22 günlük evim :)

off öyle mi diyorsun:)
peki onları sonra nasıl topluyorsun bir haftan çeyiz toplamakla evi yerleştirmekle geçmiştir eminim
benim annem kesin bana öeyizi serdirir akrabalar görsün aldıklarımı diye:)))))

hemde nasıl 3 gün toplamakla geçti zamanım daha halada duruyo bazanın altına kaldırdım onlarda yerleşçek

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah sizlere daha güzelllerini nasip etsin. olmuycak yetişmiycek derken bitti gitti bile herşey oluyo allahın izniyle

Yeni yuvanda mutlu huzurlu sağlıklı yaşaman dileğimle, çok güzel olmuş evin, eşyaların, çeyizin, hepsi de çok güzel maşallah....

çook teşekkür ederim arkadaşlar allah hepimizi yuvalarımızda mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin.

BİR ÖMÜR MUTLU MESUT OTURUN BU GÜZEL EVDE CANIM EVİN EŞYALARIN HEPSİDE ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE.ÇEYİZ SERME İŞİNİ BENDE SEVİYORUM NEDENSE Kİ KENDİ YUVAMDA KULLANMAK İÇİN ALDIĞIM VE BİNBİR HAYALLERLE KURDUĞUM EŞSİZ GÜZEL ŞİRİN ÇEYİZLERİMİ BENİM GİBİ ARKADAŞLARIM SEVDİKLERİM DOSTLARIM KOMŞULARIMDA GÖRSÜN İSTERİM VE NE KADAR UĞRAŞ VERDİĞİMİ KIYMET VERDİĞİMİ ONLARDA BİLSİN İSTERİM SEVİNCİMİ ONLARLA BU YOLLA PAYLAŞMAK İSTERİM.EV YAPMAK ÇEYİZ DÜZMEK O KADAR KOLAYMI KIZLAR NE HEYECANLAR NE SEVİNÇLER NE MUTLULUKLARLA ALIYORUZ ONLARI BIRAKINDA ELALEM GÖRSÜN İÇİMİZDEKİLERİ

sağol canım benim Allah sana daha güzellerini nasip etsin. ne kadar güzel yaklaşmışsın çeyiz serme olayına. ama işte eskilerde kalmaya başladı adetlerimiz. ailelerimiz elinden geldiğince yaşatmaya çalışıyor. bize de uymak düşer. bazen görüyorum da ben dantel sevmem ay oraya dantel mi konulur diyenleri de anlamıyorum. el emeği var onda. yayılsın kaldırılsın daha sonradan. işte bizimde eş dost mahalleli gördü bitti gitti tek sıkıntısı toplaması.

oturma grubunuz kilimden mi?

allah mutlulugunu daim etsin canım ben salondaki halıyı begendimde sana bir kaç soru soracaktım canım hangı marka modelın adı nedır kaça aldın gibi gibi :))))

sağlıklı huzurlu mutlu aşk dolu günlerde oturun inş eviniz çok güzel

eviniz eşyalarınız çok güzel gelin evi tabiii böylr olmalı ama salondaki vitrine cezveler niye konmuş merak ettim bence oradan hemen kaldırmalısınn

çeyizin toplandıktan sonra bir resim koyarmısın....ömür boyu mutlu olun inşaallah...birde mutfağa bende parke düşünüyorum.....ama birinci kat ya su basars diye çok korkuyorum...tavsiyen nedir memnun musun...

allah mutlulugunu daim etsin canım ben salondaki halıyı begendimde sana bir kaç soru soracaktım canım hangı marka modelın adı nedır kaça aldın gibi gibi :))))

allah razı olsun canım geç oldu kusura bakma cevap için. halılarım deri ve kürk alışıldık olandan değil yani . mobilyalarım inegölden aldık çel-mo mobilya diye bir yerden. fiyat inegölde uygun oluyor. eğer alacak olan varsa kesinlikle inegöle gitsin. mallarıda kaliteli. bizim komple yatak odası misafir odası 8 bin liraya aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…