22 Ağustos transfer olanlar ve sonraki hafta transfer olacaklar 💗

Seninle bi gün var aramızda ben de perşembe 7+2 olacağım. Bizim bu ekip hemen hemen aynı tarihlerde doğuracak hayırlısıyla
Evet tarihlerimiz aynı sayılır hayırlısıyla gelişmeleri de aynı gider kısmetse benim ikinci gebeliğim bu ama ilk gibi 6 sene sonra olunca

Arkadaşlar bir şey diyeyim...
Ben devlete ilaç yazdırmak için gittim. Tabii doktor beni hemen ultrasona aldı. Kendisi ekrana bakıp birkaç yorum yaptıktan sonra ekranı bana çevirdi, işaret parmağıyla embriyoyu gösterdi "Bu da kalp atışı" dedi:))) Ses falan yok. Hareket var sadece:)) O yüzden sese takılıp endişe etmeyin doktorunuz bir şey demediyse.

Seninle bi gün var aramızda ben de perşembe 7+2 olacağım. Bizim bu ekip hemen hemen aynı tarihlerde doğuracak hayırlısıyla
Ben daha tüp doktoruna gitmeyeceğim sanırım zaten çok yoğun çok fazla ilgilenemiyor. Kendime düzenli gideceğim bi doktor arayışına girdim.
Kasık bel ağrısı benim de oluyor. Bazen bi anda kesiliyor bişeyim yokmuş gibi o zaman da üzülüyorum bişey mi oldu diye
İnsallah hep güzel sonuçlar alırız hanımlar

Oluyor benim de arada giriyor kasığıma ağrı. Bi de fitili koyduktan sonra da regl ağrısı gibi ağrım oluyo sonra geçiyo her koyuşumdam sonra oluyor. 8. Haftanın basında 3 ilacımı bırakıyorum bu arada estrofem,prednol,prograf . Protulex ve coraspin 12. Haftaya kadar , fitil 16. Hafta , enox 35. Haftaya kadar enox yıktı beni

Ben tüp bebek merkezine sadece ilaçları soruyorum bir de güncel bilgilerimi veriyorum kese kalp atışı vs. Aynı şehirde değiliz zaten gitmem imkansız ama inanılmaz ilgilendiler benimle bu süreçte.

Darısı başımıza.
Prograf ne içindi?
Enox'u neden 35. haftaya kadar dediler acaba açıklama yapıldı mı?

Kızlar mide bulantısı olan var mı? Benim hiç yok sadece yiyorum çok yiyorum 4 kilo aldım daha çocuğun haberi yok hamile olduğumdan

Bana da prolutexi bu haftadan sonra bir gün yap bir gün yapma yavaş yavaş azaltalım dedi estrofem de günde 3 ten 2 ye düştü. Prednol ve coraspin çoktan bıraktım. Oksapar kadim dostum hep benimle

Kızlar mide bulantısı olan var mı? Benim hiç yok sadece yiyorum çok yiyorum 4 kilo aldım daha çocuğun haberi yok hamile olduğumdan
Geçen hafta her gün vardı canım. Ama kuru bulantı. Ve iştahım iyice sıfırlandı hiç yemek canım istemiyordu. İki gündür biraz daha iyiyim ama sabahları özellikle yoğun bulantılarım oluyor. Birde diyetisyene başladım çok kilo almayayım diye az yemeye çalışıyorum.

Kan sulandırıcıyı iki günde bir ivuruluyorum ben geçen haftadan beri. Ama progestan iğneme devam demişti. Artık iğnelere veda etmek istiyorum devlet hastanesindeki doktora ilaçların bazılarını yazdırdım ama kan sulandırıcı iğne için rapor gerekiyormuş onu ücreetli aldım yine. Bir sonraki sefer rapor çıkarttırıcam.

Devlet hastahanelerinde tüp bebek hastalarına sorun çıkarmaktan başka bişey yapmıyorlar zaten. Ne var yazsalar ki yazabilirler yazmıyorlar

Ben de istiyorum diyetisyene başlamayı sordum bi iki yere çok pahalı. Sen aylık mı anlaştın diyetisyenle? Ayıp olmazsa ne kadara anlaştın

Ben de istiyorum diyetisyene başlamayı sordum bi iki yere çok pahalı. Sen aylık mı anlaştın diyetisyenle? Ayıp olmazsa ne kadara anlaştın
Benim iki senedir ara ara danışanlık aldığım eski diyetisyenime devam ettm online ama çok ilgili. Her öğünümü ona atıyorum böylece kendimi kontrol altına alabiliyorum. Hamilelik için ayrı bir liste verdi. Daha dengeli ve miktarları yine normal. 2 bin lira aylık.

Bana da tüp bebek merkezinin 9 aylık ücreti 8 bin dediler aslında uygun aylığa vurursak. Aylık olarak alırsam 4.000 miş çok geldi bana

Kızzlar bugün kontrolüm vardı. İkiz gebe olduğumu öğrendm hala şoktayımm. Doktorum bile heyecanlandı. Yarım saat sürdü muaynemiz. Tek yumurta ikizleri. İkiside aynı haftayla uyumlu.

Kızzlar bugün kontrolüm vardı. İkiz gebe olduğumu öğrendm hala şoktayımm. Doktorum bile heyecanlandı. Yarım saat sürdü muaynemiz. Tek yumurta ikizleri. İkiside aynı haftayla uyumlu.
Aay süper bi haber bence, tam şok edici maşallah diyelim :) Gönlünüze göre sağlıkla olsun. Bize de dua edinn darısı basımıza :)

Yaaaaa çok şaşırtıcı mucize Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin demekki Emriyo kendi içinde bölünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…