22. Haftanızda kaç kilo almıştınız kızlar?
Ben doymak bilmiyorum sürekli kendimi buzdolabının önünde buluyorum. Sanırım bunda sigarayı bırakmış olmamın etkisi de var. Üstelik mide bulantısı da hiç yaşamadım. Ama hep birşeyler yiyorum, yemeden duramıyorum. 6 kilo aldım.
63.5 ile başladım şu an 69'um. Bu gidişle 100 kilo olarak doğuracağım galiba hiç keyfim yok.
Bebişleriniz ne durumda bu arada?
Biz 21 Cm'e 439 gramız.
Canım Biz suanda 34. haftadayız. Hamileliğin basında 49 kıloydum ama ben su haftaya kadar toplam 6 kılo aldım. Boyumuz 52 cm kilomuz 2,450 gram . Ama Yiğit'imiz erken gelcek sanırım başı aşağıda duruyormuş doktorumuz öyle söyledi Onun dısında yalancı kasılmalar dışında pek sorunumuz yok çok sukur
Canım Biz suanda 34. haftadayız. Hamileliğin basında 49 kıloydum ama ben su haftaya kadar toplam 6 kılo aldım. Boyumuz 52 cm kilomuz 2,450 gram . Ama Yiğit'imiz erken gelcek sanırım başı aşağıda duruyormuş doktorumuz öyle söyledi Onun dısında yalancı kasılmalar dışında pek sorunumuz yok çok sukur
Ay ne güzel hep bebişe almışsınız kiloyu ben niye böyle oldum ya bundan sonra dikkat edeyim bakalım Nasıl olacak. :)
Senin az kalmış, sağlıkla doğsun da erken de gelse olur. :)) doğurursan haber ver.
Ben 5. ayımda aldım kılonun genelını ama kocam hiç abur cubur almadı bana bu yuzden hep kavga ettık Şeker yuklemesı yaptırdıgında seker cıkmazsa bol bol kendın evde meyvelı yogurt ve kuru meyve tuketmeye calıs hem tok tutar hem bebeği hareketlendirir
Ben 5. ayımda aldım kılonun genelını ama kocam hiç abur cubur almadı bana bu yuzden hep kavga ettık Şeker yuklemesı yaptırdıgında seker cıkmazsa bol bol kendın evde meyvelı yogurt ve kuru meyve tuketmeye calıs hem tok tutar hem bebeği hareketlendirir
Yok öyle abur cubur tüketmiyorum bende. Meyveler, Corn Flakes'ler falan o da süt içemiyorum diye güzel de gidiyor şimdi ne yalan söyleyeyim beyaz peynir yoğurt bir de dondurma çok tüketiyorum. Günde Bi tane de çikolata o da Bebek oynasın diye :) bide günlük yemek işte. Allahh, şimdi sıralayınca bile Bi dk boş durmadığımı gördüm. Ben en iyisi tutayım kendimi artık. :)
Bebeğinin ismi güzelmiş. Ayrıntılı Ugs falan yaptırdın mı?
Ayrintili yaptirdik ama 2 li 3lu testi yaptirmak istemedik cocugu aldırmak gibi bi dusuncemiz olmadigindan Acikcasi hamileligimi de burnumda getirmek istemedim .Benimde agzim bos kalmiyor ama bunye sanirim kiko konusunda cocugunun gelisimi iyiyse sorun yok.Dofum sorasi kilolar verilir kiloyu ben aliyorum diye yemegi kesersen cocuguna zarar verebilirsin