17lik genç bir kız işine yarar mı?
Bende kilo vermek istiyorum.18 yaşındayım. Göğüslerim ufak basenim var. 167 boyunda 61 kiloyum. 4 sene önce 78 kiloydum. Ama 55 olup göğüsleriminde büyümesini istiyorum. Sürekli diyet yaptım. Artık pes ettim napçam yardım eder misiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabikiii :)) Kaç kilosun hedefin ne diyet yapıyo musun spor yapıyo musunnn hepsinii istiyorummmmm
:))Boyum 156. 80 kiloydum şuan 73 kiloyum. 6 öğün besleniyorum. Sağlıklı kilo veriyorum yanii :)Şuan sadece haftanın 5 günü okula gidip gelirken yürüyorum. öyle yaniii :))
Doğalla aynı olmuyorkivarya popomdakileri göğüsüme endeklesem hiçbirşeyim kalmaz . Sende zayıflarsın. Birlikte yapalım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte yaa budur :)) Ben de 5 öğün akşamki araöğünümü yemiyorum seninkiyle aynı aslında ne kdr zamanda verdn 7 kiloyu.bende ins.direnci c
var yavas veriyorum ondan.1 ay oldu 4 kilo verdim sadece
Bende tam bilmiyorum valla 1,5 ay falan oldu herhalde.Diyetimin katı olmamasına rağmen iyi verdim sanırım.
4 kilo 4 kilodur yavaş olsun bizim olsun
Benimki katıydı aslında ama bugun baya gitti yaaa :2: Ayıptır söylemesi kahvaltıda dunya kdr sucuklu yumurta yedim demin :/ Karatay hocamızın dediklerini uyguladım yaniiOf saka bi yana yedm ama vicdanen rahat değilim
Selam arkadaşlar,
Ben 19 yasında bu sabah itibariyle 108 kilo bi dobişimDiğer topiklerde orta yaş ablalarımız teyzelerimizle birlikte güzelce sohbet edebiliyoruz fln ama pek aynı seyleri uygulayamıyoruz :) Mesela ben yürüyemiyorum romatizmam var diyenler,cocugum var spor yapamıyorum diyenler oluyo :26: Bana benle birlikte sporunu da diyetini de yapabilecek genç dinamik arkadaslar lazımmm Var mı gönüllü canlarımmm
Merhaba Aborjik
Günlük açarmışsın da bizleri yaşlı diye istemezmişsinÇok güldüm ya, romatizmalı teyzeler Ee, naparsın yaşlandık -Takılıyorum sadece :) -
Günlüğün hayırlı olsun canım ama o "dobiş" lafını hiç ama hiç sevmedimBu, aslında içten içe kendini sevmediğini, kendine öfkelendiğini gösteriyor. Ne olursa olsun kendimizi severek başlıyoruz, değil mi? Ben sana güveniyorum. Henüz çok gençsin, çok az çabayla bile çok güzel sonuçlar alabilirsin
Selamlarr kizlar bende 20 yasindayim bu ayin sonunda 21 olucam ins :) suan 84 um dogum gunume kadar 80 olsamm varyaaa ohhhh :) benim hedefimde 70 olmak 179 boyunfayim 38 olsamm :))
Ayy canııım bugün bende sendenim valla.Komşuya kahvaltıya gittik o kadar yedimki midem ağrıyor.Görende kıtlıktan çıktım sanacak.Motivasyonu düşürmemem lazım. Okul bitene kadar kayde değer kilo vermem gerek.
Lise sona gidiyosun heralde.Ahh gecen yıl ben de öyleydimMezuneyette cok guzel olcaktm vercektm yine kiloları ama olmadı yine :26: İnş. sen basarırsın.Ben de 11 gibi yedik kahvaltıyı saat 4 oldu 1 tane seftalinin dısında hiçbişey yiyemedm nası yediysem artık.1 haftadır da spor yapamıyorum nolcak bilmiyorum.canım hiçbişey de yapmak istemiyo 3 gündür cıkmıyorum evden.depresyonun esiğindeym hayırlısı artıkk girersek de cıkmayı bilirizz evelallahh
179 muuOne gııı manken gibiymissin masallahhh 70 de fıstık gibi olursun bee offff yavrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?