22 yasinda evlenmek

hadibakalim88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
12
-70
1
27
Arkadaslar yeni uyeyim de bunun icin uye oldum.lise mezunuyum kendi istegimle okumadim yani okumayi da dusunmuyorum .sevgilim var ve anneme soyledim o ise 28 yasinda evlenmeyi dusunuyoruz .maddi olarak orta durumdayiz annemle konustugumda maddiyati dusunme gercekten seviyor musun ona bak diyo tam kararini ver babana soyleyeyim falan.ben zaten cok seviyorum fakat evlenmek icin erken mi yoksa zaten okumuyorsun yani beklemek icin nedenin yok mu diyorsunuz? ()

Arkadaslar yeni uyeyim de bunun icin uye oldum.lise mezunuyum kendi istegimle okumadim yani okumayi da dusunmuyorum .sevgilim var ve anneme soyledim o ise 28 yasinda evlenmeyi dusunuyoruz .maddi olarak orta durumdayiz annemle konustugumda maddiyati dusunme gercekten seviyor musun ona bak diyo tam kararini ver babana soyleyeyim falan.ben zaten cok seviyorum fakat evlenmek icin erken mi yoksa zaten okumuyorsun yani beklemek icin nedenin yok mu diyorsunuz? ()
1 seneye kalmaz erken evlendim,okumadım ,bosanma konusu yüklenir buraya.
Okumayı düsünmüyorsunuz bari bi meslek edineydiniz?
28 yasında adam 22 yasında kızı üzer.
Bunu da diyim.
Hani gencim el üstünde tutar beni diyorsanız o is yas.

1 seneye kalmaz erken evlendim,okumadım ,bosanma konusu yüklenir buraya.
Okumayı düsünmüyorsunuz bari bi meslek edineydiniz?
28 yasında adam 22 yasında kızı üzer.
Bunu da diyim.
Hani gencim el üstünde tutar beni diyorsanız o is yas.
Okumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsun 😂 kafalara bak

Yasin küçük maddi acıdan orta durumdasınız aşk karın doyurmaz okumamışsın çalışma hayatin pek yok anladığım kadarıyla hayatla pek mücadelen olmamış bazen bazı şeyler tv izlendiği gibi değil veya anlatıldığı gibi değil çok zorlanirsin iyice düşün tanışın çabuk karar verme

Okumak sart degil bu bir arkamda olan ailem var bu da 2 . daha evlenmeden boşanırsiniz diyorsunuz ben sizden evliligin sorduğundan bahsetmenizi istedim adam niye beni uzsun 😂 kafalara bak
Ailen simdik var. Ya gelecekte onlara birsey olursa ?
Bosanma ihtimali herzaman var. Temkinli olmak lazim.

Okumak istemiyorsan anlarım tabii, mecbur değilsin. Ama bence kendi ekonomik gücün olmadan evlenme.
Ya benim bi arsam var babam tapusunu ustume yapti tek kız olduğum için çok da degerli bir arsa.onun dışında hic calismak istemiyorum kendimi biliyorum yani

Evlen evladım geç bile kalmışsın,iş dediğin nedir ki zaten çalışma evinn kadını ol,bide bebede oldumu tadından yenmez.
Sorma ben ne ettim diyerek isyanlara başlarsın,22 yaşında evlenmek nedir bana açıklarmısın bunu sevgi aşk deme sakın.

Okumuyorsan beklemenin bi manası yok. Ben okurken 20 yaşımda evlendim erken evlendiğim için hiç pişman olmadım. Bu tabi eşine bağlı
Cidden mi ya herkes laf sokma pesinde.peki esiniz nasil biriydi bende kendi sevgilimi dusuneyim

Evlen evladım geç bile kalmışsın,iş dediğin nedir ki zaten çalışma evinn kadını ol,bide bebede oldumu tadından yenmez.
Sorma ben ne ettim diyerek isyanlara başlarsın,22 yaşında evlenmek nedir bana açıklarmısın bunu sevgi aşk deme sakın.
Bebek olmasi kotu bir şey mi beni zorla evlendirmiyorlar ben kendim istiyorum

Ahh cagggnımm biz bu kafalara kolay gelmedk:)
Aileye sırt dayayarak evlilik mi yürür?
Evlenecek cesaretiniz varsa,ne aile ne koca sırt dayamadan evlenecekseniz evlenin.
Yarın o aile kendin istedin der,koca ben sana bakmak zorunda değilim der kalırsınız el elde basbasda.
Kimse kimseye bi ömür bakmak zorunda değil,aile de koca da.

Bence 22 yaş çok erken evlenmek için
Ne okumuşsunuz ne mesleğiniz var
Tamam evlenmek isteyebilirsiniz
Ama işler umduğunuz gibi gitmezse bir güvenceniz olmalı
Buralar konu dolu boşanamıyorum işim yok eğitimim yok diye
Öyle kuru kuruya aşığım diye hemen evlenilmez bence

Back
X