Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar burnumla başım dertte ... sağ taraf daha yukarıda duruyor , kaşlarımın arası şiş, doktorum daha çok erken diyor ama 22 gün oldu ve ben çalışan bir insanım ne olur bu durumu yaşayıpta düzelen olduysa yardım etsin ne zaman azalır bu durum
Canım burna yapılan müdehale sağ ve sol tarafa farklı oluyo ve bu yüzden şişlikler de eşit olmuyo. İçini rahat tut ve zamana bırak zaten çoğu insanda bu böyle gördüğüm kadarıyla benim de şu an eşit değil, kafana takma zaten dr un daha iyi biliyordur zamanla geçer dediyse sorun yok bana göre..Arkadaşlar burnumla başım dertte ... sağ taraf daha yukarıda duruyor , kaşlarımın arası şiş, doktorum daha çok erken diyor ama 22 gün oldu ve ben çalışan bir insanım ne olur bu durumu yaşayıpta düzelen olduysa yardım etsin ne zaman azalır bu durum
geçmiş olsun sağlıkla kullan
Teşekkürler herkese...Ameliyettan önceki burnum çok problemli ve görünümü çok kötüydü bariz eğrilik vardı düzelsin diye ameliyat oldum şimdide bu sorun çıktı ortaya düzeleceğini bilsem içim biraz olsun rahat edecek ama böyle kalır diye çok korkuyorum...bu gün yüzümde şiş... İnsanlar çok acımasız eleştiriler yapıyor hiç insan psikolojisinden anlamıyorlar gerçi biraz kıskançlık kokusu alıyorum ,inşallah düzelir.
cenım benim yarın 1 ay olcak 25.günlerde falan seninki gibi üst taraf çok şişti aynı aslan gibi görünüyodum benim şiş yerde morlukta vardı üstelik ben de çok korkmuştum öyle kalacam diye şimdi o şişlik indi ama uç tarafı şiş ama kafama takmıyorum eninde sonunda inecek diye düşünüyorum bence 6 ay olmadıktan sonra endişe edilmemeli çünkü şu anda hergün burnumun yapısı değişiyo :)
bendede aynı sorun var sol aşağıda sağ yukardaydı burun deliklerim ilk haftalar bariz belliydi ama şuan 2,5 ay oldu sol yukarı doğru eşitlenmeye başladı ödemler indikçe bence kafana takma bende başlarda üzülmüştüm ( boşuna üzülmüşüm) zamanla ödemler indikçe düzeliyor, çevredende bazen söyleyenler olunca estetik yaptırdım da ödem diyordumTeşekkürler herkese...Ameliyettan önceki burnum çok problemli ve görünümü çok kötüydü bariz eğrilik vardı düzelsin diye ameliyat oldum şimdide bu sorun çıktı ortaya düzeleceğini bilsem içim biraz olsun rahat edecek ama böyle kalır diye çok korkuyorum...bu gün yüzümde şiş... İnsanlar çok acımasız eleştiriler yapıyor hiç insan psikolojisinden anlamıyorlar gerçi biraz kıskançlık kokusu alıyorum ,inşallah düzelir.
hergün yapısı değişiyor derken gerçekten inceliyormu burun benimbu gün 26. Günüm hala önden kocaman ve burnumun ucunun sol tarafı daha sert...
bu arada en geç burun ucundaki ödem iniyor benimki hala sert ucu ödemli zaman ve sabır arkadaşım