22 yaş altı zayıflamak isteyenlerr!!!!!!!!!!

Ben 11. sınıfım. Umarım mezuniyete kadar 0 beden olurum.Biraz zor ama
Ne soktu depresyona seni kuzuuum kıyamammm

Ya ne biliyim evden cıkasım gelmiyo,canım sıkıldıkça da yiyorum tek eglecem makyaj malzemesi almam bu sıra Ya bn lisemden dolayı sadece ygs puanımla yerleşebiliyorum ve anasınıfı öğretmenliği istiyodm.puan hayda hayda tuttu ben rahatım.ama tüm arkadaslarım lys ye de calısıyor biyere gidelim diyorm yok buluşalım diyorum yok.cok yalnız kaldm.ya yemek ya alışverış baska hiçbi aktivitem yokk ve cok sıkıldmmm Tek basına spor da cekilmiyo spor arkadasımın kayınvaldesi geldi çıkamıyo evden.tek basıma da ne yürümek ne baska bişey istemiyorumm

Bugun tekrar bi hırslandm kızlar.Verdiğim kiloların 1 e yakınını almısım ama hasta olcm ondan sanırım.6 aydır olmuyorm cok sancılam var yani buyuk ihtimal ondandır diyorumm işallah tabii :26: Bugun 2 saat yüzdm sabah da yarım simit çay peynir fln yedim abartmadan Tek sorunum su içmek istemiyo canım midem bulanıyo.Tekrar sıkı yönetim başlattım yani bakalımmm

Slm kızlar ben doğum yapmadan önce ,53 kiloydum hamile kaldım doğumdan sonra 74 kiloydum şimdi bwbeyim sekiz aylık olacak ve ben 65 kuloyom siz istedinuzmi her şeyi başarırsınız cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

158 boy 84 kiloyum aynalara küsüm son zamanlarda

Kötü olmuş.Canın sıkıldıkça yeme dikkat et sonra kilo alırsın daha çok canın sıkılır. Tak kulaklığını çık dışarı bence en iyi arkadaş Bu arada nerde yaşıyuosun?

Cok ortak noktamiz var ben de kendimi bildim bileli hep kiloluyum dolayisiyla yeme aliskanligim da basindan beri boyle birakmak zor oluyor gercekten
Boluda okul oncesi ogr okuyorum sorun olursa yardimci olabilirim :)

:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))

Neler yiyorsun yaptigin ozel bir diyet var mi yoksa sadece sporla mi zayifliyorsun

Aaa gercektn miii Ya bilmiyorm sırf lys ye de calısmıyım diye hemde istiyodm onu yazcam.Aslında herkes puanın cok iyi baska seyler de düsün diyo ama rahatlık ya daha gzl meslek var mıı Cocukları da cooookkk seviyorum hem

evet bi 20 gündür kötü şeyler yaşadım ondan mütevellit verdiğim 5 kilonun 1 ini geri aldım ama suan iyiyim.Kendime gelmeliyim bi an önce zaten zarzor veriyorum onu da geri almak istemiyorum.Katılmak isteyenler yine sohbet edebiliriz ama buraya böyle günlük gibi bişey yapmak istiyorum.Bana mesajla da ulaşın konusabiliriz.Beni kendime getiren olay o salağın geri gelesi buraya kendime not düşiyim unutmamak için.unutmıycam zaten

Neyse işte bu sabahki kilom:108,6
Kahvaltıda 1 yum.biraz peynir,salatalık dometes,2 bar.su,özel spesiyalitem glifor her zamanki gibi
Akşam leslie bacıyı aççam yada 1 saate yakın yürüycem dışarda bakalım.
Ayrıca düzensizliğim için bugun progestana başlıycam yada yarın tam emin değilim.
Hadi bismillah yenikteennnnnn

Selam kizlaar bu gunlugu yeni goruyorummm araniza katilabilir miyim? 19 yasindayim 90 kiloyum 4 nisandan beri diyetteyi 98-99 kilo ile baslamistim:)

Yukarıdaki arkadasim tabi katilabilirsin ozelden yazmistn ztn
Neyse aksam 1tabak yeşil fasulye yedm 2 dilim ekmek üstüne de konyadan gelen konya sarmasindan iki tane birazdan leslie yapcm onla toparlariz artik.az su içtim daha çok icmm gerekiyor.neyse bütünlük bu kdr yeme yeter yatana kdr birşey yemek yok daha.sabaha gelcemmm :))

Bugün evde degildm yazamadim.sabah çeyrek ekmek bir yumurta sebze yedim.öğleden sonra bir armut ve aksam da 4 yemek kasigi bulgur pilavi ve bir kase yoğurt yedim.aksam da 1.5 saat sporumu yaptm .bütünlük bu kdr baybayy

Sabaha baya hızlı basladım ehehe :) Kalktıgımda cok acıkmıstm kahvaltıda da börek vardı.Allahtan diyetteyim diye börekler az zeytinyagında gözleme gibi yapılmıstı direk kızartma değil yani (Sen kendini rahatlat canım yedik).Yok ya cidden az yaglıydı Neyse yanında bikaç parca domates sekersiz 1 kupa cay ve borekten de 4 5 parca yemişimdir kendimde degildim hatırlamıyorum Artık öğleni cok hafif yiycem gerci saat 1 de yaptım kahvaltımı o da ayrı :) Dünkü spordan sonra bugun yapabilcemmi bilmiyorum cok yoruldum cunku.Belki yuzmeye giderim karar vermedm daha hadi görüşürüzzz :))
Bu arada haftaya salı tartılıp yazcam bakalımm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…