Ben 11. sınıfım. Umarım mezuniyete kadar 0 beden olurum.Biraz zor ama
Ne soktu depresyona seni kuzuuum kıyamammm
Saol datlummmm vericez ins hepimiz kilolarimizi :)
Yok datlum voleybolcu degilim ama kilo olunca istersen 190 ol o elbisenin icine sigamiyorum sozlenicem nisanlanicam elbiselere sigmiyorum :/İnşallah cınım ama cidden 179 neMaşşallah yani.Voleybolcu fln mısın sen
158 boy 84 kiloyum aynalara küsüm son zamanlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya ne biliyim evden cıkasım gelmiyo,canım sıkıldıkça da yiyorum tek eglecem makyaj malzemesi almam bu sıraYa bn lisemden dolayı sadece ygs puanımla yerleşebiliyorum ve anasınıfı öğretmenliği istiyodm.puan hayda hayda tuttu ben rahatım.ama tüm arkadaslarım lys ye de calısıyor biyere gidelim diyorm yok buluşalım diyorum yok.cok yalnız kaldm.ya yemek ya alışverış baska hiçbi aktivitem yokk ve cok sıkıldmmm Tek basına spor da cekilmiyo spor arkadasımın kayınvaldesi geldi çıkamıyo evden.tek basıma da ne yürümek ne baska bişey istemiyorumm
Ayy ben senden vahimim ama ayna önünden ayrılmıyorummmmZzayıflarsam Allah bilir nası olcamm
Ya ne biliyim evden cıkasım gelmiyo,canım sıkıldıkça da yiyorum tek eglecem makyaj malzemesi almam bu sıraYa bn lisemden dolayı sadece ygs puanımla yerleşebiliyorum ve anasınıfı öğretmenliği istiyodm.puan hayda hayda tuttu ben rahatım.ama tüm arkadaslarım lys ye de calısıyor biyere gidelim diyorm yok buluşalım diyorum yok.cok yalnız kaldm.ya yemek ya alışverış baska hiçbi aktivitem yokk ve cok sıkıldmmm Tek basına spor da cekilmiyo spor arkadasımın kayınvaldesi geldi çıkamıyo evden.tek basıma da ne yürümek ne baska bişey istemiyorumm
:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))
Neler yiyorsun yaptigin ozel bir diyet var mi yoksa sadece sporla mi zayifliyorsun
Kötü olmuş.Canın sıkıldıkça yeme dikkat et sonra kilo alırsın daha çok canın sıkılır. Tak kulaklığını çık dışarı bence en iyi arkadaşBu arada nerde yaşıyuosun?
Cok ortak noktamiz var ben de kendimi bildim bileli hep kiloluyum dolayisiyla yeme aliskanligim da basindan beri boyle birakmak zor oluyor gercekten
Boluda okul oncesi ogr okuyorum sorun olursa yardimci olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?