22 yaş altı zayıflamak isteyenlerr!!!!!!!!!!

Kahvaltıda artık nasıl yediysem 7 ye kadar hiçbişey yemedim.Gerci 1 de yapmıstım kahvaltımı.Neyse işte bugun bol su içtim baya hemde 2,5 lt fln :) Aksam avm deydim.Arkadaslarım fastfood yiyince cünkü baska bişey yok gibi,ben ac kalmayı yeğledim :)) Aksam eve 7 gibi döndm ve peynir ekmek karpuz yedim :) yine de cok abartmadım cok acıkmıs olmama ragmen kendime pekiyi bugun :) Avm ye bisikletle gittik.40 dk ya yakın bisiklet sürdüm.Kondisyon bisikleti gibi değil tabi ama yine de baya yordu,terletti.Avm de de bol bol yürüdüm.Öyle gezer gibi değil yani bildiğin tempolu boru değil Simdi de 1 bardak süt içtim yatıcam.Bugunluk bu kadarr :111:

Evett bu sabah dün aksam bende kalan ve uzun yıllardır görmediğim arkadasım ashley bana cok güzel bi kahvaltı hazırlamıstı.Ama konuscak o kdr sey birikmiş ki diyette oldugumu atlamısım :26: O da kalkmıs kızcagız nefis bi kahvaltı hazırlamıs,yememek olur muydu hiç Herseyden yedim ama az :) İşte yediklerim.Saat 12 de yedik.
2 yemek kaşıgı sosisli bi omlet
1 pogaca
2 dilim ekmek
1 kupa sekersiz cay
salatalık domates
cok az tereyağı reçel işte bu olmasa da olurdu :100:

İşte bu kadarr.Daha ne olsun bide bu kdr diyorum ehehe
Öğlen evde değilim.Belki pikniğe gideriz orda da tavuk salata yerim gidersek.Gitmezsek de ne yediğimi yazarım zaten.Görüşürüz günlüğümmm

saat 5 de koca bir cigköfte dürüm yedim yanında da kola :/ Yani yaptım yine yapacagımı Aksam da dısarda yiycez.Off bugun gitti yine.Neyse gece yürüycem yarım saat fazla yürürüm.Yüz kere dedim yediklerimden pişman olmıycam diye ama yine oluyorum işte.Poff

canımmm akşam olabildiğince az yesen vede bol bol su içsen durumu kapatırsın bence su içmen şart çünkü; böbrekler 1 bardak kolayı sindirmek için 32 bardak suyu boşa harcar

blog: http://herbalyasamdestekciniz.blogspot.com.tr/
günlük: http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706251&page=5

selam 21 yaş olur mu :) ama bende spor yapamıyorum malesef bacağımdan dolayı

iyi akşamlar benim de bir diyet günlüğüm var oradan paylaşmaya çalışıyorum yaptıklarımı

azimli olduktan sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok zayıflama yolculuğunda sana başarılar diliyorum arkadaşım

Yaa canım aksam pek hafif yedim :/ 1 hamburger menü yedim burgerda.Off bugunu tarihten silinnnnnn

böyle yaptıkça hedeflerine ulaşman gereken zamanda uzuyor canım umarım böyle konuşarak kırıcı olmuyorumdur:2: ama gerçekten ben kimsenin zayıflama süresinin benim önceden yaptığım gibi 1 gün atarak bugün yiyim yarın yaparım diyerek uzamasını istemiyorum

Hayırrr tabiki kırılmıyorum,mutlu oluyorum aksine.Böyle yapa yapa zaten bi 5 yıl uzattım zaten :/ Gercekten acıklaması bi gerekçesi yok bugunku pisboğazlığımın.Asırı bi vicdan azabı da cabası.Aferdersin benim pislik arkadaslarım resmen destek olcaklarına köstek oluyolar.Bugun 6 kişilik kızlı erkekli avm ye gittik.Burgerkingde 2 menü alana indirim vs gibi bişey vardı.Şimdi 6 kişiyiz ya ben yemem diyince otomatikman 1 kişinin indirim sansını da elinden almıs olcaktım Gerzek canım arkadaslarım sırf bunun için beni feda ettiler.Zaten kim söylemişşe o 2 erkeğe yok ben ne kdr güzelmişim bilmiyomusum.Kaç yıllık arkads olmasak baska gözle bakarlarmıs bilmemne beni vazgecirmeye calısıyolar varmı böyle bişey yaa Ayy cok uzun oldu ama napıyım dertliyim cok iştee

cok tesekkürlerrr :* Seni ekliyorum ve takibe geciyorum basarılarrr

olabildiğince kulağını kapatacaksın bunlara sağlığın daha önemli emin ol bak ben böyle diyorum ama bende 2 aydır falan sağlıklı besleniyorum ben 2 ay önce günde 5 6 fincan sade kahve içerdim sonra sağlığıma bir yararı olmadığını gördüm aksine zararlı en basitinden dişlerimin sararma ihtimali vardı bu bile beni rahatsız ediyordu ve kendi hayatımda değişiklik kararını aldığımdam beri yani 2 aydır tek bir fincan bile kahve içmedim çünkü zamanla öğrendim ne zaman bu son bir daha içeyim desem tekrar başlıyordum buda bana zarar veriyordu. sadece kendi bedenini kendi sağlığını düşünürsen kimin ne dediği önemli olmaz canımmm

Güzel diyosun da öyle olmuyo işte ya :) Hep baskaları ne düşünüyo ne söylüyo insan takıyo işte.Tabi sağlık en en önemlisi.Zaten o tür sorunlarım olmasa cidden o kdr memnunum ki halimden insanlar inanmıyo insan bu kdr sever mi kendini bu haliyle diye.Ama seviyom işte napayım :101: Bana göre gayet düzgün görünüyorum orantısız göze batan biyerim yok.Tabi insan ister dahası da olsun ama olmasa da olur diyorum ama sağlığım bozuluyo artık.Kilo aldıkca ins.direncim artıyo arttıkca kilo alıyorum sonu yok bunun Yarım tonluk insanlar var yani istesem rahat olurum bende 3 5 yıla bakar

canım ama böyle düşünme şu an için böyle bunun kaç yıl sonrası var zayıflamak sağlık açısından önemli ama bunun yanı sıra müthiş bir özgüven bence güzelsin güzel olabilirsin bunu bilmek müthiş ama neden kendini daha fazla güzelleştirmeyesin buna neden engel oluyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…