Bir erkek icin anacigini aglatmaya degermi a kuzum.Memlekette adammi yok yine sever asikolursunda annen olmaz kahretme kendine kpss ye gir kazan bir yeri bak sana hayat ne guzel olacak.
Aşırı üzüntü stres eninde sonunda vücudun bir yerinden çıkıyor.
Canım illa ilaç alıcaksın diye bişey yok. İyi bir psikoloğa git danış önce.
.
canım sinirlenince bende de oluyor çok nadir.. olayları kafanda büyütmemeye çalış. kısmet değilmiş olmamış böylesi daha hayırlıymış demek ki..
zamanla geçer üstünde durma bence psikolojik nedenlerden dolayı oluyor.. Allah a emanet..
4 ay agladim ama tam bitti dedim yeter ölünün arkasindan Bile 40 gun yas tutulur abarttim dedim kendi kendimi bu cikti cok isyan etmistim ben cok.o vicdan azabi ceksin istemistim ben hasta olursam ölürsem kahrolur diye cok istemistim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Noroloji dedi arkadaslar sali gunu ona gidicem psikolojik derse hemen onada giderim artik sinav olmazsada olmasin sagligim gidiyor.moralim cok bozuldu zaten konusmak bir insan icin cok onemlidir biliyorsunuz ve dusunun konustugunu kekeleyen soz agzindan cikmayan cikarmak icin ugrasipta cikaramayan.
Deli erkekler kahrolurmu hic.anneler kahrolur topla kendini zaten senin konusma bozuklugun psikolojik bence.sn tabi yinede doktora gidiyosun en kisa zamandaa.hadi git annen yanindadir saril op anneni bir kahve yap icin karsilikli ahh keske benim annemde simdi yanimda olsa.o annenin kiymetini bil ondan ayri kalinca anliyorsun degerini
Benim basimin taci o 4 senemi hep onlari ihmal ederek gecirdim zaten artik onlari uzmek istemiyorum.sali gunu goturucek beni doktora sikayet edicekmis zaten onda kafa birakmamisim oyle diyor :)
Canim benim uzme onu ona cok iyi bak kpss yide kazan rahat rahat parani kazan annenide rahat ettir.Hayat oyle mucizelerle doluki ben sahidim..Sende mutlu olacaksin ama seni hakedebilecek insanla...Gulumsemene sevindim deli kiz bizi unutmaaaa hep mutlu ol
Geçmiş olsun.
Neden doktora gitmiyorsunuz? Konuşma merkezinizde bir problem olabilir. Bence bir an önce nörologa gidip mr ve eeg çektirin.
Kizlar cok kotuyummmiki gundur kekelemeye basladim konusma bozuklugu yasiyorum ben durarak konusuyorum boyle kekelememek icin.soz attik 3,4 aydir cok sorunlar yasadim acaba bununla bir ilgisi olabilir mi napiyim sizce kizlar ben doktora gidiyim mi napiyimm.kpss ye hazirlaniyorum ayrica puanlarim cok yuksek hep birinciyim egitim aile arkadaslik konusunda hic bir sorunum yok ama cok uzun zamandir terkedilmenin acisiyla kendimi kahrettim hergun her an agliyordum.kekeme kalmak istemiyorum ne yapabilirim lutfen yardin edin bana ((
Genetik olmayan kekemelik durumları genelde geçicidir.
Bir olaya bağlı olarak ortaya çıkma ihtimali vardır. Sizinde dediğiniz gibi Söz atmış olmanızdan dolayı olabilir. Bu tür olaylarda sebep yaşanan olaya bağlanır ve tedavi süreci o olayın kötü etkisi kaldırmak amaçlıdır.
Merhaba arkadaslar dun cok yoruldum hastane tahliller derken size anca yazabiliyorum kekemelik ve siddetli bas agrisiyla gittigim doktorda hiper tansiyon hastasi oldugumu ogrendim 22 yasinda tansiyon ilaclari icmeye basladim ne aci ki.ve ben hastanedeyken o aradi hasta oldugumu soyledim sen tahlil sonuclarini hallet ararim seni dedi ama bugun oldu daha aramadi.bu arada bas agrim ve kekemelik icinde emar istedi doktor cuma gunude onu cektiricem.
Merhaba arkadaslar dun cok yoruldum hastane tahliller derken size anca yazabiliyorum kekemelik ve siddetli bas agrisiyla gittigim doktorda hiper tansiyon hastasi oldugumu ogrendim 22 yasinda tansiyon ilaclari icmeye basladim ne aci ki.ve ben hastanedeyken o aradi hasta oldugumu soyledim sen tahlil sonuclarini hallet ararim seni dedi ama bugun oldu daha aramadi.bu arada bas agrim ve kekemelik icinde emar istedi doktor cuma gunude onu cektiricem.
İlk gittigimde 15 e 10 cikti 1 saat sonra 8 e 6 cikti daha oncesindede tansiyon dusuklugu ile acile kaldirdigim cok oldu son zamanlardada yukseliyordu ekg cekildi ultrasonla baktilar bu teshisi koydular.28 inde 24 saatlik bir ölcüm yapicaklar ben onemli degil tansiyondan ne olur diyordum ama biraz aradtirdim aslinda cok tehlikeliymis sasirdim.Tansiyonun kaç çıktı,hipertansiyon için benim bildiğim 1 hafta doktora gidip sabah ve akşam tansiyonunu ölçüyorlar onuda not ediyorlar daha sonra yapılan kontrol sonucu tansiyon teşhisi koyurlar.
hala o kişiyle neden görüşüyorsun????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?