Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenmen oldu mu cnmMerhaba kızlar nasılsınız 7.günü geride bırakıyoruz. Bende ara ara adet sancısı oluyor bide bacak ağrısı
Yok canımLekelenmen oldu mu cnm
Bacak ağrısı bnim gece uykudan uyandırıyor sizinkide öylemiMerhaba kızlar nasılsınız 7.günü geride bırakıyoruz. Bende ara ara adet sancısı oluyor bide bacak ağrısı
Evet progesteron iğne ve fitil kullanıyorum o yapar ağrıyıBacak ağrısı bnim gece uykudan uyandırıyor sizinkide öylemi
İnşallah çektiğimiz acıları unutturan bebişlerimiz olurEvet progesteron iğne ve fitil kullanıyorum o yapar ağrıyı
Yerleşme kanaması herkeste olmuyor hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan insanlarda çok kendinizi strese sokmayın hiçYaşayan bir çok insan var ben 9. Günüm hiç lekelenme filan bişey yok 2 gün sonra adet günüm geçikinçe mi olur yada olmazmı bilmiyorum zaman daraldıkça daha çok stresleniyorum açıkçası
Teşekkürler canım, herşey gönlümüzce olsunYerleşme kanaması herkeste olmuyor hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan insanlarda çok kendinizi strese sokmayın hiç
Öyle düşünme Allah bilir ne olacağını bu belirtilerle hamile olanlar var benim de kaç gündür adet sancılarım var oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok lekelenme filan da yaşamadım yarın test günüm hayırlısı olsun inşallahAdet belirtilerimi yaşıyorum ve bu durum beni çok geriyor sabah idrar testi yapıyım dedim cesaret edemedim. Benimki negatif diye düşünüyorum çünkü ilk iki transferimde hep bu belirtiler vardı
İnşallah güzel haberler alırız hepimizÖyle düşünme Allah bilir ne olacağını bu belirtilerle hamile olanlar var benim de kaç gündür adet sancılarım var oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok lekelenme filan da yaşamadım yarın test günüm hayırlısı olsun inşallah
Ben de siz gibi ilk üç gün hafif sancılar yaşadım sonraki günler hiç Yok denecek kadar az sancılarım oldu ve çok şükür hamileliyim bundan önceki belirtilerim çok çok daha fazlaydı ama hiç pozitif değildi bence belirtilerden çok kan testi gerçeği söylüyormerhaba. 24 şubat sabahı 5. gün 2 adet taze embriyo transferi oldum. ilk günü saymazsak bugün 6. günüm. 6 martta kan vermeye gideceğim. ilk 3 gün kasık agrısı oldu ama sonrasında hiç bir belirti yok. sadece göğüs şişkinliği ve ağrısı - ki bunu her reglden 1 hafta önce zaten çok yogun yaşıyorum-. hiç belirti olmaması normal mi bilmiyorum. belirti yaşamayan var mı benim gibi?
Belirtiler beni çok yanılttı en kesin hamileyim dediğim belirtiler de negatifti tüp bebek transfer sonrasında ilk üç gün dışında hiçbir belirti yaşamadım bence kan tahlilini bekleyinAdet belirtilerimi yaşıyorum ve bu durum beni çok geriyor sabah idrar testi yapıyım dedim cesaret edemedim. Benimki negatif diye düşünüyorum çünkü ilk iki transferimde hep bu belirtiler vardı
hayır olsun çok sevindim sizin adınıza. inşallah bana da nasip olmuştur. teşekkür ederim cevap içinBen de siz gibi ilk üç gün hafif sancılar yaşadım sonraki günler hiç Yok denecek kadar az sancılarım oldu ve çok şükür hamileliyim bundan önceki belirtilerim çok çok daha fazlaydı ama hiç pozitif değildi bence belirtilerden çok kan testi gerçeği söylüyor
Kan verdiniz miBende 22 şubatta transfer oldum 2 mart test tarihimm![]()