22 yasinda kekelemeye basladim:(

hulusss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
602
53
98
İzmir
Kizlar cok kotuyummm iki gundur kekelemeye basladim konusma bozuklugu yasiyorum ben durarak konusuyorum boyle kekelememek icin.soz attik 3,4 aydir cok sorunlar yasadim acaba bununla bir ilgisi olabilir mi napiyim sizce kizlar ben doktora gidiyim mi napiyimm.kpss ye hazirlaniyorum ayrica puanlarim cok yuksek hep birinciyim egitim aile arkadaslik konusunda hic bir sorunum yok ama cok uzun zamandir terkedilmenin acisiyla kendimi kahrettim hergun her an agliyordum.kekeme kalmak istemiyorum ne yapabilirim lutfen yardin edin bana ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sekerim, ahsettigin problemler yuzunden olabilir. Once bir norologa git bence, bir gorun.

sesli kitap, gazete vs. sürekli oku fırsat buldukça..psikolojik geçiçi birşeydir eminim..üzülmen ve kekeme kalman gideni döndürüp mutlu edecekse devam et. sıkıntın giderek artıyorsa ya da geçmiyorsa uzmanına görünmen şart..her şeyden önce kendinle barış ve konuş..umarım üstesinden gelirsin her şeyin

Neden gitmeyesin ki?? neden biz Türkler yumurta kapıya dayanmadan doktora gitmeyiz.
belki altında ciddi sorunlar vardır basit belirtiler veriyordur.
sağlık asla ihmale gelmez gelmemeli

Sekerim, ahsettigin problemler yuzunden olabilir. Once bir norologa git bence, bir gorun.

Bugune kadar hic boyle bir problem yasamamistim ben psikolojik oldugunu dusunuyorm bende ama ilac kullanmak istemedim kpss senem duzenim bozulmasin diye ama boyle oldu sonu iste

Aslinda toparlamaya baslamistim ben kendimi cok iyi hissediyordum 11 kilo verdim bu surede buna sevinirken aslinda hicte iyi olmadigini farkettim cunku ben dertten yiyemiyorum.4 aydir saclarimi boyatmamisim sadece halsiz ac ve mutsuz dolasmisim ama tam toparlamaya basladigim bir zamanda boyle birsey yasamak beni cok uzdu..

Neden gitmeyesin ki?? neden biz Türkler yumurta kapıya dayanmadan doktora gitmeyiz.
belki altında ciddi sorunlar vardır basit belirtiler veriyordur.
sağlık asla ihmale gelmez gelmemeli

İlk defa boyle bir sorunla karsilastim ama ben bu yasima kadar hic kekeledigimi hatirlamiyorum ki.gidicem doktora en kisa surede.

kendizi kahretmeyin, vücunuza ve beyninize zarar vermeyin..bir süre sonra mükemmel bir birlikteliğe başlayacağınızı hayal edin, kendinizi sevin, düşünme gücü ile kendinizi tedavi edin..ben bu sayede kısa sürede çok yol aldım..gerçi şimdi ne söylense boş size..eğer istmezseniz hayat size hiç bir şey vermez

Acilen nörolojiye gidin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artik eskisi kadar aci cekmiyordum aslinda geciyordu iyilesiyordum ben kendimi iyi ve guzel hissediyordum eskisi gibi hayata tutunmaya baslamistim ama simdi birden bu oldu anlayamiyorum cok uzgunum cok.

Psikiyatrimi norolojimi peki canim ?

Noroloji tabiki.Konusma fonksiyonu beyinle ilgili.Gozden kacirmak olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar 13 une randevu aldim norolojiden ben Allaha cok isyan ettim dayanamiyorm al canimi dedim kivrandim surundum 4 aydir her gunum aciyla geciyor ailem cok uzgun annem gozumun onunde eriyip bitiyorsun bide simdi evlat acisimi yasaticaksin hayat ondan mi ibaret diye agladi az once icim parcalandi.4 senemi verdim ben o adama ve bana katlanilmasi zor acilar bide ihanet birakti cok kirgin cok uzgun ve artik bide ona cok ofkeliyim..o orda yeni sevgilisiyle yeni hayatiyla beni dusunmuyor bile eminim artik.

Canım öyleyse sende böyle bir adamı düşünme artık. Elinde değil biliyorum ama acilen psikolojikte destek almalısın. Nörologtan çıkınca psikiyatristten de bir randevu al lütfen. Desteğe ihtiyacın var. İnan değmiyor ne kendini, ne aileni kahrettiğine. Öyle bir zaman geliyor ki ben bu adam için mi günlerce gözyaşı dökmüşüm diyorsun ve hayatında olan kişi için her gün şükrediyorsun. Bizzat yaşadım ben bu durumu. Lütfen artık başka şeyler düşünmeye başla. Spora yazıl, kendine sosyal aktiviteler bul öyle çok şeyle meşgul etki kafanı düşünmeye vaktin olmasın.

Son düzenleme:
Tatlım daha çok gençsin..Bu rahatsızlıkda sana umarım hayatta hiç bir şeyin kendimizden ve sağlıığmızdan daha önemli olmadığı konusunda bir ders olmuştur. Kimsenin aşkı senin hayatını ve sağlığını geri getirmez Helede bu yaşta ne gerek var bu kadar trajediye ,dramaya seni istemeyeni sende isteme bırak artık kendini heder etmeyi ..Bahsettiğin rahatsızlık kalıcı olsa o insan müsveddesi çok mu üzülecek sanırsın..
Yaptığın bu dualar içinde tevbe et ve Allahtan sadece sabır dile tatlım
Sorunun içinde bencede Nörolojye gitmelisin. Kekemelik Beyin ile ilgili sanırım ..Burada birşey çıkmaz ise ihmal etmeden mutlaka psikiatri bölümünede git..
Geçmiş olsun..

Spora baslamistim onun annesi beni spora yazdirdi ben cunku gercekten cok zor gunler gecirdim sonrasinda onun gel gitleriyle ugrastim hep inandim hep kandim ona yeni bastan sans verdim ama beni hep yari yolda birakti bundan buyuk derdim olamaz derken bu cikti simdide.tedaviye kesinlikle ihtiyacim var ama bide kpss ye hazirlaniyorum ilaclar beni sersem yapicak ondan onada cesaret edemiyorum acikcasi.

Aşırı üzüntü stres eninde sonunda vücudun bir yerinden çıkıyor.

Canım illa ilaç alıcaksın diye bişey yok. İyi bir psikoloğa git danış önce.
.

Bir erkek icin anacigini aglatmaya degermi a kuzum.Memlekette adammi yok yine sever asikolursunda annen olmaz kahretme kendine kpss ye gir kazan bir yeri bak sana hayat ne guzel olacak.

Aldim randevumu zaten hemen kendimi toparlamam lazim cok pismanim soylediklerime simdi basima geldi iste.tabiki ben hasta olsam en fazla yapicagi vicdan yapip donmek olur boyle bir adamin..ben zaten indan vazgectim artik kendi kendime iyilesiyordum ama iste bu hic hesapta yoktu.

canım sinirlenince bende de oluyor çok nadir.. olayları kafanda büyütmemeye çalış. kısmet değilmiş olmamış böylesi daha hayırlıymış demek ki..
zamanla geçer üstünde durma bence psikolojik nedenlerden dolayı oluyor.. Allah a emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…