Aminn darısı başınaYaaa çok sevindmmm ilk güzel haber sendenAllah tamamına erdirsin inşallah keseyi kalp atışını da görürsün en kısa zamanda
AminnnGözün aydınnn ilk stresi atlattın insallahhh bundan sonrası da sağlıkla ilerlerdarısı biz bekleyenlere
Kasık ağrın olmuş muydu canım? Benim dünden beri sürekli bir ağrım var. Sağ kasığımda sanki bir dolgunluk var o ağrıyor ara ara hatta yürürken de zorlanıyorumBenim aslında ilk günden itibaren belirtilerim vardı transfer yapıldıktan hemen sonra belim agrimaya başladı ama şiddetli bir şekilde sonrasında bel ve kasık ağrım artarak devam etti. Benim transferim ankarada oldu. Biraz dinlenip sonra hemen yola çıktık 4-5 saat yol geldik ben arka koltukta yattım. Orda başladı bel ağrım. Hala ağrıyor belim. 3. Günden sonra midem kazınmaya başladı akşam tıka basa yiyorum ama sabah midem kazınıyor hala devam ediyor bu. İştahım inanılmaz açık ki normalde zayıfım. Çatlayacak kadar yemek istiyorum. İlk defa dün uyudum uyku kalmamıştı geceleri çarpıntım oluyodu. Bi de 2. Gün gecesi ter bastı gece sırıklıksam ama ertesi günü 2 gün boyunca çorap giydim ayaklarım dondu. Dünle bugün de elimi ayağımı sıcak basıyor. Herkeste aynı olacak diye bişey yok ama vücudumu tanıyorum bı tepkiler normal değildi.
Tabi herkesin vücudu farklı bende belirti yok meselaBenim aslında ilk günden itibaren belirtilerim vardı transfer yapıldıktan hemen sonra belim agrimaya başladı ama şiddetli bir şekilde sonrasında bel ve kasık ağrım artarak devam etti. Benim transferim ankarada oldu. Biraz dinlenip sonra hemen yola çıktık 4-5 saat yol geldik ben arka koltukta yattım. Orda başladı bel ağrım. Hala ağrıyor belim. 3. Günden sonra midem kazınmaya başladı akşam tıka basa yiyorum ama sabah midem kazınıyor hala devam ediyor bu. İştahım inanılmaz açık ki normalde zayıfım. Çatlayacak kadar yemek istiyorum. İlk defa dün uyudum uyku kalmamıştı geceleri çarpıntım oluyodu. Bi de 2. Gün gecesi ter bastı gece sırıklıksam ama ertesi günü 2 gün boyunca çorap giydim ayaklarım dondu. Dünle bugün de elimi ayağımı sıcak basıyor. Herkeste aynı olacak diye bişey yok ama vücudumu tanıyorum bı tepkiler normal değildi.
Kasık ağrım 2. Gün başladı hep solda batma vardı sonra sağa da geçtiKasık ağrın olmuş muydu canım? Benim dünden beri sürekli bir ağrım var. Sağ kasığımda sanki bir dolgunluk var o ağrıyor ara ara hatta yürürken de zorlanıyorum
Tabikiii 6. Haftaya kadar hiç bişey hissetmeyen çok insan var herkesin bünyesi farklı. Ben opu da da perişan oldum mahvoldum mesela 40 yumurta toplatan rahattıTabi herkesin vücudu farklı bende belirti yok mesela
Rabbim büyük umut etmek AllahtanTabikiii 6. Haftaya kadar hiç bişey hissetmeyen çok insan var herkesin bünyesi farklı. Ben opu da da perişan oldum mahvoldum mesela 40 yumurta toplatan rahattı
Acaba ultrason da ne tarafta olucak bebişin iki yerde de hissetmişsinKasık ağrım 2. Gün başladı hep solda batma vardı sonra sağa da geçti
Sağda solda nerdeyse tutunsun kabulümAcaba ultrason da ne tarafta olucak bebişin iki yerde de hissetmişsin
Ahh çok tatlısınızSağda solda nerdeyse tutunsun kabulümsizin sonuçları bekliyorum merakla
Ben kan verip öğrenme taraftarıyım teste cesaretm yok çünküSağda solda nerdeyse tutunsun kabulümsizin sonuçları bekliyorum merakla
Hayırlısıyla güzel haberler inşallahBen kan verip öğrenme taraftarıyım teste cesaretm yok çünküpazartesi iki hikmetten biri olacak bakalım
Transferiniz kalitesi neydiAminn darısı başına
Silik çizgiyi bende görüyorum, test günün yarın mıydı 12. Gün de genelde test istiyorlar biraz daha beklemek iyi gelebilir yada için rahat etmeyecekse bi kan versen cok iyi olur insallahhh pozitiftir lh testlerin bu kadar kafamızı karıştırmış olamazKızzlar günaydınn. Bugün 9.gün dayanamadm elimde kalan son hcg testini yaptm ama ilk idrarla değil iki saat kadar beklemiş idrarla ve çok silik ikinci çizgi aynı dakika çıktı. Neden koyu değil sizceDurdukça koyulaşıyor biraz daha ama yine istediğim koyulukta değil
Evet test günüm yarındıSilik çizgiyi bende görüyorum, test günün yarın mıydı 12. Gün de genelde test istiyorlar biraz daha beklemek iyi gelebilir yada için rahat etmeyecekse bi kan versen cok iyi olur insallahhh pozitiftir lh testlerin bu kadar kafamızı karıştırmış olamaz
9. Gün diyorsunEvet test günüm yarındıyine gaza geldiö ilk defa yaptım. Ovulasyonlarda hep koyu çıkınca biraz anlamıştm ama silik çıkması koyu olmaması biraz beni endişelendirdi.
İnşallah canım teşekkür ederim9. Gün diyorsunilk idrar değil diyorsun bunlar da tam koyu çıkmamasına sebep olabilir ki silikte olsa bişey var sonuçta güzel düşünelim güzel sonuç olsun insalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?