Annem de aynı şeyi söylüyor sen sonra üzülmeyeyim diye bebeğine de şuan istenmiyor duygusu veriyorsun yapma böyle diyor ama keşke mümkün olsa işteÇok iyi anlıyorum sizi... Hatta sırf bu kaygıdan sürekli sağlık ocağına ilaç yazdırma ya da promester uygulatmaya gittiğimde yapılan sohbetlere kendimi veremiyorum. Bazen diyorum ki "onlar senden heyecanlı, biraz tepki mi versen"... Ama en iyi bizler birbirimizi anlarız.
Bu arada pıhtılaşma sorununuz önceden belirlenmiş bir durum mu yoksa bu aşamada bizden test isteyip ona göre mi karar veriyorlar?
Annenizin dediği şeyi ben de düşündüm kendim için. Ama çok minik o etkilenmez, diye de düşündüm:) Dedim ki "yani annen de böyle bir karakter işte, iyisiyle kötüsüyle beni anlarsın";(Annem de aynı şeyi söylüyor sen sonra üzülmeyeyim diye bebeğine de şuan istenmiyor duygusu veriyorsun yapma böyle diyor ama keşke mümkün olsa iştebenim ilk düşüğüm 11. Haftamda oldu biz ondan sonra genetik test yaptırdık hem kromozom hem de pıhtılaşma bakıldı. Kromozomlar normal ama pıhtılaşma bozukluğu çıktı ikinci gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım yine ama lekelenmeyle başlayan bir gebelikti yani çok da sağlıklı değildi zaten 7. Haftada yine kürtaj oldum. Dolayısıyla oksapar yani kan sulandırıcı benim kesin 9ay kullanmam gerek
Çok güzel söylediniz biz de böyle bir karakteriz işteAnnenizin dediği şeyi ben de düşündüm kendim için. Ama çok minik o etkilenmez, diye de düşündüm:) Dedim ki "yani annen de böyle bir karakter işte, iyisiyle kötüsüyle beni anlarsın";(
Çok geçmiş olsun. Şimdi her şey iyi gidiyordur umarım.
Lütfen kötüyü dğşünme seni çok iyi anlıyorum ama artık tadını çıkar iyiye odaklanMalesef öyle bir dünya yokyani bende pıhtılaşma sorunu olduğu için ben kan sulandırıcı 9ay devam kesin, diğerlerine bir süre daha devam dedi estrofem 2 ye düştü günde 3 kullanıyordum. Ben prolutexten kurtulsam yeter fitil falan koymuyor bana artık tek dileğim sağlıklı bir hamilelik ve doğum düşüklerim olduğu için öncesinde aşırı bir korku ve endişe var bende, inanın hamileyim kelimesi daha ağzımdan hiç çıkmadı hep kaybetme korkusu var
Ayyy inşallah öyle olur hepimiz içinLütfen kötüyü dğşünme seni çok iyi anlıyorum ama artık tadını çıkar iyiye odaklanher şey çok güzel olacak ve sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah ben de hala kalp atışı duymadım onun stresi var yarın ya da diğer gün gideceğim
Sen kaçıncı haftada duymuştun? 6+2 olacak benim yarınAyyy inşallah öyle olur hepimiz içingümbür gümbür o kalp atışını da duyarsın inşallah
5. Hafta içindeyken kese gördük 6,5 haftalıkken kalp atışı duyduk. Senin de duyulur bence artıkSen kaçıncı haftada duymuştun? 6+2 olacak benim yarın
Dün duyduk biz çok şükür
Bugün duydum sabah
Gözün aydınnn daha çok minik annesiBugün duydum sabahyalnız biraz zayıf geldi bana kalp atışı haftaya tekrar bakalım dedi stres oldum ya 6+6 bugün yarın 7. Haftaya giricem
Haftaya daha gür sesle gelir hiç merak etme daha çok minikler.Bugün duydum sabahyalnız biraz zayıf geldi bana kalp atışı haftaya tekrar bakalım dedi stres oldum ya 6+6 bugün yarın 7. Haftaya giricem
Kanama alanım gittiğimde görülmedi ara ara kahve rengi lekelenmem oluyor doktor korkma dedi. Yalnız o heyecanla çıktık doktor vedalaştı kadın doğumla devam edersin aynı hastanede gibi konuştu. Tekrar tüp bebek doktoruna gitmeyecek miyim orasını anlamadım
İyi bari kanama alanın yoksa düşük riski de azalmış demektir inşallah. Bize de 1 ay daha bakıp başka doktora yönlendirecekmiş.Kanama alanım gittiğimde görülmedi ara ara kahve rengi lekelenmem oluyor doktor korkma dedi. Yalnız o heyecanla çıktık doktor vedalaştı kadın doğumla devam edersin aynı hastanede gibi konuştu. Tekrar tüp bebek doktoruna gitmeyecek miyim orasını anlamadımbirde benim serklajım var biraz riskliyim. Şimdi doktor arayışındayım ama nasıl yapacağımı bilemedim
Zaten bana kalsa ben acayip mutluydum doktorum öyle deyince biraz üzüldümGözün aydınnn daha çok minik annesibiz duyduğumuz da 7+1 dik bir gün bile fark ediyor içini ferah tut
Kimse bizim kadar sık gitmiyordur zatenHaftaya daha gür sesle gelir hiç merak etme daha çok minikler.Devlet hastanesinde 8.haftada çağırıyorlar net duyulsun diye. Biz özelde bu kadar erken duyabiliyoruz şanslıyız Gözünaydın olsun canım
Seninle bi gün var aramızdaBen de perşembe gidecem tekrar görmeye. 7+3 olacak daha net görürüm heralde :)
Geçen hafta bana da sesi az geldi ama daha çok küçükler. Aslında devlete gittim bir gün önce kese bile zor göründü o kadar eski cihazlar. Ama özel olunca çok daha erken ve iyi görünüyor. Sonuçta kalp atışını duyduk :) haftaya daha iyi görünür dedi şimdi perşembeyi bekliyorumKimse bizim kadar sık gitmiyordur zatenbiz sebep arıyoruz kendimize gitmeye doktorum öyle deyince stres oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?