22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Annem de aynı şeyi söylüyor sen sonra üzülmeyeyim diye bebeğine de şuan istenmiyor duygusu veriyorsun yapma böyle diyor ama keşke mümkün olsa işte benim ilk düşüğüm 11. Haftamda oldu biz ondan sonra genetik test yaptırdık hem kromozom hem de pıhtılaşma bakıldı. Kromozomlar normal ama pıhtılaşma bozukluğu çıktı ikinci gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım yine ama lekelenmeyle başlayan bir gebelikti yani çok da sağlıklı değildi zaten 7. Haftada yine kürtaj oldum. Dolayısıyla oksapar yani kan sulandırıcı benim kesin 9ay kullanmam gerek

Annenizin dediği şeyi ben de düşündüm kendim için. Ama çok minik o etkilenmez, diye de düşündüm:) Dedim ki "yani annen de böyle bir karakter işte, iyisiyle kötüsüyle beni anlarsın";(

Çok geçmiş olsun. Şimdi her şey iyi gidiyordur umarım.

Çok güzel söylediniz biz de böyle bir karakteriz işte sanki sonra üzülmeyeyim diye şimdi gardımızı alıyoruz da bir şeyleri değiştirebileceğiz sanki olan yine olacak belki bu zamanları mutsuz geçirdiğimizle kalacağız, doğrusunu biliyorum ama asla uygulayamıyorum yani cumartesi randevum Bilmşyorum ne diyecek heyecanla o günü bekliyorum inşallah yolundadır, hem sizin hem de benim için güzel sağlıkla ilerler sürecimiz buradaki tüm kadınların inşallah

Lütfen kötüyü dğşünme seni çok iyi anlıyorum ama artık tadını çıkar iyiye odaklan her şey çok güzel olacak ve sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah ben de hala kalp atışı duymadım onun stresi var yarın ya da diğer gün gideceğim

Ayyy inşallah öyle olur hepimiz için gümbür gümbür o kalp atışını da duyarsın inşallah

Bugün duydum sabah yalnız biraz zayıf geldi bana kalp atışı haftaya tekrar bakalım dedi stres oldum ya 6+6 bugün yarın 7. Haftaya giricem
Haftaya daha gür sesle gelir hiç merak etme daha çok minikler. Devlet hastanesinde 8.haftada çağırıyorlar net duyulsun diye. Biz özelde bu kadar erken duyabiliyoruz şanslıyız Gözünaydın olsun canım

M Mucizem52 Gözünaydın canım kanama alanın nasıl bu arada?
Kanama alanım gittiğimde görülmedi ara ara kahve rengi lekelenmem oluyor doktor korkma dedi. Yalnız o heyecanla çıktık doktor vedalaştı kadın doğumla devam edersin aynı hastanede gibi konuştu. Tekrar tüp bebek doktoruna gitmeyecek miyim orasını anlamadım birde benim serklajım var biraz riskliyim. Şimdi doktor arayışındayım ama nasıl yapacağımı bilemedim

İyi bari kanama alanın yoksa düşük riski de azalmış demektir inşallah. Bize de 1 ay daha bakıp başka doktora yönlendirecekmiş.

Gözün aydınnn daha çok minik annesi biz duyduğumuz da 7+1 dik bir gün bile fark ediyor içini ferah tut
Zaten bana kalsa ben acayip mutluydum doktorum öyle deyince biraz üzüldüm inşallah haftaya daha iyi duyarım bidaha ki kontrolün ne zaman ? Ne kadar sıklıklq gideceksin

Haftaya daha gür sesle gelir hiç merak etme daha çok minikler. Devlet hastanesinde 8.haftada çağırıyorlar net duyulsun diye. Biz özelde bu kadar erken duyabiliyoruz şanslıyız Gözünaydın olsun canım
Kimse bizim kadar sık gitmiyordur zaten biz sebep arıyoruz kendimize gitmeye doktorum öyle deyince stres oldum ya

Kimse bizim kadar sık gitmiyordur zaten biz sebep arıyoruz kendimize gitmeye doktorum öyle deyince stres oldum ya
Geçen hafta bana da sesi az geldi ama daha çok küçükler. Aslında devlete gittim bir gün önce kese bile zor göründü o kadar eski cihazlar. Ama özel olunca çok daha erken ve iyi görünüyor. Sonuçta kalp atışını duyduk :) haftaya daha iyi görünür dedi şimdi perşembeyi bekliyorum bugün biraz ağrım var sizinde oluyor mu ara ara. Kasık ağrısı gibi böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…