22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Kasık ağrın olmuş muydu canım? Benim dünden beri sürekli bir ağrım var. Sağ kasığımda sanki bir dolgunluk var o ağrıyor ara ara hatta yürürken de zorlanıyorum

Tabi herkesin vücudu farklı bende belirti yok mesela

Kasık ağrın olmuş muydu canım? Benim dünden beri sürekli bir ağrım var. Sağ kasığımda sanki bir dolgunluk var o ağrıyor ara ara hatta yürürken de zorlanıyorum
Kasık ağrım 2. Gün başladı hep solda batma vardı sonra sağa da geçti

Kızzlar günaydınn. Bugün 9.gün dayanamadm elimde kalan son hcg testini yaptm ama ilk idrarla değil iki saat kadar beklemiş idrarla ve çok silik ikinci çizgi aynı dakika çıktı. Neden koyu değil sizce Durdukça koyulaşıyor biraz daha ama yine istediğim koyulukta değil

Eklentiler

• IMG_6649.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6653.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Silik çizgiyi bende görüyorum, test günün yarın mıydı 12. Gün de genelde test istiyorlar biraz daha beklemek iyi gelebilir yada için rahat etmeyecekse bi kan versen cok iyi olur insallahhh pozitiftir lh testlerin bu kadar kafamızı karıştırmış olamaz

Durdukça daha gözle görülür oldu.

Eklentiler

• IMG_6656.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 33
Evet test günüm yarındı yine gaza geldiö ilk defa yaptım. Ovulasyonlarda hep koyu çıkınca biraz anlamıştm ama silik çıkması koyu olmaması biraz beni endişelendirdi.

Evet test günüm yarındı yine gaza geldiö ilk defa yaptım. Ovulasyonlarda hep koyu çıkınca biraz anlamıştm ama silik çıkması koyu olmaması biraz beni endişelendirdi.
9. Gün diyorsun ilk idrar değil diyorsun bunlar da tam koyu çıkmamasına sebep olabilir ki silikte olsa bişey var sonuçta güzel düşünelim güzel sonuç olsun insalllah

9. Gün diyorsun ilk idrar değil diyorsun bunlar da tam koyu çıkmamasına sebep olabilir ki silikte olsa bişey var sonuçta güzel düşünelim güzel sonuç olsun insalllah
İnşallah canım teşekkür ederim belki yine gebelik testi alırım bugün. Kan verme günüm yarın çünkü bekleyeym.

Son hali biraz daha koyulaştı resimde pek anlaşılmıyorda.

Eklentiler

• IMG_6658.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…