22 günlük evim :)

eviniz eşyalarınız çok güzel gelin evi tabiii böylr olmalı ama salondaki vitrine cezveler niye konmuş merak ettim bence oradan hemen kaldırmalısınn

ah canım neler nerelerdeydi çeyiz sermede bir görseydin herkes birşeyler gözüksün diye koymuş bütün her şeyi. ben evlendim hemen topladım herşeyi. şuan düzgün heryerim D:

canım bir gün çekip koyarım.sağol çok teşekkür ederim . parke işine gelince ben memnundum ama yazıdada yazdım su bastı evi ufacık bi sızıntıdan bütün parkelerim değişti. ha sizin evdeki borular sağlamsa çok kullanışlı. niye dersen bir vileda yap veya elinle sil daha kolay temizleniyor. ama taş olursa onun araları siyahlaşıyor yağ tutuyor. ve taşın temizliği her zaman daha zordur. ben parkeden yanayım. ve kışın parke daha sıcak oluyor taşa basamassın sürekli. benim günüm mutfakta geçiyor. inan parke daha iyi bana göre

ah canım neler nerelerdeydi çeyiz sermede bir görseydin herkes birşeyler gözüksün diye koymuş bütün her şeyi. ben evlendim hemen topladım herşeyi. şuan düzgün heryerim D:

zaten başkaları senin zevkine bırakmaz, neyse sen kendi zevkine göre diz güle güle kullan mutluluklarrrr canım

ayy görünce ewim gözümün önünde canlandıDD zewklerimiz benziyo hoşuma gitti

yalnız dikkatimi çekti halıların tek tip

canım halılarım bilindik halılardan değil. deri ve kürkten yapılma. çok hoşuma gitti bu modeller kapıldım hemen kullanışlı ayrıca yıkama derdim yok silince tertemiz oluyor.

canım halılarım bilindik halılardan değil. deri ve kürkten yapılma. çok hoşuma gitti bu modeller kapıldım hemen kullanışlı ayrıca yıkama derdim yok silince tertemiz oluyor.

özellikle yatak odanınki harika görünüyo kötü demiyorum sadece hepsi birbirine benziyor güle güle kullanın tatlım markalarını öğrenebilirmiyim acaba???D

Allah utandırmasın herşey çok güsell :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…