Eğer nöbetçi eczane varsa etrafında erken gebelik testi al kuşum ondan hemen çıkıyor bence var gibi bu aradaSon hali biraz daha koyulaştı resimde pek anlaşılmıyorda.
5 aa ve 3 aaTransferiniz kalitesi neydi
Bugün alacam canım ikisinden de :) misafrlerim vardı yatılı valla bir cesaretle yaptm sabah gizli saklıEğer nöbetçi eczane varsa etrafında erken gebelik testi al kuşum ondan hemen çıkıyor bence var gibi bu aradaay hadi inşallah ben sabredemediğimden gittim 1.400 tl verdim kan testine sabah artışı görebilmek için sağlık ocağına gidicem artık
Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah mücadelenin sonucunu en kısa zamanda en güzel şekilde versin. İnanıyorum çok uzak değil.Ben de dayanamayıp test yaptım kocaman bi negatif zaten bi belirtimde yoktu sıfırdan tedaviye ne zaman başlarım bilinmez.. Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görürsünüz pozitif olanlar sağlıkla değerleriniz artsın inşallah.. Bana müsade dualarınıza talibim yolumuz açık olsun…
Dualarım seninle allahım tez zamanda kavuştursun bebeğine. Kan testi mi yoksa idrar mı yaptın? Daha günün gelmemişti sanki biraz daha mı beklesen geç yükselen betalarda çok var kuzumBen de dayanamayıp test yaptım kocaman bi negatif zaten bi belirtimde yoktu sıfırdan tedaviye ne zaman başlarım bilinmez.. Sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah pozitif görürsünüz pozitif olanlar sağlıkla değerleriniz artsın inşallah.. Bana müsade dualarınıza talibim yolumuz açık olsun…
Tamamdır bekliyoruzBugün alacam canım ikisinden de :) misafrlerim vardı yatılı valla bir cesaretle yaptm sabah gizli saklıama silinik olmasından dolayı aklım takıldı
Burda baya baya gözüküyorKızzlar erken gebelik testi yaptm bir saatlik idrarla yapabildm çok bekletemedm sıkışmıştm yine böyle silik çıktı. Ama durdukça koyulaştı sanki.
İnşallah canım teşekkür ederim. Yarın kan testim var sabahtan yapacam haber veririm burdaBurda baya baya gözüküyorgözün aydın insallahhh kanda da güzel sonuçlar alırsın
Bekliyoruz insallahhİnşallah canım teşekkür ederim. Yarın kan testim var sabahtan yapacam haber veririm burda
Güzel haberlerin devamı gelir inşallah senden de bekliyoruzBekliyoruz insallahhsenden bi gün sonra da benim test günüm hadiii inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Bende 28inde transfer olmuştum 12. Gün yani Salı günü sabah gidip vercem kanGüzel haberlerin devamı gelir inşallah senden de bekliyoruztest günün ne zaman canım
Hadi bakalımm merakla bekliyoruz sonuçlarımızıBende 28inde transfer olmuştum 12. Gün yani Salı günü sabah gidip vercem kan
Var gibiiiiKızzlar erken gebelik testi yaptm bir saatlik idrarla yapabildm çok bekletemedm sıkışmıştm yine böyle silik çıktı. Ama durdukça koyulaştı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?