22 yasinda kekelemeye basladim:(

Bir erkek icin anacigini aglatmaya degermi a kuzum.Memlekette adammi yok yine sever asikolursunda annen olmaz kahretme kendine kpss ye gir kazan bir yeri bak sana hayat ne guzel olacak.

4 ay agladim ama tam bitti dedim yeter ölünün arkasindan Bile 40 gun yas tutulur abarttim dedim kendi kendimi bu cikti cok isyan etmistim ben cok.o vicdan azabi ceksin istemistim ben hasta olursam ölürsem kahrolur diye cok istemistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aşırı üzüntü stres eninde sonunda vücudun bir yerinden çıkıyor.

Canım illa ilaç alıcaksın diye bişey yok. İyi bir psikoloğa git danış önce.
.

Noroloji dedi arkadaslar sali gunu ona gidicem psikolojik derse hemen onada giderim artik sinav olmazsada olmasin sagligim gidiyor.moralim cok bozuldu zaten konusmak bir insan icin cok onemlidir biliyorsunuz ve dusunun konustugunu kekeleyen soz agzindan cikmayan cikarmak icin ugrasipta cikaramayan.

Benim tam toparlandigim bir zamanda olmasi beni sasirtti zaten o 4 ay olmadida gecti gecicek dedigim zamanda oldu.insallah psikolojiktir...yoksa kendimi affetmem.

Deli erkekler kahrolurmu hic.anneler kahrolur topla kendini zaten senin konusma bozuklugun psikolojik bence.sn tabi yinede doktora gidiyosun en kisa zamandaa.hadi git annen yanindadir saril op anneni bir kahve yap icin karsilikli ahh keske benim annemde simdi yanimda olsa.o annenin kiymetini bil ondan ayri kalinca anliyorsun degerini

Of canım ya, elalemin serserisi için amma üzmüşsün kendini. Canından vazgeçmek ne demek, anneciğini bu kadar endişelendirmeye değermi bir pislik için...uff

Genç yaşından olsa gerek. İnşallah sadece psikolojik bir dışavurumdur, tez düzelirsin: İyi bir ders aldığınla kalmış olursun. Acil şifalar.

.

Benim basimin taci o 4 senemi hep onlari ihmal ederek gecirdim zaten artik onlari uzmek istemiyorum.sali gunu goturucek beni doktora sikayet edicekmis zaten onda kafa birakmamisim oyle diyor :)

Canim benim uzme onu ona cok iyi bak kpss yide kazan rahat rahat parani kazan annenide rahat ettir.Hayat oyle mucizelerle doluki ben sahidim..Sende mutlu olacaksin ama seni hakedebilecek insanla...Gulumsemene sevindim deli kiz bizi unutmaaaa hep mutlu ol

Geçmiş olsun.
Neden doktora gitmiyorsunuz? Konuşma merkezinizde bir problem olabilir. Bence bir an önce nörologa gidip mr ve eeg çektirin.

Unutmam unutmam... umarim bir gun mutlulugumuda yazarim buraya paylasirim yine sizlerle cok istiyorum o gunlere hasret kaldim ben yeni bir hayata yeni bir umuda cok ihtiyacim var.

Geçmiş olsun.
Neden doktora gitmiyorsunuz? Konuşma merkezinizde bir problem olabilir. Bence bir an önce nörologa gidip mr ve eeg çektirin.

Gidicem canm aldim zaten randevumu hemen

Merhaba oncelikle gecmis olsun , yuksek sesle kitap okumayi denemeni tavsiye ediyorum , gundr bir kac sayfa kendini yormadan yani

Genetik olmayan kekemelik durumları genelde geçicidir.
Bir olaya bağlı olarak ortaya çıkma ihtimali vardır. Sizinde dediğiniz gibi Söz atmış olmanızdan dolayı olabilir. Bu tür olaylarda sebep yaşanan olaya bağlanır ve tedavi süreci o olayın kötü etkisi kaldırmak amaçlıdır.

Birtek kekemelikte degil tikaniyorum kaliyorm kelimeler agizimdan cikmiyor zorluyorum olmuyor.muhtemelen onun yuzunden zaten bunun icin bile ona ah edebilirim.

bence de hemen bir nöröloga git
daha genceciksin
o kişiden ayrılman senin için çok hayırlı olabilr
çok daha iyisiyle karşılaşıp mutlu olabilirsin
herşey düzelir yani
sıkma canını

Merhaba arkadaslar dun cok yoruldum hastane tahliller derken size anca yazabiliyorum kekemelik ve siddetli bas agrisiyla gittigim doktorda hiper tansiyon hastasi oldugumu ogrendim 22 yasinda tansiyon ilaclari icmeye basladim ne aci ki.ve ben hastanedeyken o aradi hasta oldugumu soyledim sen tahlil sonuclarini hallet ararim seni dedi ama bugun oldu daha aramadi.bu arada bas agrim ve kekemelik icinde emar istedi doktor cuma gunude onu cektiricem.

Tansiyonun kaç çıktı,hipertansiyon için benim bildiğim 1 hafta doktora gidip sabah ve akşam tansiyonunu ölçüyorlar onuda not ediyorlar daha sonra yapılan kontrol sonucu tansiyon teşhisi koyurlar.

hala o kişiyle neden görüşüyorsun????????

Öncelikle geçmiş olsun. Bu yaşadığın sorun yüzünden olabilir. Benim de arkadaşlarımdan birinin oğlu havale geçirmişti ve bir süre sonra kadın aniden kekelemeye başlamıştı. Doktor yaşadığı yoğun korku ve stres sonucu yaşadığı travma olduğunu söylemişti. O arkadaşa o dakikaları tekrar tekrar anlattırıp korku ve stresini azaltmaya çalışmıştı. On beş gün sonra düzelmişti.

Tansiyonun kaç çıktı,hipertansiyon için benim bildiğim 1 hafta doktora gidip sabah ve akşam tansiyonunu ölçüyorlar onuda not ediyorlar daha sonra yapılan kontrol sonucu tansiyon teşhisi koyurlar.
İlk gittigimde 15 e 10 cikti 1 saat sonra 8 e 6 cikti daha oncesindede tansiyon dusuklugu ile acile kaldirdigim cok oldu son zamanlardada yukseliyordu ekg cekildi ultrasonla baktilar bu teshisi koydular.28 inde 24 saatlik bir ölcüm yapicaklar ben onemli degil tansiyondan ne olur diyordum ama biraz aradtirdim aslinda cok tehlikeliymis sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…