off öyle mi diyorsun:)
peki onları sonra nasıl topluyorsun bir haftan çeyiz toplamakla evi yerleştirmekle geçmiştir eminim
benim annem kesin bana öeyizi serdirir akrabalar görsün aldıklarımı diye:)))))
BİR ÖMÜR MUTLU MESUT OTURUN BU GÜZEL EVDE CANIM EVİN EŞYALARIN HEPSİDE ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE.ÇEYİZ SERME İŞİNİ BENDE SEVİYORUM NEDENSE Kİ KENDİ YUVAMDA KULLANMAK İÇİN ALDIĞIM VE BİNBİR HAYALLERLE KURDUĞUM EŞSİZ GÜZEL ŞİRİN ÇEYİZLERİMİ BENİM GİBİ ARKADAŞLARIM SEVDİKLERİM DOSTLARIM KOMŞULARIMDA GÖRSÜN İSTERİM VE NE KADAR UĞRAŞ VERDİĞİMİ KIYMET VERDİĞİMİ ONLARDA BİLSİN İSTERİM SEVİNCİMİ ONLARLA BU YOLLA PAYLAŞMAK İSTERİM.EV YAPMAK ÇEYİZ DÜZMEK O KADAR KOLAYMI KIZLAR NE HEYECANLAR NE SEVİNÇLER NE MUTLULUKLARLA ALIYORUZ ONLARI BIRAKINDA ELALEM GÖRSÜN İÇİMİZDEKİLERİ
oturma grubunuz kilimden mi?bu arada bu evde birçok şey değişti düğünden sonra
böyle karışık olduğuna bakmayın bizde bir adet var çeyiz serme diye istemedim ama yinede oldu. toplayana kadar canım çıktı. mutfakta görünen kırmızı kanepe artık kaplandı griye ama hala kolları gelmedi
bu arada her 10 gelinden 8 inde bu mobilya var demeyin 2 sene nişanlı durdum 2 senedir bu mobilyayı istiyordum allah nasip etti. darısı yeni evleneceklerin başına inşallah
oturma grubunuz kilimden mi?
allah mutlulugunu daim etsin canım ben salondaki halıyı begendimde sana bir kaç soru soracaktım canım hangı marka modelın adı nedır kaça aldın gibi gibi :))))
sağlıklı huzurlu mutlu aşk dolu günlerde oturun inş eviniz çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?