22 günlük evim :)

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
Kızlar ilk defa bu kadar çok resim yükledim karışık olduysa kusura bakmayın.
aksilikler peşimizi bırakmadı halılarım geç geldi
mutfağımızı su bastı parkeler kabardı tekrar parke yapıldı ve yetiştirilemeyen birçok şey. şükür evlendik bitti gitti.

buda benim evim.

Allah mesut etsin her şeyiniz çok güzel güle güle oturun. Aşkla huzurla tadını çıkartın..

her şey ne kadar da taptaze ve güzel. maşallah yeni gelin evi yerleştirildiği nasıl da belli,tatlı bir telaş var ortada.

Allah mutlu etsin,huzur ve mutluluk içinde oturun inşallah...

bu arada bu evde birçok şey değişti düğünden sonra

böyle karışık olduğuna bakmayın bizde bir adet var çeyiz serme diye istemedim ama yinede oldu. toplayana kadar canım çıktı. mutfakta görünen kırmızı kanepe artık kaplandı griye ama hala kolları gelmedi

bu arada her 10 gelinden 8 inde bu mobilya var demeyin 2 sene nişanlı durdum 2 senedir bu mobilyayı istiyordum allah nasip etti. darısı yeni evleneceklerin başına inşallah

Allah mesut etsin her şeyiniz çok güzel güle güle oturun. Aşkla huzurla tadını çıkartın..

sağol canım çok uğraştık ama değdi. allah hepimizi yuvalarımızda aşkla huzurla tadını çıkartmayı nasip etsin

her şey ne kadar da taptaze ve güzel. maşallah yeni gelin evi yerleştirildiği nasıl da belli,tatlı bir telaş var ortada.

Allah mutlu etsin,huzur ve mutluluk içinde oturun inşallah...

ah ne telaş ne telaş ramazanda serildi çeyiz. gece sahura kadar evle uğraştık. ama onun telaşı bile güzeldi. allah herkese daha güzellerini nasip etsin inşallah

İyi günlerde kullan canııımmmm
Her odanızdan Aşk fışkırsın inşAllah

Darısı da bana olsun

canım allah mutlu mesut etsin evin çok güzel.. antik marka puantieli nevresim takımından memnun musun ben hep taç özdilek sarev falan aldım ama son gittiğim mağazada antik markasını çok övdüler sen memnun musun

canım özdilek bende çok var taçta var ama nedense bu puantiyeliye hastayım yayılmış halide bir ayrı güzel. rahatlığıda öyle yumuşakki :) şuan bile o serili özdilek filan nedense beğenemedim

Çok güzel eviniz Maşaallah.Allah sağlık ve mutluluk dolu bi ömür versin inş.

allah razı olsun arkadaşlar. güzel dilekleriniz sözleriniz beni çok mutlu etti allah herkesin gönlüne göre huzurlu bir ev nasip etsin..

maşallah çok güzel evin allah huzurla Oturmayı nasip etsin inşallah. Herkeze nasip etsin inşallah ayrabbım çok beğendim gerçketen akça pakça buz gibi eviniz

huzurla sağlıkla yaşayın herşey çok güzel maşallah..

güle güle huzurla oturun
saati çok beğendim, nerden aldınız?
bide çeyiz serme adeti bizim adanada da meşhurdur, o taraflar mı memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…