- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
- Konu Sahibi siskokurabiyecik
-
Merhaba :)
Tüm tavsiyelerin ve guzel dileklerin için cok teşekkür ederim su an tamamen diyete hazır bir durumdayım ve bu sefer kararlıyım. Tatliyi kestim iki gündür yemiyorum ve ilk ayı atlatirsam artık eskisi gibi aramayacagimi düşünüyorum. Kalori hesabı yapıyorum günlük 1200 kaloriyi asmamaya çalışıyorum. Spora gelince benim eğimle okulum arası cok uzak ve okulum gerçekten yoğun o yüzden spora pek zaman kalmıyor ama karar verdim sabahları yarım saat erken uyanip yarım saat yuruyecegim ve sonra otobüse binecegim :) ilk ay ne kadar düzenli ve olumlu sonuç alırsam o kadar daha hirslanacagim biliyorum. Destekleriniz için cok teşekkür ederim size cok ihtiyacım var ..
yani sabahları giderken akşam dönüşte yarım saat yürüyebilirsin bence okulda mesela ders aralarında oturma bahçeye çık kantine git hareketli ol olabildiğince :) rica ederim inşallaah çabalarınızın karşılığını alırsınız :)
Merak etme merwecim,bu kiloları wericez biz :))
Diyet listem war bugun benim 4 günüm.
Gel elele verip atalim bu kiloları :)
Şu an yediğim salatam :)
Benim diyetimde çorba ve meyve kesinlikle yasak.
Akşamada mantarlı,sebzelı sote yapıcam 8 de.
O saatten sonra yasak bişey yemek :)
Aaa neden peki çorba da meyvede diyetin kurtarıcısi ama
Hadi kasar peyniri neyse de çorba ve meyve neden acaba..malesef canımmm iki ay boyunca yasak..Kaşar peyniri yasakk..
Hadi kasar peyniri neyse de çorba ve meyve neden acaba..
canım tatlı istediğinde elma yiyorum yemeklerde corbayi mutlaka içiyorum tot tutuyo :s
doktor sebebini söyledi mi ki ben de dikkat edeyim.
peki diyetin nasil genel olarak ?
07
Bir dilim kepekli ekmek
bir adet haşlanmış yumurta veta omlet
beyaz peynir(sınırsız)4 5 adet zeytin
domates,salatalık,maydonoz
Saat: 11
haşlanmış sebze 4 5 çatal yada 5 6 adet fındız veya ceviz
Öğlen 13
Bir dilim esmer ekmek
yeşil salata bol limonlu
yoğurt
ızgara,balık veya mantar yemeği
17
Haşlanmış sebze 3 4 çatal veya 1 bardak süt
20
bir dilim esmer ekmek
salata
yoğurt
ızgara,sebze mantar veya balık 2 adet
(YASAKLAR)
Börek,çörek,pasta
sucuk,salam,sosis
Kaşar peyniri(2 ay)
Her türlü hazır yiyecek ve içecekler.
Diyet bu canım
Merhaba,
5 kilo verebilmissin bile bu cok guzel :)
İnanıyorum ki geri kalanları da o yolun sonunda vermiş olursun..
Burda birbirimize destek olarak bunu başarabiliriz ben inanıyorum.
Bu sadece diyet olmasın hatta.
Daha mutlu daha sağlıklı daha sosyal insanlar olmak için yol arkadaşı olalım ..
Eminim hepimize cok iyi gelecek :)
Tanıştığıma cok memnun oldum
Merhaba kurabiye kız :) .Öncelikle tebrik ederim, kararını vermişsin ve bu işin yarısı başardın anlamına gelir.Yanii ; Ve re cekk sinn o fazlalıkları.Günaydın arkadaslar
Dün de diyeti bozmadan 1300 kaloriyle bitirdim.
Cok sıkı bi rejim değil benimki ama kontrol altında tutuyorum..
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
4 zeytin
İki dilim ekmek
Ara ogün yok
Öğlen
Bir kase tarhana çorbasi
Bir dilim ekmek
dayanamadım dört tane de lahana sarma yedim minik
Bol salata
İkindi bir elma yedim
Akşam
Beş kaşık barbunya
Üç kaşık pilav
Küçük bir kase yoğurt yedim
Ve günü böyle kapattım
1300 kalori aldim sağlıklı ve dengeli olduğunu düşünüyorum cok hızlı veremem kiloları ama umutluyum
Hepinize günaydın sağlıklı huzurlu az kalorili bir gün dilerim :))
Merhaba Kadınlar Kulübünün özel kadınları,
Benim adım Merve, 22 yaşındayım 1.70 boyundayim ve maalesef 100 kiloyum.
Ankarada ailemle yaşıyorum ve üniversite öğrencisiyim. Yemek yapmayı cok seviyorum ve tabii yaptığım şeyleri yemeği..
Yemek yemek beni cok mutlu ediyor ama aldığım kilolar, geldiğim bu son kilo cok canımı yakmaya başladı. Sosyal hayattan uzaklaştım, eve kapandim. Kendimi sürekli çirkin ve yalnız hissediyorum. Ailem de cok üzülüyor ve sağlığım konusunda endiseleniyor.
Bir de 4 yıldır devam eden, ciddi, guzel bir ilişkim var. Erkek arkadaşım 26 yaşında 1.82 boyunda 85 kilo. Cok düzgün bir fiziği var ve kendine dikkat ediyor. Onun yanında kilolu olmak cok canımı yakiyor. O beni bu konuda hic incitmedi ama ben artık böyle yaşamak istemiyorum.
Yoğun derslerim ve ev-okul arası cok uzak olduğundan gününüm önemli bir kısmı ankara trafiğinde geciyor. Bunun üzerine bırakın spor yapacak enerjiyi, ders çalışacak enerjiyi zor buluyorum. Okulda ders arası atistirmalar, tatil günleri evde iki küçük kardeşime yapılan pasta borekler, kizartmalar engel oldu bana. Bir de tatlıya aşırı düşkünüm.
Hep bu gibi sebeplerle geçiştirdim kilo konusunu ama artık yeter.
Siteyi dışardan takip ediyordum bir cok konuda ama galiba artık aranıza katılıp hayatımda değişiklik yapma zamanı geldi.
Bilginize, tecrubenize, desteginize ihtiyacım var. Ve tabii benimle benzer durumda kisilerlerle yeni bir hayat için yola çıkmaya..
Ağlama duvarı gibi oldu galiba ama siz beni anlarsınız ben biliyorum ..
Şimdiden her şey için cok teşekkürler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?