22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Son hali biraz daha koyulaştı resimde pek anlaşılmıyorda.
Eğer nöbetçi eczane varsa etrafında erken gebelik testi al kuşum ondan hemen çıkıyor bence var gibi bu arada ay hadi inşallah ben sabredemediğimden gittim 1.400 tl verdim kan testine sabah artışı görebilmek için sağlık ocağına gidicem artık

Bugün alacam canım ikisinden de :) misafrlerim vardı yatılı valla bir cesaretle yaptm sabah gizli saklı ama silinik olmasından dolayı aklım takıldı

Ben de dayanamayıp test yaptım kocaman bi negatif zaten bi belirtimde yoktu sıfırdan tedaviye ne zaman başlarım bilinmez.. Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görürsünüz pozitif olanlar sağlıkla değerleriniz artsın inşallah.. Bana müsade dualarınıza talibim yolumuz açık olsun…

Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah mücadelenin sonucunu en kısa zamanda en güzel şekilde versin. İnanıyorum çok uzak değil.

Dualarım seninle allahım tez zamanda kavuştursun bebeğine. Kan testi mi yoksa idrar mı yaptın? Daha günün gelmemişti sanki biraz daha mı beklesen geç yükselen betalarda çok var kuzum

Kızzlar erken gebelik testi yaptm bir saatlik idrarla yapabildm çok bekletemedm sıkışmıştm yine böyle silik çıktı. Ama durdukça koyulaştı sanki.

Eklentiler

• IMG_6667.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 23
kızlar bende evde 7. Ve 10.gün kaset test yaptım negatif çıktı. Bende yarım kan vericem umarım pozitif görürüm. Bende de çok belirtli var bel kasık göğüs ağrısı aşırı anlık sıcak basması sabahları özellikle mide bulantısı bunların hepsini yaşıyorum ama ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…