22 günlük evim :)

canım güle güle kullan evini sende benim gibi yeni gelinsin hayırlı olsun allah mutluluğunu daim etsin benim çeyizi serdiler ama sizinki kadar olmadı ben evlendiğim gün toparladım dağınıklıktan sıkılıyorum çünkü

güle güle huzurla oturun
saati çok beğendim, nerden aldınız?
bide çeyiz serme adeti bizim adanada da meşhurdur, o taraflar mı memleket

saol canım teşekkür ederim. saati çeyizimi aldığım bir mağazadan hediye verdiler ama bursada birçok yerdede gördüm. başka yerde varmıdır bilmiyorum. yok canım bursalıyım ben çeyiz serme bizdede var.

sağol canım aslında bende çeyiz sermede çok incelememe taraftarıydım ama yengemler serdi de serdi ortaya bu görüntü çıktı. ki bunlar hiç birşey çekmediğim yerleride vardı düğünden hemen sonra toparladım.

maşallah çok güzel evin allah huzurla Oturmayı nasip etsin inşallah. Herkeze nasip etsin inşallah ayrabbım çok beğendim gerçketen akça pakça buz gibi eviniz

bu güzel sözlerin için çok çok teşekkür ederim. allah sana daha güzellerini nasip etsin inşşallah

aYYY çok beğendim evinizi Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Mobilyalarınıza da bayıldım nereden ve nekadara aldınız?
Bende nasipse haziran-2013 de evleniyorum fikir olur bnm için

mutlulukla otur ama bana şu çeyiz yayma olayı çok saçma geliyor hani şu tabaklar masaya koyuluyor servis edilir gibi falan ne bilim kanepelerin üzerine patikler tülbentler falan öeyizde ne varsa yaılıyor danteller falan saçma geliyor bizim burda da var o adet ama ben yapmayı düşünmüyorum tabi annem illa yayılıcak çeyiz diye tutturmazsa

canım özdilek bende çok var taçta var ama nedense bu puantiyeliye hastayım yayılmış halide bir ayrı güzel. rahatlığıda öyle yumuşakki :) şuan bile o serili özdilek filan nedense beğenemedim

yani memnunsun bu antik markasından:) o halde hemen gidip 2 3 tane daha almalıyım bende puantiyeli çok beğendim ama en sonunda kırkyama desenli almıştım :)

aYYY çok beğendim evinizi Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Mobilyalarınıza da bayıldım nereden ve nekadara aldınız?
Bende nasipse haziran-2013 de evleniyorum fikir olur bnm için

saol canım biz inegölden hira mobilyadan aldık fiyatı 8,500 tuttu hepsi. allah sanada nasip etsin

teşekkürler canım ama malesef tutturacaklar çeyiz serme olayını kaçısın yok

eviniz ve eşyalarınız maşşallah çok güzeller güle güle kullanın:))) ben kahvaltı takımına bayıldım insanın iştahını açıyorlar:)))

teşekkürler canım sana daha güzelleri nasip olsun

yani memnunsun bu antik markasından:) o halde hemen gidip 2 3 tane daha almalıyım bende puantiyeli çok beğendim ama en sonunda kırkyama desenli almıştım :)

valla ben memnunum . bana hediye geldi. puantiyeli ayrı bi güzel.

Ev gerçekten karışık biraz Ama eşyalarınız eviniz gayet güzel görünüyor.Allah bir ömür agız tadıyla oturmayı nasip etsin gerisi boş

teşekkürler canım ama malesef tutturacaklar çeyiz serme olayını kaçısın yok

off öyle mi diyorsun:)
peki onları sonra nasıl topluyorsun bir haftan çeyiz toplamakla evi yerleştirmekle geçmiştir eminim
benim annem kesin bana öeyizi serdirir akrabalar görsün aldıklarımı diye:)))))

ohh tertemiz yeni gelin evi o çeyizleride topladıktan sonra daha güzel olmuştur eminim alışk olduğumuz bir tarz ama mutlulukla kullanın aşkla yaşayın diyorum ben

düğün olup da eve girince her şey her telaş bitiyor, birden rahatlıyor insan:) Allah-u Teala huzurla oturmayı nasib etin inşalah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…