çok teşekkür ederim hayırlısı inşallahGüzel sonuçlar olur inşallah hiç endişe etmeyin 2. Gün embriyosuyla çok güzel netice alan o kadar çok kişi varki hem tüp bebek tarihinde ilk kez transfer 2. Gün embriyosuyla yapılmış ve tutmuş bu da tarihi bir bilgihepimiz heyecanla bekliyoruz ama öncesi test yapmamaya çalışın kafanız karışmasın hiç
Bende de durum aynı tam anlamıylaKızlar ne durumdasınız günleriniz nasıl geçiyorçevredeki herkes hareket etme yat modunda çok sıkıldım üstelik çok yatmanın da olumlu etkisinden ziyade olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum birde bende transfer gününden beri adete benzer hafif bir sancı var alt karında muhtemelen ilaçların etkisi oluyor ama sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyor
Bende de durum aynı tam anlamıyla
7 mart günü fakat o güne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum gerçekten sizin ne zamanDemek ilaçlar ve transfer etkisi Sizin test gününüz ne zaman
bende ilk tüp bebek sürecimde işkembe çorbası içmiştim çok canım çekiyordu fakat aşırı tüketilmediği sürece sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıylatransfer sonrası 5. Günüm bugün paça çorbası filan içtim sonra bir sayfada sakatat ürünleri tüketmeyin denmiş, doktorum öyle bişey demedi doğrumu acaba bilen varmı
Benim de 5 Mart7 mart günü fakat o güne kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum gerçekten sizin ne zaman
Genelde gebelikte de tavsiye edilmiyor ama çok sıkıntı olmaz bence bebişe şifa olsuntransfer sonrası 5. Günüm bugün paça çorbası filan içtim sonra bir sayfada sakatat ürünleri tüketmeyin denmiş, doktorum öyle bişey demedi doğrumu acaba bilen varmı
Amin inşallah canım tek temennim benimBenim de 5 Martsayılı gün çabuk geçer inşallah tutunsunlar yavrular sıkı sıkı
inşallah :)))İnşallah burada güzel haberleri paylaşırız
İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinGenelde gebelikte de tavsiye edilmiyor ama çok sıkıntı olmaz bence bebişe şifa olsun
Kızlar selam, ben 24 nde transfer oldum ama napiyosunuz uzanma pozisyonunda misiniz hep? Yarin ise baslayacagim ama negatif olursa uzanmadigimdan mi diye ilk gün çok önemli diye biliyorum tabi yorma kendini ağır işlerden yorucu tempodan uzak dur en önemlisi psikolojik düşünmemeye çalış doktorunu dinle inşallah iyi sonuçlarla dönersin .
tüp bebek te yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorumYerleşme kanaması kaçıncı gün oluyor 6. Gündeyim hiç bir şey yok
Bilmiyorum ama çok duydum haliyle beklentim oluştu , acaba tutmadığından dolayı mı olmadı diye düşünür oldumtüp bebek te yerleşme kanaması olmuyor diye biliyorum
Bende son zamanlarda hep olumsuz duşunuyorum kasık agrılarım var ara sıra belime vuruyor okadar başka hiç birşeyim yok şuan için ve 7 marta kadar nasıl dayanacağım bilmiyorumBilmiyorum ama çok duydum haliyle beklentim oluştu , acaba tutmadığından dolayı mı olmadı diye düşünür oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?