı yok
Anladım, inşallah gebelik oluşmuştur 13 14 günde atılıyormuş iğne güzel haberlerini almak isterim :)Ben vurulmasan iki gün önce başlamıştı hatta doktorum dedi catlayadanilir kendiliğinden ama ben garantiya aldım vuruldum vuruldugum gün dahil üç gün daha sürdü ağrım üç gün kesildi bugun acayip bir bel ağrım. Var bacaklarıma vuruyor çok umudum yok ama bakalım cumartesi 11. Gün bugün test yaptım hala iğne etkisi devam ediyor
İnşallah canımBen bir kac gun daha bekliyim o zaman insallah koyulasir da