Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 22 çok erken. Biraz parasıyla gezip tozmali. Kendinin bile olmayacak bir evin borcunu iki sene sonra da ödemeye başlayabilir.bence 22 de evlenilmez diye bi sey yok şiddetle karşı çıkmayı saçma buluyorum. atanmış, yaşı 30 da olsa hem evlenince hem ev işi hem iş hayatı olacak bunun yaşla alakası yok. adamda evi kendisine almış beraber oturacaklar sonuçta. iş hayatına başlasin olabilir bence. tanışma kiz isteme söz nişan derken zaten bi zaman geçer.
Evet canım yanımdaydı yazdığımda fikir almak istiyor yoksa dediğiniz gibi karışmayi bende pek istemem. Yakın arkadaşım kardeşim gibi yardımcı olmak amacıyla yazdım :)Yakın arkadaşınız da burda yazılanları okuyor mu? Yani o mu rica etti yazmanızı? Eğer öyle değilse bu tarz yorumlar yapmayın ilişkisi için. Kendi bilir. Sonu olumlu olsa da olmasa da sizin için hoş şeyler düşünmez. Yeterince açıklamışsınız zaten.
Ay öyle kötü sürprizler de olabilir tabiBen uzak mesafe ılıskılerıne ınanmıyorum ya. Arkadasım da öyle evlendı 5 6 yıllık sevgılılerdi düşün. Ama uzak mesafe. Sımdı evlendı gelin gitti onun şehrine. Hıc tanıyamamısım dıyor
Bekarlık sultanlık diyorsunuz:))Ben de 22 yaşındayım sevgilime çok güvenirim ama kafama silah dayasalar evlenmem. 22 nedir yahu?
Mesela neden öyle diyorsunuz ?Bende 22 yasinda evlendim pisman degilim tabiki ama Yine de diyorum biraz daha bekleseydim keske diye ...
Zaten benden fikir istediği için buraya yazdım. Kimsenin işine karışmaya niyetim yok neden absürt bı yorum yapayım da can sikayım derdindesiniz. Arkadaşım evlenecek ben yok diyorum vazgeçirmek için ne yapayım diye konu açmadım fikir almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz dedim. Okuma ve anlamada sorun yaşıyorsanız bı yardım almanızı tavsiye ederim hanımefendi :)Evet oldukça erken lakin sizi ilgilendiren bir mevzu yok
İnsanların işine karışmamakla işinize başlayabilirsiniz
Söyleyeyim teşekürler:)arkadasiniz seyi sorsun evin tapusu ortak olacak mi diye . evlilikten sonra alinan mallar ortak oluyor da . evlenmeden once alinan ve hala kredisi odenen mallarin durumunu bilmiyorum onu tam ogrensin
Çocuk nikahtan sonra eş durumundan aynı yere gelecekmis zaten ikisinin ailesi aynı şehirde. Teşekkür ederim yorumunuz içinKız hangi şehre atanacak
Adam ile kız farklı şehirde ise kız alesinin şehrinde mi Adamın şehrinde mi çalışacak
Bir başka şehre atanacak ise zaten tayin için en az bir yıl belki de daha fazla Zaman geçmeli
Önce işe başlasın sonra çizer yolunu
Allah yardımcıniz olsun. Fikir almak istiyorum o yüzden yardımcı olmaya çalıştım isteği üzerine :) teşekkürlersen sunu yap bunu yap falan deme karisma sen kotu olursun sonucunda . bende 23 yasindaym 2 yillik evliyim cokta mutluyum binlerce kez sükür ama cok buyuk sorumluluk cokk
Teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu bozmasın22 yaşında evlendim daha atanmamistim. Eşimin de benim de memleketimden bayağı uzak bir şehirdeyiz. Karisanim edenim yok gelinlik bekleyen yok. Geleneksel hiçbir ritüelim yok 6 yıldır evliyim. İlk yıl KPSS ye çalışıp atandım. Allah yüzümüze güldü. Esim kendi memleketinde çalışıyor olsaydı atanmadan evlenmezdim. Bizimki de uzak mesafe iliskisiydi.
Not: yatırım tavsiyesi değildir :)
Çocuğun geliri şuan fazlasıyla yetiyor maaşın hepsini krediye vermiyo ve düğün için kenara birikim de yapıyormuş. Teşekkür ederim yorumlarınız için:)Evlenmezlerse bir maaşlık krediyi eş adayı nasıl ödemeyi planlıyor merak ettim. Evlenirlerse de yine kalan tek maaşla kıt kanaat evliliğin tadını almadan borç ödeyerek geçinecekler. Buna dugun ev kurma vs de eklenecek. Elbette siz sadece fikrinizi soyleyebilirsiniz çok mudehale edemezsiniz etmeyin de zaten. Ben atanip en azından bir yil da gecmeden evlenmesinler derim. Is hayatinin yorgunluguna alisir. Yaşı da çok küçük zaten. Uzak mesafe ilişkisi de fazla taniyamama gibi bir risk ona hiç girmiyorum. Tabiki bunlar benim fikrim.
Haklısınız o da olabilir tabiki:)bence 22 de evlenilmez diye bi sey yok şiddetle karşı çıkmayı saçma buluyorum. atanmış, yaşı 30 da olsa hem evlenince hem ev işi hem iş hayatı olacak bunun yaşla alakası yok. adamda evi kendisine almış beraber oturacaklar sonuçta. iş hayatına başlasin olabilir bence. tanışma kiz isteme söz nişan derken zaten bi zaman geçer.
Canim evlilik distan gorundugu kadar kolay degil cunku insan sadece sevdigine kavusmak olarak goruyo bizimde mesafeler uzakti.. Ama evleniyosun yani bir suru sorumluluk ev isleri yemek , esin ailesiyle iliskiler gorusmek zorunda oldugun insan guruhu artiyo baya ve uzakta olmasak eminim devam edemezdik cok yorucu erkenden ne gerek var ben de atanir atanmaz evlendim o aldigim ilk maasi goremedim bile borclara gitti hicbisey yasamadan borc odemeye basliyosun aman gereksiz evlenmesin bence :)Mesela neden öyle diyorsunuz ?
Anladım cok sağolun yorumunuz için :) size de mutluluklar dilerim Allah huzurunuzu bozmasın..Canim evlilik distan gorundugu kadar kolay degil cunku insan sadece sevdigine kavusmak olarak goruyo bizimde mesafeler uzakti.. Ama evleniyosun yani bir suru sorumluluk ev isleri yemek , esin ailesiyle iliskiler gorusmek zorunda oldugun insan guruhu artiyo baya ve uzakta olmasak eminim devam edemezdik cok yorucu erkenden ne gerek var ben de atanir atanmaz evlendim o aldigim ilk maasi goremedim bile borclara gitti hicbisey yasamadan borc odemeye basliyosun aman gereksiz evlenmesin bence :)
Hahaha teşekkürler teşekkürler teşekkürler yorumunuz için :))Erken, erken, erken