bnde bu pazartesi başladım kızlar :)
bn 62 kiluom hedefim 55
saat 5 de koca bir cigköfte dürüm yedim yanında da kola :/ Yani yaptım yine yapacagımıAksam da dısarda yiycez.Off bugun gitti yine.Neyse gece yürüycem yarım saat fazla yürürüm.Yüz kere dedim yediklerimden pişman olmıycam diye ama yine oluyorum işte.Poff
Yaa canım aksam pek hafif yedim :/ 1 hamburger menü yedim burgerda.Off bugunu tarihten silinnnnnn
böyle yaptıkça hedeflerine ulaşman gereken zamanda uzuyor canım umarım böyle konuşarak kırıcı olmuyorumdur:2: ama gerçekten ben kimsenin zayıflama süresinin benim önceden yaptığım gibi 1 gün atarak bugün yiyim yarın yaparım diyerek uzamasını istemiyorum
iyi akşamlar benim de bir diyet günlüğüm var oradan paylaşmaya çalışıyorum yaptıklarımı
azimli olduktan sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok zayıflama yolculuğunda sana başarılar diliyorum arkadaşım
selam 21 yaş olur mu :) ama bende spor yapamıyorum malesef bacağımdan dolayı
Hayırrr tabiki kırılmıyorum,mutlu oluyorum aksine.Böyle yapa yapa zaten bi 5 yıl uzattım zaten :/ Gercekten acıklaması bi gerekçesi yok bugunku pisboğazlığımın.Asırı bi vicdan azabı da cabası.Aferdersin benim pislik arkadaslarım resmen destek olcaklarına köstek oluyolar.Bugun 6 kişilik kızlı erkekli avm ye gittik.Burgerkingde 2 menü alana indirim vs gibi bişey vardı.Şimdi 6 kişiyiz ya ben yemem diyince otomatikman 1 kişinin indirim sansını da elinden almıs olcaktımGerzek canım arkadaslarım sırf bunun için beni feda ettiler.Zaten kim söylemişşe o 2 erkeğe yok ben ne kdr güzelmişim bilmiyomusum.Kaç yıllık arkads olmasak baska gözle bakarlarmıs bilmemne beni vazgecirmeye calısıyolar varmı böyle bişey yaa Ayy cok uzun oldu ama napıyım dertliyim cok iştee
olabildiğince kulağını kapatacaksın bunlara sağlığın daha önemli emin ol bak ben böyle diyorum ama bende 2 aydır falan sağlıklı besleniyorum ben 2 ay önce günde 5 6 fincan sade kahve içerdim sonra sağlığıma bir yararı olmadığını gördüm aksine zararlı en basitinden dişlerimin sararma ihtimali vardı bu bile beni rahatsız ediyordu ve kendi hayatımda değişiklik kararını aldığımdam beri yani 2 aydır tek bir fincan bile kahve içmedim çünkü zamanla öğrendim ne zaman bu son bir daha içeyim desem tekrar başlıyordum buda bana zarar veriyordu. sadece kendi bedenini kendi sağlığını düşünürsen kimin ne dediği önemli olmaz canımmm
Güzel diyosun da öyle olmuyo işte ya :) Hep baskaları ne düşünüyo ne söylüyo insan takıyo işte.Tabi sağlık en en önemlisi.Zaten o tür sorunlarım olmasa cidden o kdr memnunum ki halimden insanlar inanmıyo insan bu kdr sever mi kendini bu haliyle diye.Ama seviyom işte napayım :101: Bana göre gayet düzgün görünüyorum orantısız göze batan biyerim yok.Tabi insan ister dahası da olsun ama olmasa da olur diyorum ama sağlığım bozuluyo artık.Kilo aldıkca ins.direncim artıyo arttıkca kilo alıyorum sonu yok bununYarım tonluk insanlar var yani istesem rahat olurum bende 3 5 yıla bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?